treningsklær dame bestill på nett

Treeningriided internetis

Ostmine võimalused osta spordiriideid internetist pole kunagi olnud lihtsamad ja muretumad kui praegu. Osa õigete leggingside, treeningpükste, treeningülemise, spordiproteesi, treeningjalatsite, treeningssokkide leidmine ja nende saadmine otse sinuni paar lihtsat klõpsu kaudu. See on igapäevane luksus. Eriti nüüd, kiire kingituste hooaja ajal on netist riiete tellimine ideaalne.

Loe Famme nõuandeid  kingituste tegemiseks ja  kingituseks sõbrannale, mille saad hõlpsasti internetis osta.  

Netipood riiete ja treeningvarustuse osas pole kahjuks midagi uut. Naiste riiete müük internetis on olnud ostukogemuse osa aastaid ja enamik meist eelistab seda füüsilistele kauplustele. Famme pakub treeningriideid vaid veebi kaudu oma veebilehtedel. Usume, et meie e-pood on üks parimaid kauplusi riiete osas, kuna head hinnad,  taskukohased postikulu ja  lihtne tagastamine.  

 

Mine juurde: 

Parimad leggingsid

Parimad treeningülemised

Kaunimad treeningkomplektid

Parimad treeningpüksid

Mugavad treeningjalatsid

Parimad sokid treeninguks

Netis treeningriiete soodusmüük

 

Naisten treeningriided internetis

Famme on tuntud kvaliteetsete treeningriiete kollektsioonide poolest. Pakume klientidele erinevaid mudeleid ja disainiga leggingsid, treeningülemisi ja tippmudeleid madala, keskmise ja kõrge intensiivsusega treeninguks, spordiproteesi erinevate toetuse ja paindlikkuse variantidega ning palju muud. Oleme mõelnud kõikide erinevate olukordade ja vajaduste peale, mis võivad tekkida varieeruvate treeningute käigus, seega usume, et suudame pakkuda treeningriideid, mis sobivad just sulle.   

 

Leggingsid ja treeningpüksid

Famme pakub  leggingsid, mis sobivad kõikideks otstarveteks, sealhulgas tugevuse treening, jooks, jooga, sooja hoidmine, kuju andmine, rasedatele ja palju muud. Enamik meie leggingsidest on kõrge vöökoht, pakuvad head kompressiooni, ja on kõrguseskaleerimiskindlad, st ei ole läbipaistvad. Kui sul on tavalisest kindla pikkuse või pikad jalad, siis enamik meie leggingsidest sobib ideaalselt, kui aga sul on lühemad jalad, siis meil on saadaval ka 7/8 ja 3/4 lühike leggingsid. 

Kirjeldame kõiki tüüpi leggingsid üksikasjalikult meie leggiingi juhendis naistele.  

Scrunch leggingsid punases  Scrunch leggingsid tagumiku efekti

Scrunch Leggings on ülekaalukalt parim leggings, mida kõik otsivadLisaks kaunile disainile on need treeningleggingid valmistatud suurepärasest pehmest materjalist, mis muudab need äärmiselt mugavaks ning muudab treeningud naudinguks. Need leggingsid võivad sobida meie scrunch spordiproteesiga või vahetada välja meie scrunch pükstega

Rohkem lugeda, mis on scrunch leggingsid ja milliseid efekte need annavad siit

Sömläsa leggingsid, mis kuju annavad  Sömläsa leggingsid hallis

Vortex Leggings on teine mudel väga populaarse kategooria seas treeningleggingide seas ja on meie parim müüja sömläsete leggingside seas. Leggingsid on valmistatud parimast Itaalia Nailon 6.6-st. Need treeningleggingid on seetõttu erakordselt pehmed, mugavad ja niiskustihendavad materjalid. Vortex leggingside raskem versioon on Vortex Leggings 2, mis pakub rohkem kompressiooni suurema elastaani sisalduse tõttu. Teine mudel, mis annab suuremat vormimisefekti, on Elevate Vortex Leggings. Kombineeri oma lemmikud vortex leggingsid elevate crop topiga täiuslikuks treeningkomplektiks.

Rohkem lugeda meie parimate sömläsete leggingside, ja paremaks arusaamiseks sellest, mis on sömläne tehnoloogia, võid lugeda rohkem siit.

 

Treeningpuse ja treeningtopid

Famme pakub laia valikut treeningülemisi, mis koosneb nii treeningpuse, T-särkidena, crop topidest, tank topidest, spordiproteesidest, ja palju muud.

Ocean Long Sleeve on klientide seas parima müügiga toode. See on sömläne ja tihedalt istuv treeningpuse, millel on suurepärane mugavus. Materjal on niiskustihendav, pehme, hingav ning omab võrgutekstiuri optimaalse ventilatsiooni jaoks. See lemmik pikkade varrukatega treeningülemise seas on samuti saadaval crop-top versioonis. Need mudelid on põhiriided treeningülemistes, kuid treeningülemise valikule on suur hulk värvi, mustrite ja lõigete variatiivsust. 

Sa võid rohkem lugeda meie erinevate treeningülemiste kohta  treeningülemise juhendis. 

Pikkade varrukatega treeningpuse sinine ja punane  Pikkade varrukatega treeningpuse crop top sinises

Rohkem lugemine:


    Treeningkomplektid

    Vähe on asju, mis annavad rohkem lahingu valmisoleku tunnet kui ilus treeningkomplekt. Famme pakub laia valikut vastandavaid leggingsid ja treeningülemisi, et sa tunneksid end värske oma järgmiseks intensiivseks treeninguks. 

