trening på kontoret og hjemme

Treenimine kontoris ja kodus

On sügis, peagi talv, ja enamik inimesi on tagasi "tavalisesse" igapäevaellu koos töö, kooli, hobitegevuste, sotsiaalse elu ja treeninguga. Paljude jaoks võib viimane olla keeruline sellel sagedusel, nagu nad soovivad, kuna aega on vähe või on palju muid asju, mis teel takistavad või tulevad ette. Seetõttu võib olla nutikas idee kombineerida tööelu ja kodune elu treeninguga - et saada natuke aktiivsust igapäevaselt, kui pole aega selleks eraldi aega leida, mis on ülimalt oluline hea tervise jaoks.

Pikade istumispäevade jooksul võib see negatiivselt mõjutada kehahoiakut, et seda ennetada, oleme koostanud mõned lihtsad harjutused kehahoiaku parandamiseks.

Oluline on iga päev veidi liikuda

On äärmiselt oluline liikuda iga päev. Soovitav on minimaalselt 30 minutit aktiivsust igapäevaselt - ja ainult pool tundi on tegelikult üsna saavutatav ajavahemik, mille jooksul peaks olema võimalik veidi aktiivne olla. Need minimaalselt kolmkümmend minutit on kergesti saavutatavad kontoris (kui tööülesandeid ja koosolekuid pole liiga palju) või kodus. Oleme koostanud juhendi treeninguks kontoris ja kodus lihtsate nõuannete ja harjutustega, mida on võimalik teha ilma tingimata palju varustust omamata.

Hall treeninglegging ja naine

Miks treenida kontoris?

Kontoris istub enamik inimesi tavaliselt väga palju paigal. Tööpäevad võivad olla erinevad, kas need tunduvad rasked või kerged, võib olla palju või vähe tegemist ning ei pruugi olla aega mõelda millelegi muule kui tööle. Tervise kaalutlustel pole kasulik pidevalt paigal istuda ja mitte liikuda, rohkem koormus tööülesannetest. Seetõttu on oluline saada mingit sorti treeningut kontoris.

treening kontoris

Lisaks võib liigne istumine põhjustada vigastusi või lihas- ja liigesevalu. Seetõttu tuleb kontoris treenimine kokku leppida, seda on kergesti võimalik saavutada. Olemegi koostanud juhendi selle kohta, milliseid treeninguid saab teha vigastuste ennetamiseks, viska pilk peale siit.

On mõistlik investeerida headesse jooksujalatsitesse hea pehmendusega, et vältida lihaste ja liigeste probleeme liigsest kontori ajast. Hea naiste jooksujalats, mis annab head tuge, on Endorphin RX1 jooksujalatsid:

Valged jooksujalatsid hea pehmendusegaMust ja valge treeningjalats
See, mis on nende jooksujalatsite juures suurepärane, on see, et need pakuvad head pehmendust, et ennetada lihasvigastusi või keha valusid pärast liialt pikka paigalolekut või ühes asendis olemist. Need hingavad hästi ja omavad paksu talda, mis teeb need väga mugavaks ning annab head liikuvust. Seega on need jooksujalatsid naistele ideaalsed kasutada tööl, kui vaja on uusi mugavaid jalatseid ning kui samal ajal tahad ka tööpäeva jooksul treenida, mis on oluline, et end hästi tunda.
parimad jooksujalatsid naistele

Nõuanded treenimiseks kontoris

Esimene on oluline "ettevalmistada" keha treeninguks; seda saab teha näiteks venitades, natuke sirutades. Kui kontoris on mõni hantel, on see ideaalne, kuid ei oodata, et peaksite endaga mingeid treeningvarustusi tööle tooma. Hantlitega on lihtne teha veidi jõutreeningut, kui istud kontoritoolil või kui seisad püsti. Kui sul pole hantleid või käsikaalu, saad kasutada raskemaid raamatuid või kontoritarbeid, mis annavad kaalu. Siin saad teha erinevaid harjutusi, olgu siis raskustega ringi jalutamine või mõned tõsted või kükkimist. Oleme koostanud juhendi mitmesuguste jõutreeningute jaoks: Parimad jõutreeningud kogu kehale.

parimad treeningribalad treeninguks

Miks treenida kodus

Kasulik on leida lihtsaid harjutusi, mis ei nõua palju, kuna olles kontoris on aeg ja koht piiratud. Keskendu lihtsatele lihasgruppidele ja leia head ja lihtsad venitusharjutused.

Siit saad lugeda, miks pead pärast treeningut venitama.

venitamine pärast treeningut

Jooga harjutused kodus - Algajate juhend.

parimad joogaharjutused kodutreeninguks

Heade joogariiete hankimine, mis aitavad sul sooritada harjutusi ning on samas mugavad kanda, on mõistlik. Joogariiete juures on hea see, et neid saab kasutada nii treeningul kui ka tavaliseks koduseks rõivastuseks. Vaata meie juhendit parimate joogariiete leidmiseks naistele siit.

Üks suur lemmik on treeningkomplekt Softy Leggings ja Softy Sports Bra naiste joogariietena:

Kudu ja õmblemata treeningriided on suur lemmik ning pakuvad head, hingavat liikuvust. Loe rohkem parimatest joogariietest naistele siit.

Nõuanded treenimiseks kodus

Kodus treenimiseks võid kasutada hantleid või käsikaalu, kui need sul on, ja toimub mitmesuguseid jõuharjutusi. Jõutõsted, kükkid, kõhulihasharjutused ja seljaharjutused on näited erinevatest harjutustest, mida saad teha. Kasuta hea meelega treeningrihmasid, kui treenid kodus või kontoris, saad leida kõige elastsemad ja vastupidavamad treeningrihmasid siit:

Oleme samuti koostanud juhendi harjutuste jaoks, mida saad teha treeningrihmadega, mis on kodus kasutamiseks väga ideaalsed: Treeningrihmade harjutused.

Kui sul pole hantleid ega käsikaalu ning sul on lapsi, saad oma lapsi ka tõsta, see on naljakas tegevus, mis lastele meeldib ja nad tahavad liituda. Siin veedad aega lastega, samal ajal tehes natuke trenni - väga hea olukord ja kindlasti kodus treenimiseks suur eelis.

Kasutage lihtsaid, põhiharjutusi. Treening kodus ei tohiks olla stressirohke ega liiga koormav. Kasuta seda, mis sul on, ja kasuta seda enda kasuks! Ole loominguline ja tee tegevust, see on kõige olulisem.

hall treeningkomplekt naistele

Füsioterapeudilt nõu

Mõned tähelepanekud professionaalilt, mis aitavad vähendada kodukontoriga või päevadega, mil istutakse palju paigal, seotud vigastuste riski.

Üldised soovitused

  • Muuda istumisasendit.
  • Olgu käsivarrede jaoks tugi.
  • Tehke tööpäeva jooksul sagedasi pause.
  • Olgu tööaja ja vabaaja vahel selge vahe.

Selle kohta istumisasend

  • Istuge toolil, kus jalad on põrandal.
  • Suurem osa reitest peaks toetuma tooli istmele.
  • Tooli istme tagaosa võib olla kõrgem kui ees, aga mitte vastupidi.
  • Soovitav on, et põlve- ja tooli istme vahel oleks umbes rusika kaugus, et vähendada riski jalade turse tekkimiseks päeva lõpus.
Tilbake til bloggen