Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Head jalanõud tööks ja treeninguks!

Kuidas leida õige king treeninguks?

Milliseid kingi sa treeninguks kasutad, mõjutab väga palju, kuidas sa esined, aga ka seda, kui mugav sa oled. Kingadel peaks olema hea pehmendus ja samas olema vastupidavad, et nad kauaks kestaksid. Kingad võivad olla kallid, seega on kasulik omada paari, mida saab kasutada mitmel puhul. Valged ja mustad spordijalatsid on ajatud, mitmekesised ja neid saab kasutada nii treeningul kui ka igapäevaselt.

Meil on paar kingi, mis sobivad kõikideks juhtudeks, olgu need siis väljas käimised, jooksud, jalutuskäigud või mis iganes sa ette võtad. Hea kingadesse investeerimine ei ole ainult mõistlik treeninguks, vaid ka igapäevaeluks. Endorphin RX1 jooksujalanõud on paar jooksujalanõud , mida sa kindlasti armastad. Kingad on valmistatud Engineered Mesh EVA Rubber materjalist, mis hingab hästi , et sa ei tunneks end ebamugavalt pikkade jooksuürituste või terve päeva jooksul. Need on meie parimad müüjad, mis kombineerivad nii uskumatut mugavust kui ka stiili. Neid saab osta nii valge, musta kui ka mustriga.

 

Enamik meist on ilmselt kogenud kehavalu ja -probleeme erinevates olukordades, nagu pikad päevad tööl, ostlemise ajal või treeningu ajal. See on väga kurnav ja muudab olukorra, milles sa viibid, vähem nauditavaks. On tõestatud, et vale jalatsite valik võib olla põhjus valudele, mida oled kogenud, ning seetõttu on vajalik leida häid töökingsaid või jooksujalanõusid .

Need on sageli kliendid, kes ostavad meie kingi - kas sa tunned end ära?

Valu kandadel

Jooksujalanõud on kavandatud ennetavalt, et rasked maandumised jooksmisel või hüppamisel ei kahjustaks põlvi ja selga ning on mitmekesised, kuna hea pehmendus ja rohkem ergonoomilisedspordijalatsid on samuti ennetavad jalamurede vastu nagu plantaarfaskiit ja kanna kannus. Kliendid, kes võivad vaevata plantaarfaskiidi, kanna kannus ja teiste muredega jalas ja ankle'l, leiavad meie Endorphin RX1 suurepäraseks valu leevendamiseks. 

Jooksujalanõud "Milslukeren'i" jaoks

Kellel ei ole olnud valusaid ja hellasid jalgu pärast pikki jooksuüritusi? „Milslukeren”, nagu me seda nimetame, võib siiski avastada, et meiejooksujalanõud võivad olla lahendus. Sellised jooksjad võivad olla uutespordijalatsite suhtes skeptilised, kuna nad on suure kogemusega ja teavad, mis neile kõige paremini sobib. Jooksujalanõu funktsionaalsus sisaldab tehnoloogiaid ja tugevat pehmendust , mis säilitavad mugavuse ja tervise. 

Sa saad lugeda rohkem siit tehnoloogia kohta, mis on seotud jalatsite tallaga.

Head kingad tööks ja treeninguks

 

Jooksujalanõud algajatele

Enamik inimesi oskab joosta ja see nõuab minimaalset varustust. Kui sa plaanid jooksmisega alustada, võib see olla väga hea investeering osta uus jooksujalanõu, ja meie bestseller annab sulle kindla ja hea alguse jooksmiseks. Jooksujalanõud on lühiajalised ja pärast teatud kilomeetrite arvu väheneb pehmendus , kuid meie jooksujalanõu tald, mille tehnoloogia tänu sellele kestab pehmendus palju kauem kui teistel. Ortholite vaht tallas komprimeerub vähem kui 5% eluea jooksul, mis tähendab, et see tugev pehmendus, sobivus ja mugavus, mida sa esimesel päeval kogesid, püsib kauem. 

