Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

Parimad vihmatooted naistele

Veekindel jakk on hädavajalik paljude vihmase ilma päevade jaoks, mis meil siin riigis on. Seetõttu on oluline omada jakki, mis talub suurt vihma, kuid samas on ka suurepärase disainiga. Kas sul on raskusi leida vihmajakki, mis omab kõiki soovitud funktsioone ja samas näeb hea välja? Siis oleme kindlad, et üks meie lihtsatest ja kaunitest vihmajakki tootevalikust sobib sulle ideaalselt ja täiendab suurepäraselt sinu vihmariideid.

  

Kergesti tehniline vihmajakki

Pace Rain Jacket on suurepärane vihmajakki hallide ja sombuste päevade jaoks. Jakk on veekindel ja talub väljakutseid. See on kerge ja tehniline 2-kihiline jakk, millel on hea mugavus. Sellel on hea hingavus, mis takistab sul üle kuumenemist ja higistamist, samuti on strateegiliselt paigutatud ventileerimislukud õlgade all. Kõik lukud on veekindlad ja jakil on mitu peegeldavat detaili, et sa jääksid turvaliseks, kui jalutad pimedas. Seda toredat vihmajakki saab kanda ka kui kesta jakki koos kas kapuutsiga sviitri või villase alusriietusega. *Kahjuks on toode meie valikust väljas.

  • Veekindlus 10.000 mm
  • Hea hingavus
  • Hook-and-loop kinnitus varrukatel
  • Veekindlad lukud
  • Peegeldavad detailid
  • Ventileerimislukud õlgade all
Naiste vihmajakkikapuutsiga vihmajakki

  

Mugav vihmajakki

Celine Rain Jacket on universaalne vihmajakki, mis pakub head mugavust. See lihtne ja kaunis vihmajakki kaitseb sind hästi ilmastiku ja tuule eest ning toimib kui kesta jakki. See on valmistatud hingavast materjalist ja tal on DWR viimistlus, et tõrjuda mustust, rasva, õli ja vett. Samuti on sellel jackil peegeldavad detailid, et hoida sind turvalisena pimedas. See jakk omab kõike, mida vajad, ja isegi rohkem. Saadaval on nii mustana kui sinisena.

Sinine vihmajakkiVeekindel vihmajakki

 

Tilbake til bloggen