Beste treningsshorts til dame

Parimad treeningshortsid naistele

Lõputute variantide seas võivad lühikesed püksid anda sulle nii elegantse, stiilse kui ka võimalikult mugava ilme. Lühikesed püksid sobivad igaks juhuks, olgu see siis linnaskäik, treening või kodus olemine. Kuigi me seostame lühikesi pükse soojade suvepäevadega, saab neid kanda ka aasta ringi. Erinevad pikkused, lõiked ja mugavad materjalid, mis pakuvad meeldivat sobivust, on mõned omadused, mida otsime. See juhend aitab sul navigeerida meie valikus scrunch, seamless, biker, treening- ja vabaaja lühikesi.pükse. Alates kõrge vöökohaga kuni keskmise vöökohani, meil on sulle valik.

Meie treeningshorts on mugavad, vastupidavad ja valmistatud kvaliteedile keskendudes. Meil on treeningshortsid, millel on seamless disain, taskud, biker püksid ja palju muid suurepäraseid treeningshortse. Kui otsid spetsiaalselt biker pükse, siis meil on ka eraldi artikkel meie parimate biker pükste kohta ja lisaks saad lugeda meie matkale sobivatest pükstest.

Sisukord

Biker püksid

Biker püksid, tuntud ka kui jalgrattasõidupüksid, on kitsad, veidi üle põlve ja tavaliselt kõrge vöökohaga. Kitsaste pükstega vähendad reite vahel esinevat hõõrdumist, mis sageli kaasneb kuumade ja niiskete suvepäevadega. Biker püksid on absoluutne trend ja neid saab stiilida üles või alla, olgu su ettevalmistus treeninguks T-särgi või lõõgastava jalutuskäigu jaoks koostatud kampsuniga.

Seamless biker püksid

Fit püksid on seamless biker püksid, mis pakuvad lükanduvat, stiilset ja peent välimust. Püksid on loodud täielikuks paindlikkuseks ja liikumisvabaduseks. Need sobivad nii treeninguks kui ka lõõgastavaks päevaks kodus. Lühikesed püksid on saadaval värvides; must, sinine ja lilla.

Meie parima müügi lemmiku leggings'e baasil oleme välja töötanud Lunge püksid scrunch-efektiga. V-kuju ja scrunch-efektiga said sa koheselt kenama välimuse. Ilma nähtavate õmblusteta on need püksid mugavad ja meeldivad kanda aasta ringi. Püksid on tagant veidi kõrgemad võrreldes esiservaga, et anda tagumikule täiendav tõste.

Teine seamless variant on Elevate wave püksid. Need on biker püksid, millel on kõrge vöökoht ja lai vöö, et tagada püsivus igasuguste tegevuste juures, mida soovid teha. Kujundus ja seamless tekstuur annavad sulle tagumikule tõste, mis on loomulik. Tänu niiskust eemaldavale materjalile kuivavad püksid kiiresti ja efektiivselt. Lühikesed püksid on saadaval värvides; must ja sinine.

Lisaks: Mis on seamless?

Peachy scrunch püksid

Peachy Scrunch püksid on seamless ja saadaval paljudes erinevates värvitoonides, ideaalsed suveks. Need püksid sobivad nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka treeninguteks, nagu jõutreening, jooksmine, jooga või mis tahes muu, mida eelistad. Peachy Scrunch püksid omavad imetlusväärset scrunch õmblust, mis kujundab tagumikku. Need biker püksid on squatproof, sobivad hästi, on kõrge vöökohaga ja väga meeldivad.

Peachy scrunch seamless püksid, mis kujundavad tagumikkuLilla peachy scrunch seamless püksid

Lisaks: Mis on scrunch?

Ribbed mid püksid

Ribbed mid püksid on ribadega seamless püksid, millel on kõrge vöökoht ja lai vöö, et see keha külge mugavalt peituks. Need treeningpüksid omavad ka meeldivat V-kuju, mis kujundab tagumikku ilusamaks. Need stiilsed biker püksid sobivad suurepäraselt kõikide treeningute jaoks, olgu need jooks, jooga, jõutreening või lihtsalt kodus lõõgastus.

