Sokkeguiden

Lõplik sokkide juhend

Kui on vaja riietuda vastavalt erinevatele tingimustele, on suur küsimus, millised püksid või sokid on kõige sobivamad, kusjuures aluspesu valik ei ole hindamisprotsessis nii määrav. Samuti on allosas ja ülasosas disainis olulised tegurid, kuid sokid omavad suurt tähtsust kogu riietuses. Kuigi need on sageli peidetud pükste ja kingade taha, mõjutab paari valik tugevalt mugavust. Jalgade soojus mõjutab tugevalt kehatemperatuuri, ja kasutades sokke, mis pakuvad liiga vähe või liiga palju soojust, on mõju suurem, kui võiks arvata.

Seetõttu on hädavajalik teada, millised sokitüübid on parimad teostatavate tegevuste jaoks. Paljud arvavad, et sokke on vaid üks variant, kuid tegelikult leidub turul mitmeid erinevaid sokitüüpe, sealhulgas bambussokke, tennissokke, villaseid sokke ja paksu sokke. Leia sokid, mis sobivad kõige paremini sinu treeninguteks siit! Loe edasi, et saada vajalikud teadmised selle kohta, kuidas riietuda optimaalselt vastavalt tingimustele.

Sisukord

Tennissokid

Tennissokid on loodud peamiselt füüsiliseks aktiivsuseks ja treeninguks. Sokid on valged, venitavad ja sageli valmistatud puuvillast. Sokid on samuti muutunud trendikaks kasutada igapäevaelus, kus neid tõmmatakse üle pükste, et luua skater'i stiil, samal ajal kui need võivad olla ka pükste all, et saavutada diskreetsem ilme. Meie kõrged tennisekotid müüakse 1-pack'is, on pehmed ja padjandiga, et sa tunneksid end mugavalt ja stabiilselt treeningu ajal. Sokid aitavad sooja hoida, seega sobivad need suurepäraselt välitreeninguteks.

Loed rohkem: Parimad tennissokid

tennissokid naistele valged tennissokid naistele

Anklesokid

Treeningu ajal jõusaalis tõuseb temperatuur kiiresti ja paar anklesokke on hea valik. Tunned end hea õhuvahetusega, mis on oluline heaks treeninguks. Nagu on lühikesed treeningusokid, on ka neist anklesokid igapäevaellu head. Me soovitame meie lühikesi tennissokke. Need on toodetud samade kvaliteetsete omadustega nagu pikad tennissokid, kuid neid müüakse 2-pack'is.

anklesokid lühikesed tennissokid

Meie seamless sokid sobivad samuti suurepäraselt treeninguks, kuid on ka head igapäeva sokid. Kuna need on valmistatud ilma seam'ita, pakuvad nad maksimaalset mugavust, samuti on need funktsionaalselt varustatud hõõrdumise vältimiseks ja ei kuku alla. Neil ei ole sama palju tekstuuri kui eelnevalt mainitud tennisekotidel, seega tundub, et sul ei ole jalas midagi.

Bambussokid

Bambusest valmistatud kangas omab õõnsat kiudstruktuuri, mis muudab need väga imavaks ja hea õhuvahetusega. Bambus on seetõttu ideaalne materjal sokkide jaoks. Jalad võivad kiiresti hakata higistama ja kvaliteetsete bambussokkidega tunnevad jalad end paremini ning ebameeldiv lõhn väheneb. Meie bambussokid müüakse 2-pack'is ja on valmistatud nii, et need ei paista kingade kohal. Need sobivad suurepäraselt suvel ballerina kingade või spordijalatsite alla.

Loed rohkem: Bambussokkide eelised

bambussokid mustad bambussokid

Ullsokid

Külmematel päevadel on oluline omada häid villaseid sokke, mis hoiavad sooja. Nagu alguses mainitud, on sokid määrav tegur kehatemperatuuri hoidmisel, seega on villased sokid talvel hädavajalikud. Võib-olla seostatakse villaga sügelemist ja ebamugavust ning seetõttu võivad need materjalid jääda valimata. Teisest küljest on olemas villased sokid, mis ei sügele ega tunne jalas liiga suured ja tükkidega.

Meie kõrged villased sokid on valmistatud pehmest meriinovillast, mis muudab need mugavaks, funktsionaalseks ja soojaks. Oma pikkuse tõttu sobivad need suurepäraselt füüsiliseks aktiivsuseks õues, samuti on need head kanda siseruumides lisasoojenduseks.

Kui villaseid sokke kasutatakse sees, näiteks suvekohas või kontoris, võib olla mugav kanda paar villaseid ankle sokke. See vähendab soojust, mis kehasse kantakse, ja seetõttu on see hea vahe variant õhukeste puuvillaste sokkide ja paksude villaste sokkide vahel. Lyhiked villased sokid on valmistatud samade kõrgete kvaliteetide jätkuna.

Raggsokid

Paari raggsokke on paksem alternatiiv võrreldes eelpoolmainitud villaste sokkidega. Need sobivad hästi suvekodude reisimiseks või kui kindlasti on tegemist mugavate sokkidega kodus, näiteks kaminas. Oma paksuse tõttu pakuvad nad maksimaalset soojust, mis on väga mugav alternatiiv kõige külmematel päevadel. Meie raggsokid on valmistatud hingavatest omadustest, mistõttu sobivad nad ideaalselt külma ja niiske kliima jaoks - nagu tavaliselt on Norra sügis- ja talvekuudel.

Tutvu ka meie teiste juhistega:

Tilbake til bloggen