    Camo Leggings kombinatsioonis Camo Sports Bra on üks populaarsemaid komplekte treeningriiete seas, ja kliendid armastavad seda kombinatsiooni! Nii leggingsid kui ka spordiprotees on valmistatud sömlästehnolooge ja neil on suurepärane pehme materjal. Leggingsid on kõrge vöökoht, mis annab keha kujundamise efekti. Spordiprotees on hea tugi ning istub tihedalt keha küljes.

    Ribidega treeningkomplekt hallis  Camo treeningkomplekt punases

    Teine populaarne treeningkomplekt on  Peachy Scrunch Leggings koos  Peachy Sports Bra. Need treeningleggingid on kaunid sömläsed leggingsid, millel on kõrge vöökoht, lai vöökoht, ja kujundav scrunch taga. Ülemine osa on valmistatud samast materjalist, mis on pehme ja mugav.

    Vaata üle kogu Famme kaasahaarav ja sportlik treeningriiete kollektsioon. Sa leiad kindlasti uue lemmiku meie juures!

     

    Treeningpüksid

    Treeningpüksid on suurepärane alternatiiv, kui soovid treenida sooja suvepäeva. Famme treeningpüksid pakuvad sulle täielikku liikumisvabadust. Optimaalse toe, kiire kuivamise ja hingavate materjalide abil sobivad need lühikesed püksid ideaalselt kõikide sportlikate, tegevuste ja eluviiside jaoks. Olenemata sellest, kas püksid on raskuste tõstmiseks, kardio treeninguks, jooga või HIIT tundideks, on meie naiste treeningpüksid disainitud selleks, et sa saaksid alati oma parimat jõudlust. 

    Softy Shorts on Famme parim müüja treeningpükste seas. Need on pehmed ja tihedalt istuvad püksid V-kujuga taga. Need sobivad suurepäraselt kõikide treeninguteks, alates jõutõstmisest kuni jooksmiseni. Kui otsid aga treeningpükse, mis on spetsiaalselt loodud intensiivsete jooksutundide jaoks, siis näiteks Pace Running Shorts on perfektne valik. See jooksupükste mudel on tihedalt istuv sisepüksid, et vältida liigset näitamist, ja lahtised välispüksid, et tagada maksimaalne liikuvus ja mugavus jooksu ajal.

    Sömläse treeningpüksid scrunch efektiga tumehallis  Seamless treeningpüksid tagumiku tõstmisega hallis

    Kohaselt meie pakkuda on mitmeid erinevaid pükse, lugedes meie parimad treeningpüksid, meie parimad matkamiseks mõeldud püksid, ja meie parimad bikerdamise püksid

     

    Jooksujalatsid

    Endorphin RX1 jalatsid on uhkus treeningjalatsite seas. Need on kerged jooksujalatsid, millel on hea pehmendus ja chunky tallad, valmistatud kergest EVA vahtmaterjalist koos Ortholite tehnikaga. Treeningjalatsid on disainitud optimaalse toe ja mugavuse nimel treeningul, kasutades Ortholite sisetaldtehnika võrgust, mis hingab, ja pehme toega ümber pahkluude ja kandade. Need jooksujalatsid sobivad suurepäraselt kasutamiseks nii treeningul kui tööks aktiivsete igapäevatoimingute puhul. Jalatsid on kohandatud Norra turu jaoks ja sobivad nii laiale kui kitsale jalale.

    Jooksujalatsid chunky tallaga mustas ja valges  Treeningjalatsid mustas chunky tallaga

    Loe rohkem neist 5 märki, et peaksid jooksujalatsid vahetama

     

      

    Jooksujalatsid kannatavad masinapesu ja teisi pesemisviise. Loe rohkem seadusest, kuidas sa neid Endorphin RX1 jalatsite pesua kasutad siit.

     

    Treeningsokid

    Famme pakub laia valikut treeningssokke, millel on erinevad pikkused ja värvid. Siit leiad sokke suveks, talveks ja kõikide treeningute jaoks. Valida saad anklesokkide ja täieste pikkuste vahel. Meil on räppide sokid Norra villast, villased sokid meriinovillast, tennissokid, bambussokid, nailonsokid ja puuvillasokid.

    Järgi seda sokkide juhendit, et leida endale ja oma vajadustele sobiv paar ning sokkide valimise juhend, mis tegeleb spordiga.

    Tennissokid täispikkuses valges  Treening sokid täispikkuses valge logoga

    Hea sokk võib treeningul suurt erinevust teha, eriti külma ilmaga treeningutel. Famme pakub nii õhukesi kui ka paksu sokki, mis sobivad treeningjalatsitega, et hoida sooja külmematel jooksu- ja matkaringidel. Soojemate päevade jaoks soovitame Bambussokke. Need on anklesokid, mis on valmistatud imeliselt hingavast materjalist, et vältida nii higi kui ka lõhna. 

    Rohkem lugemist bambussokki eelisteks.

     

    Treeningriided internetis ja sooduspakkumised

    Kui soovid osta treeningriideid internetist, siis avastad, et sageli on internetipoodides rohkem pakkumisi ja allahindlusi kui füüsilistes kauplustes. Madalad hinnad toodetele, mis on müügiks ainult internetis, tulenevad ettevõtete kulude vähendamisest, mis ei pea kasutama ressursse kauplustatud ruumidele. Nii saame pakkuda klientidele palju soodsamat hinda meie e-poodides võrreldes füüsilise kauplusega. Me soovime, et kingituste ostmine sel aastal oleks veelgi lihtsam ja vabastav, fantastiliste pakkumiste ja allahindluste abil Mustal reedel, ja veelgi laiem valik sooduspakkumisi ja outlet tooteid , mida leiate meie e-poest.

    Tilbake til bloggen