Libisemisvastased biker püksid

Kas olete kogenud, et ükskõik millised biker püksid olete ostnud, need libisevad siiski üles või alla, ning te lõpetate nende pideva alla ja üles tõmbamisega? Siis tahan ma tutvustada meie Libisemisvastaseid Biker Pükse. Need püksid on kõrge vöökohaga, niiskuse juhtimise omadustega, mis tagavad sinu jaoks parima mugavuse iga treeningu jooksul. Lisaks sellele, et püksid pakuvad head hoidmist vöökoha ja reite ümber, on sel ka libisemisvastased rihmad vöö ümber, et vältida pükste libisemist alla. Saadaval värvitoonis; must ja tumedat halli.

Biker püksid libisemisvastase efektigaLibisemisvastased biker püksid

Lisateave meie biker pükste valiku kohta.

Püksid tegevuseks

Pükste valimine võib olla keeruline, kuna palju sõltub sellest, millist treeningut või tegevust soovid teha. Kuigi kõik treeningpüksid sobivad treeninguks, ei sobi kõik näiteks jooksuks. Siin tutvustatakse sulle ideaalseid jooksu-, matkamis- ja jõutreeningpükse.

Püksid jooksmiseks

Pace running shorts on jooksupüksid sinu jaoks, kes soovivad omadusi nagu kõrge vöökoht, kerge ja stiilne disain. Need püksid on varustatud sisepükstega, mis ei luba paistmisest ja liikumisest. See teeb jooksupüksid ideaalseks intensiivsete treeningute jaoks. Välistas on sul püksid, mis pakuvad maksimaalset liikumisvabadust ja mugavust jooksu ajal. Saadaval värvitoonis; must ja tumedat halli.

Püksid jooksuksHall pace jooksupüksid

Teine sobiv lühike variant jooksmiseks on running shorts. Need on varustatud paksema vöökohaga, mis tagab pükste püsivuse, kui teete intervallitreeningut. Niiskuse juhtimise omadustega, mis pakuvad pükste puhtust kehale ja kerget tunnet kanda, on need võitjad. Püksid on saadaval mustas värvitoonis.

Püksid matkamiseks

Kas otsid matkamiseks sobivaid pükse, mida saab kanda isegi vihmaga? Move püksid on veekindlad DWR membraaniga. Need püksid pakuvad täielikku liikumisvabadust ja seega sobivad kõikide tegevuste jaoks, isegi ronimiseks, kui seda soovid. Kangas on kerge, elastne ja vastupidav. Saadaval värvitoonides must ja khaki (roheline).

Lisateave pükste kohta, mida saab kasutada matkal

Treeningshorts

Peab olema püksid jõutreeninguks on Gym püksid. Need püksid on kõrge vöökoha, venivate ja ning pealdistega kujundusega. Siin ei peagi muretsema pükste tõstmise üle pause teha. Püksid on loodud, et saavutada mugavust, mida kõik otsivad. Saadaval värvitoonis; must ja tumedat halli.

Lisateave treeningpükste kohta.

Treeningshorts taskuga

Kui sul on treeningtund jõusaalis, on tihti mugav kaasa võtta oma mobiiltelefon, võtmed ja erinevaid aksessuaare. Seetõttu oleme välja töötanud Pocket Gym Shorts, mis on varustatud kahe strateegilise taskuga, et saaksid asju mugavalt korraldada. Need püksid ei libise treeningu ajal alla ja on squat proof, muutes need ideaalseks nii jooksmiseks kui ka jõutreeninguks!

Sinised püksid taskutegaTreeningpüksid taskutega

Seamless Scrunch Püksid

Tie Dye Scrunch püksid on valmistatud imetlusväärse scrunch-õmblusega, mis peaks esitlema naiselikke vorme. Tänu V-kujule ja scrunch-efektile on tagumikul kenam ja kindlam kuju - seda hindavad paljud tüdrukud treeningriietuses. Scrunch püksid tulevad joonistatud ja värvikate mustritega erinevates värvitoonides.Scrunch püksid lilla mustrigaScrunch püksid, mis kujundavad tagumikku

Soovitame lugeda ka seamless treeningriietusest ja edasi lugeda, mis on scrunch siit!

Tilbake til bloggen