seamless tights

Mis on Seamless? (Soe esemed)

Selgitame seamless treeningriideid

Seamless treeningriided on valmistatud samasuguse meetodi abil, kuid kvaliteeti mõjutab mitmeid erinevaid tegureid. Selgitame erinevaid protsesse. Iga seamlessi ese on kootud ringkootud masinaga (mõned vähesed erandid on olemas, kuid need on haruldased). See tähendab, et iga ese on kootud nagu toru. Treeningleggings, singlet või spordibra kootakse samamoodi.

Mis on määrav seamless leggingsi kvaliteedi jaoks? Kõik allpool toodud punktid mõjutavad seamless-ese kvaliteeti. Loe rohkem meie parimate seamless leggingside kohta ja millise valida siit. 

  • Lõng
  • Disain ja ringkootud masina seadistus (SANTONI)
  • Värvimine
  • Lõikamine & Õmblemine (tehtud käsitsi)
  • Kvaliteedikontroll
mis on seamless

    Kasutatud ingliskeelsed terminid seamless treeningriiete tootmisel:

    • Kootmine
    • Ringkootud Masin
    • Seamless
    • Gauge lühendiga GG (mõõt lõngade tiheduse vahel kootud masinas)

    Lõng

    Lõng on kvaliteedi ja materjali omaduste määrav tegur. Valitakse lõng vastavalt toote eesmärgile ja soovitud kvaliteedile. Tavaline on erinevate lõngade kombinatsioon. Oleme uhked, et saame teha koostööd ühe maailma parima lõngatootjaga. Meie koostööpartner Fulgar SpA Itaalias on spetsialiseerunud Nylon 6.6 ja teiste tehniliste lõngade tüüpide tootmisele. Nad on tuntud oma kvaliteedi ja säästliku tootmise poolest.

    Disain & Seadistus

    Kõik seamless-ese on disainitud arvutiprogrammis enne, kui need on kootud ringkootud masinaga. See disain määrab erinevad kudumisstruktuurid ja mõõdud. Iga silmus, mida nõel kootud, on määratud disainiga.

    Tehnik peab käsitsi ette valmistama masina tootmiseks. Lõng peab olema paigaldatud, seadistatud, defektsed nõelad tuleb välja vahetada ja masin tuleb puhastada ning programmeerida vastava toote jaoks.

    Kudumine

    Kudumine seamless on tehnika, mis tagab, et riided on elastsed, hingavad ja vastupidavad. See saavutatakse tehnoloogia abil, mis seob lõnga tugevasti, kasutades paralleelseid silmuseid, mis on seotud siksakmustriga.

    Värvimine

    Värvimine ja materjali töötlemine on oluline mugavuse ja omaduste poolest. Värvimine toimub siis, kui “seamless-ese” on toru.

    Lõikamine & Õmblemine

    Pärast värvimist tuleb toru lõigata ja õmmelda. Nii muutub see valmis ja kasutatav seamless rõivaesemeks. Kõik artiklid vajavad seda käsitsi tehtud protsessi. Seamless treeningleggingsid, alusriided, spordibra ja pluusid tuleb lõigata ja õmmelda enne kasutamist.

    Kvaliteedikontroll

    Hea kvaliteedikontroll peaks avama vead enne, kui riided pakitakse ja saadetakse Norra. Kõik meie Seamless tooted lähevad läbi kolme kvaliteedikontrolli. 

    1. Kui toru on valmis kootud

    2. Kui toru on värvitud

    3. Kui ese on lõigatud ja õmmeldud

     seamless treeningriided

    Seamless treeningriiete eelised:

    • Vähem õmblusi

    • Vähem raiskamist tootmise ajal

    • Piiramatu disainivõimaluste hulk. Ringkootud masin kootud kõik erinevad tekstuurid, mis on eelnevalt disainitud.

    • Tõhus tootmine ja vähem käsitsi tööd. Ringkootud masin kootud leggingsi vähem kui 10 minutiga. Musterosad on elimineeritud.

    • Suur valik lõnga tehniliste omadustega. Looduslikke kiude saab samuti kasutada.

    • Tehnoloogia areng

    Kasutusvaldkonnad

    Seamless treeningriided on pehmed, hästi istuvad ja tunduvad nahal uskumatult mugavad. Inimestele, kes hindavad mugavust ja liikumisvabadust, on seamless suurepärane treeningriide valik.

    Valmistame seamless leggingsi ja seamless toppe igasuguseks füüsiliseks tegevuseks. See hõlmab jõutreeningut, jooksmist ja joogat. Seetõttu oleme otsustanud kasutada kvaliteetseid materjale, mis muudavad riide eriliselt mugavaks. Need on kerged, pehmed ja suudavad tõhusalt niiskust edastada. Kuid isegi parimat seamless treeningriideid tuleb õigesti hooldada. Kui teete tegevusi, mis hõlmavad hõõrdumist esemetega või pinnastega, soovitame kasutada midagi muud kui seamless leggings. Soovitame neid leggingsi kui peate minema raskesse CrossFiti treeningusse, või kui on oht, et teie leggings saavad asfaltist või muudest ebatasastest pindadest kahjustada.

    Ükski seamless ese ei meeldi kokku puutuda Velcro, loomade küüniste või teiste teravate objektidega. Need võivad kahjustada pinna. Teie seamless treeningriided peaksid andma teile pikka aega mugavaid jahedalt treeningkoge.

    Seamless alusriided ja sokid

    Varem kasutati seamless masinate rohkem sokkide ja alusriiete tootmiseks. Sokid on valmistatud sarnaselt seamless riietele, kuid neid lõigatakse ja õmmeldakse erinevalt. Sokke tootvas masinas on samuti ringkootud masin, kuid palju väiksema suurusega.

    Famme Seamless

    Jälgime pidevalt uusi lõngade ja kudumisvõtete arengut, et pakkuda teile viimaseid ja parimaid seamless treeningriideid. Saame hea meelega tagasiside või küsimusi meie toodete või seamless tootmise kohta.

    ribbed seamless set

    Seamless leggings

    Famme pakub suurt valikut seamless treeningleggingsi, et võimalikult hästi rahuldada meie klientide vajadusi. Variatsioon seisneb muu hulgas värvis, istuvuses ja materjali paksuses. Ükskõik, milline mudel teile sobib, on kõik meie seamless leggingsid valmistatud Fulgari Lamicrofibra. See on Nylon 6.6 lõng, millel on äärmiselt peened kiud, mis teevad leggingsid mugavaks treenimiseks.

    Pakume seamless leggingsid, sealhulgas meie enimmüüdud Vortex Tights ja Vortex 2, mis on paksemad ja pakuvad rohkem kompressiooni. Kui soovite treeningleggingsi, mis annab kehale ilusa kuju, soovitame tutvuda Elevate wave leggings ja Scrunch seamless leggings.

    Seamless spordibra

    Meie spordibra valikus on ka mitmeid seamless mudelid. Oma lihtsa ja kauni disainiga ning väheste õmblustega soovitame seamless rinnahoidjat madala kuni keskmise intensiivsusega treeninguteks. 

    Üks meie enimmüüdud treeningwitzidest on traadita Seamless Bralette ja Power seamless top, mis sobivad igapäevaseks või madala intensiivsusega treeninguks, näiteks joogaks või kiireks jalutuskäiguks. Elevate Sports Bra ja Camo spordibra sobivad paremini kõrgema intensiivsusega treeninguks, kuna neil on hea tugi, näiteks jõutreeningu jaoks.

    Teised asjakohased artiklid

    Tilbake til bloggen