Trendy treningstights til hverdags

Leggings igapäevaseks kasutamiseks

Kiire elutempo korral kombineeritakse treeningut teiste tegemistega, nagu tööle jalgrattaga sõitmine või poodi minemine. Päris vähe aega, mis meil igapäevaselt on, on võrreldav ka nende vähesusega, mis paljudel on riidekapis. Kui oled üliõpilane või noor täiskasvanu väikeses korteris, siis on ka piirangud selle osas, kui palju riideid sul üldse on võimalik omada. Täiuslik lahendus sellele peavalule võiks olla nii lihtne, kui kasutada treeninglegging'e nii trenni ajal kui igapäevaselt. Peale selle, et saad nautida maksimaalset mugavust kõige mugavamate pükstega, on see ka väga trendikas. Treeningleggings'ide kandmine annab sportliku välimuse ning rõhutab aktiivset elustiili.

Vaata ka kuidas luua kapselgarderoob

Mugavad leggings'id igapäevaseks kasutamiseks

Üks kõige kasutatavamate leggings'ide seas igapäevaseks kandmiseks on Softy kollektsioon, mis on kindel võitja. Kangastekstuuri tõttu on leggings'id lihtne ja stiilne valik. Kangas on naha vastas pehme ja erineb tüüpilistest treeningleggings'idest, mis on valmistatud tehnilisest materjalist. Klassikaliste neutraalsete värvidega on need leggings'id lihtsalt kombineeritavad jakidega ja T-särkidega - või sobivate treeninguüleriietega, et saavutada täiuslik sportlik välimus.

Must treeningkomplekt naisteleMust leggings naistele
 

Sündmuseta leggings'id igapäevaseks kasutamiseks

Meie sündmuseta leggings'id on üks kõige mugavamaid valikuid. Sündmuseta kangas tagab hea mugavuse, et saaksid igapäevaseid toimetusi teha kõige mugavamal viisil. Püksid tunduvad kehal kerged, samal ajal kui lihtne disain teeb nad sobivaks nii treeninguks kui igapäevaseks kasutamiseks. Sealt leiab kõike, alates õhukestest ja paindlikest igapäevaseid leggings'idest kuni rohkem kompressiivsete mudeliteni.

Loe rohkem: Parimad sündmuseta leggings'id ja mis on sündmuseta?

 

Scrunch leggings'id igapäevaseks kasutamiseks

Kui soovid leggings'e detailidega ja kes rohkem tähelepanu tõmbavad, siis scrunch leggings'id on suurepärane valik. Scrunch-õmbluse abil tõstavad nad ja rõhutavad tagumikku, luues vormi täiendava silueti. Selle lihtsa detailiga saab riietuse üle viia vähem tavalisse stiili. Scrunch treeningleggings'e leia kõikides neutraalsetes ja erksates värvides, et saaksid riietuda vastavalt oma eelistustele - nii treeningul kui igapäevaselt.

Loe rohkem: Mis on scrunch leggings'id?

 

Stiili leggings'id igapäevaselt

Paljusid meie leggings'e pakutakse neutraalsetes värvides ja stiilsete kangakombinatsioonidega, mis muudab need väga kasutatavaks igapäevaselt. Samal ajal võib värvikas toon olla kena lisand tavaliselt hallile elule, lisades riietusele midagi erilist. Olenemata sellest, milliseid leggings'e eelista, on meil mitu põhiriiet, mis sobivad suurepäraselt treeningleggings'idega.

Lihtne T-särk sobib pea kõigega ning treeningleggings'ide puhul ei ole erand. Kui valid mustriga või ereda värviga treeningleggings'id, siis sobib see hästi musta või valge tipiga, või vali särgid erksate värvidega, kui leggings'id on neutraalsed.

Loe rohkem: Parimad T-särgid naistele

 

Samal ajal on särk alati klassikaline valik. Pikema varrukas, mis hoiab sooja, samas kui kanga paksus aitab reguleerida kehatemperatuuri. Inimesele, kes on pidevalt liikvel, on kergesti kantav särk suurepärane valik, et saaks kiiresti riietuda, kui pulss tõuseb.
    
Loe rohkem: Särgi juhend

 

Must kapuutsiga särkHall kapuutsiga särk

  

Kombineerides treeningleggings'id jakkiga, saad säilitada sportliku tunde ja samal ajal hoida oma stiili riietuses. Vali, kas soovid, et jakk oleks seljas, õlgadel või vööl - see on ka tänapäeval trendikas. Vali sportlik jakk või vihma jakk, olenemata valikust sobib see suurepäraselt treeningleggings'idega.
    
Loe rohkem: Jaki juhend, parim vihmajakk

 

Kui soovid, võid lisada ka soovitud peakatte, koti ja valged jalanõud, et rikastada riietust. Kuidas soovid stiili, sõltub tihti aksessuaaridest, seega vali oma lemmikakssessuaarid, et lõpule viia oma riietus.
    
valged jooksujalatsidvalged jooksujalatsid
Loe rohkem: Heade jalatsite leidmine tööks ja treeninguks 
Tilbake til bloggen