See on oluline, et ennetada vigastusi: ära unusta alustada järk-järgult jooksmisega. "Liiga palju, liiga kiiresti ja liiga vähe puhkust" on retsept koormusvigastuseks. Ja seda sa ei soovi!

jooksujalanõud, treeningjalatsid

 

Kingad tavalisele

See on ilmselt suurim grupp. Tavaline on tüüpiline jooksja, kes jookseb 2-3 korda nädalas ja kasutab võib-olla paar korralikke spordijalatsit , mis suudavad oma töö ära teha, kuid on uudishimulik erinevate jooksujalanõudega turul. See jooksja soovib "allroundkingi", mida saab kasutada igasuguseks. Endorphin RX1 sobib enamikesse olukordadesse, milles sa viibida võid, ja kuigi need on jooksujalanõud

Kas sa vajad kingi, millel on hea pehmendus , et hoida jalad mugavalt ostelemise ajal või kui asjaolud on sellised, et sa ei saanud kõik, mida osta, ja pead tagasi jooksma, siis kingad toimivad suurepäraselt enamikeks olukordadeks. 

Jooksujalanõud tööks

Kaugel ei ole ainult jooksjad, kes on meie jooksujalanõude vastu tähelepanu juhtinud. Meil on palju kliente, kes kasutavad kingi töökingsadena. Tõsiasi on, et paljud kõndivad tuhandeid samme betoonpõrandatel iga päev, olgu need siis laotöötajad, õed haiglates või inimesed, kes töötavad kauplustes. See tekitab suurt koormust jalgadele ja võib olla põhjuseks mitmetele valudele, mis võivad mõjutada ka selga. Püüdes paljudest tavalistest diagnoosidest, nagu plantaarfaskiit ja kanna kannus, on hämmastavalt palju inimesi, kes tõepoolest saadetakse haiguslehele. 

Heade töökingsade või sarnaste spordijalatsite või jooksujalanõude tähtsus võib mõne jaoks olla alahinnatud ning tahame rõhutada, et häid ja mugavaid kingi koos hea pehmenduse ja toe saamine on väga vajalik, kui tööpäev sunnib sind olema kogu päeva jalgadel. Nagu juba artiklis mainitud, toimib Endorphin RX1 ennetavalt probleemide vastu, mis võivad päeva jooksul tekkida, ja samuti aitavad nad töö tegemisel.

Jooksujalanõud skeptikutele

Need, kes peavad end "kiireks" võivad olla kõige skeptilisemad kliendid. MeieEndorphin RX1 eeliseid on see, et kingad võtavad arvesse kõiki jooksjaid. Kingad kaaluvad väga vähe ja toimivad ainult abistavalt, mitte takistusena, et sa saaksid kiiresti joosta. "Kiired" üllatavad alati positiivselt! 

Endorphin RX1 on saadaval klassikalistes ja kõige mitmekesisemates värvides must ja valge, kuid seda saab ka saada intensiivse must-valge kombinatsioonina. Kui sa otsid töökingi, mitmekesiseid jooksujalanõusid või jooksujalanõusid , meie kingad on optimaalne valik. 

Matkajalatsid

Matkamine on midagi, mida paljud võivad võtta enesestmõistetavana, teadmata kõiki eeliseid , mida sellest saadakse. NHI kirjutab, et regulaarne matkamine toob samasuguseid terviseeeliseid , nagu need, keda regulaarselt jooksma. Olgu selleks metsas rada, kõval maastikul või jalutuskäik naabruskonnas - mine matkama koos meie mitmekesistejooksujalanõudega!

Matk metsas

Kui sa plaanid minna metsa, pead olema ettevaatlik, milline maastik on. Madalal maastikul, kus see pole väga mudane, märg ja libe, on jooksujalanõud ideaalne kasutada. Metsa maastik, kus sa plaanid joosta või jalutada, peaks olema tühi, korras ja seal peaks olema rada, mida saad järgida. Nüüd, kui talv läheneb ja mõned inimesed kannatavad talvedepressiooni all, arvatakse, et Briti eksperdid soovitatud lahendus on matkata metsas. 

 

Matkad kuiva maastiku ääres

Siin on meie kingad ideaalsed kasutada. Kui käid jooksmas kuiva maastiku ääres, on meie jooksujalanõud hea valik. Selliste jooksujalanõude tehniline külg aitab neil vastata erinevatele väljakutsetele , mis võivad pikas perspektiivis keha negatiivselt mõjutada. Kõvad pinnad nagu betoon on hea pehmendus tugev. Pikad matkad mille puhul koguvad kingad enesetunnet 10mm dropiga ja pehme toe ümber pahkluude ja kandade

 

Vaata ka neid artikleid

Tilbake til bloggen