Scrunch tights

Mis on Scrunch Leggings?

Scrunch leggings on leggings, millel on scrunch-efekt, mis eraldab tagumiku ja annab kõigile kehaliikmetele ja tagumikule looduslikuma, ilusama kuju. Scrunch on innovatiivne õmblustehnika, mis eraldab tagumikku. Leggings annab ilusama ja ühtlasema kuju tagumikule, kokkutõmbates kangast õmbluse taga. Kui otsite leggingsit, mis annab teile selle ilusama tagumiku, siis on see artikel just teile!

2024. aastal eemaldasime kõikidest scrunch leggingsitest esimesed õmblused! Scrunch-trend on loonud tohutu nõudluse, mistõttu oleme pidevalt arendanud ja turule toonud uusi scrunch leggingsit igale maitsele. Avastage Norra parim scrunch valik siit.

Tutvuge meie kõigi leggingsitega, vaadates meie lõplikku leggingsi juhendit.

Millise Scrunch Leggingsi peaksin valima?

Õige leggingsi valimine võib tunduda võimatu, kuna valik on suur. Oleme seetõttu loonud ülevaate meie parimatest scrunch leggingsitest ja nende ainulaadsetest omadustest!

Klassikalised Scrunch Leggingsid

Uus ja parem! Meie uusim väljaanne meie esimesest Scrunch Leggingsist. See istub hästi ümber talje, ei libise alla, on valmistatud ilma esise õmbluseta ja sellel on ilus ja minimalistlik scrunch-efekt. See on Scrunch Leggings, mis sobib suurepäraselt jooksmiseks. See pakub head kompressiooni, juhib niiskuse eemal nahast ja selle scrunch-tekstuuri on mugav kanda nii joostes kui ka intensiivsete jõutreeningute ajal.

Seamless Scrunch Leggingsid

Täiuslik sobivus ilma esise õmbluseta. Seamless Scrunch Leggings on siia jäämiseks! Minimalistlik disain, pehme kangas ja ilus scrunch-efekt, mis kujundab tagumiku just nagu soovite.

Peachy Scrunch Leggingsid

Need leggingsid on ühed meie populaarsemad leggingsid ja on meie klientide seas kindel lemmik. Need on äärmiselt mugavad ja toovad esile naiselikud vormid. Scrunch-efekt annab teile peach-bum-efekti, mis aitab teil end treeningu ajal kenana ja enesekindlana tunda. Leggingsil on kõrge talje ja see hoiab end treeningute ajal hästi paigal. Oleme kasutanud uut kangast, mis on pehme, kerge ja hingav. See on mugav kangas, mis sobib ideaalselt nii madala kui ka kõrge intensiivsusega treeninguteks.

Scrunch leggingsid booty contour'iga

Meie uus Peach Scrunch Leggings tõi endaga kaasa kohe best-selleriks, ja see ei ole ilma põhjuseta! Need leggingsid kujustavad tagumikku ja teevad selle väga ühtlaseks. Peachy Scrunch on saadaval suurustes XS-XL ja laias värvivalikus. Meie parimad scrunch leggingsid tulevad muidugi koos sobivate spordibrassidega. 

Tie Dye Scrunch Leggingsid

Teine klientide lemmik on Tie Dye Scrunch leggings. Need leggingsid on pehme kangas ja neil on ühtlane scrunch-õmblus ja booty-contour. Leggingsid on saadaval paljude erinevate värvidega ning neil on ainulaadne muster, mis loob kontrasti.

 

Scrunch leggingsid, millel on peidetud scrunch

Meie parimate scrunch leggingsite alternatiivina scrunch leggings, oleme arendanud mudeli Rise. Treeningleggingsid pakuvad loomulikku sobivust koos vähem väljapaistva scrunch-efektiga, mis tagab hea väljanägemise kõigis kehakujudesse. Kui te ei ole veel scrunch leggingsite kasutamisega tuttav, siis on see ideaalne mudel proovimiseks. Nagu kõik Famme leggingsid, on Rise samuti squat proof ja mitte läbipaistvad.

 

Lunge scrunch leggingsid

Lunge leggings on seamless leggings, mis kujundavad tagumikku. Need on selja tagant kõrgemad kui eest, mis annab paremat toetust ja kaunimat sobivust. Leggingsid istuvad hästi ümber talje, on äärmiselt elastsed ja mitte läbipaistvad. See tähendab, et saate vabalt liikuda, muretsemata selle pärast, et leggingsid libisevad iga squat'i ajal alla.

 

Scrunch leggingsid camo mustriga

Scrunch camo leggings on ilus seamless leggings, millel on scrunch taga, mis on ka stiliseeritud camo mustriga. Camo on nn peidetud scrunch õmblus, kus õmblus on diskreetsem, kuid ei määra peach-bum efekti.  See pakub head hoidmiste efekti ja on nii lükatud kui ka mugav. 

 

 

Scrunch lühikesed püksid

Pärast suurt nõudlust pakume nüüd ka erinevaid Scrunch lühikesi pükse. Meie valik hõlmab nii lühikesi kui ka pikki treeningpükse populaarse scrunch-disainiga. Ükskõik, kas eelistate ühesuguseid või mustrilisi variante, on meil suur valik teile valida. Samuti saate valida seamless lühikesed püksid sujuva sobivuse jaoks või klassikalised püksid scrunch-disainiga. Avastage meie valik ja leidke oma lemmikstiil.

Scrunch-efekt ilma scrunchita

Populaarsed Motion Leggingsid annavad soovitud efekti, kuid ilma scrunchita. Sobivus ja kangas on ainulaadne, et vältida uni-butt'i efekti. Need on seamless ja neil pole õmblusi, ei ees ega taga. Disain on populaarne ning see on sotsiaalmeedias laineid löönud.

 

Leggingsid, mis lähevad tagumikku

Paljud soovivad leggingsid, mis lähevad tagumikku, et kujundada tagumikku ilusamalt. Paljusid neist leggingsitest kasutatakse nii, et need on lihtsalt tavalised tihedad püksid, mille kangas on õhuke, mis tõmbub kõrgelt üles, et rõhutada tagumikku. Scrunch leggingsite eelis on see, et nad on kujundatud nii, et nad loomulikult toovad esile tagumiku ja lähevad tagant sisse, et vältida uni-butt efekti. Pole üllatav, et seda tüüpi leggingsit kutsutakse tagumiku leggingsit!

4 eelist Scrunch leggingsites

1. Toob esile teie kujund!

Scrunch leggingsid tugevdamise kujund ja panevad teid end treeningu ajal paremini tundma. Scrunch-efekt tõstab tagumikku, samal ajal kui need ei ole läbipaistvad.

2. Pehmed ja mugavad

Leggingsid on pehmed ja mugavad naha vastu, kuna materjal koosneb nailonist ja elastaanist. Kangas sobib ideaalselt nii madala kui kõrge intensiivsusega treeninguteks.

3. Kõrge talje ja hea hingavus

Famme Scrunch leggingsid on kõrge taljega, ilma et need tunduksid liiga pingul. Nendel on erakordselt hea hingavus, mistõttu on need kindlasti lemmik leggingid.

4. Sobivad kõigis kujundites

Olenemata sellest, kas kasutate suurust XS või XL, annavad meie scrunch leggingsid suurepärase sobivuse. Meie scrunch mudelid on varustatud hea venivuse ja elastse kangaga, et tagada paindlik ja mugav sobivus.

 

Vaadake ka meie teisi leggingsite postitusi:

Tilbake til bloggen