Topp fem squat proof tights til dame

Topp viie squat proof leggings

Mis on squati tõendavad legginsid?

Squati tõendavad treeninglegginsid tähendavad, et legginsitel on teatav kangast paksus, mis takistab nende läbipaistvust erinevate treeningharjutuste ajal. Kui alusriided paistavad läbi legginsite harjutuste, nagu kükk ja surumine, siis on legginsid kahjuks mitte squat proof. See võib olla väga häiriv jõusaalis, mis on täis teisi inimesi.

Meie tootevalik koosneb peamiselt squat proof treeninglegginsitest, välja arvatud mõned piiratud väljaandega värvid õmblusteta materjalis, mille kohta on teave toodete tekstis. Siin on meie viis parimat squat proof legginsit.

Õmblusteta legginsid 

Vortex legginsid on õmblusteta legginsid, mille kangas on veidi paksem. See tagab nende kasutamise igas olukorras, eriti harjutuste ajal, kus kardate, et teie tagumik on liiga palju väljas. Ilusa tekstuuriga, mis on mugav ja meeldiv, rõhutate oma naiselikke kõveraid.

Loe rohkem õmblusteta legginsitest. 

 

Squat proof legginsid mustriga

Meie Tie Dye Scrunch legginsid on ideaalsed neile, kes armastavad värvikat treeninglegginsit koos mustriga. Need on saadaval mitmes värvitoonis, sealhulgas lilla, kollane, roosa, sinine ja roheline. Treeninglegginsid on squat proof ja kõrge vöökoha ning kangas on õhuke ja veniv.

 

Mustriga scrunch legginsidSinised scrunch legginsid

 Loe meie parimate mustriliste tightside kohta siit!

Kõrge vöökoha legginsid 

Softy Legging on squat proof leggins. Me kõik oleme kogenud, et ostame legginsid, mis pärast igat harjutust libisevad alla. Selle legginsiga vältite seda probleemi ja saate täielikult treenida, muretsemata, et peate legginsit üles tõmbama.

 Squat proof legginsSquat proof leggins
Rohkem infot treeninglegginsidest kõrge vöökoht. 

Lunge Õmblusteta Legginsid

Mis võiks olla parem kui kombineerida õmblusteta ja scrunch ühes ja samas legginsis? Legginsid istuvad kehale hästi ja rõhutavad teie silmapaistvaid vorme. Ükskõik, kas armastate ülakeha või alakeha harjutusi, on need ideaalsed legginsid.

  
Loe rohkem parimate legginside kohta jõutreeninguks, mis on scrunch legginsid.

Treeninglegginsid taskutega

Endurance Leggings sobivad ideaalselt nii jooksmiseks kui ka jõutreeninguks. Legginsitel on kaks praktilist taskut, mis sobivad suurimatele nutitelefonidele, sealhulgas iPhone Plus. Kõrge vöökoha ja laia vöökohtadega ei pea sa millegi pärast muretsema.

  
Must pocket legginsMust leggins taskutega
Loe rohkem kompressioonlegginsidest ja legginsidest taskutega.

Ribidega õmblusteta legginsid

Te ei pea ostma musti legginsid, et need oleksid squat proof. Värvil pole sageli suurt tähtsust, kuid materjal on oluline. Meie ribidega õmblusteta legginsid on mõeldud neile, kes otsivad heledamaid värvitoone. Need istuvad kehale hästi ja sobivad igasuguseks tegevuseks.

  

Kuidas teada saada, et legginsid on squat proof?

Valige õige suurus

Tooteülevaated võivad olla segased, kui mõned väidavad, et legginsid on squat proof, samas kui teised ei ole nõus. See tuleneb peamiselt sellest, et kliendid on valinud väiksema suuruse, kui legginsid tunduvad venivad, ja soovivad teatud määral kompressiooni või hoidmisefekti. Kangaste paksus on muidugi oluline, kuid kangaste elastsus võib mõnel juhul olla väga veniv ja te võite kiiresti tunda kiusatust valida väiksem suurus. Seetõttu peaksite valima oma tavalisest suurusest, kui soovite vältida läbipaistvat treeninglegginsit. Vaata meie suuruse juhendit siin!

 

Kuidas testida legginsid? 

Kas olete kindel, et teie treeninglegginsid on squat proof? Saate seda kergesti kontrollida, tehes küki peegli ees või kasutades oma telefoni kaamerat. Paljudel juhtudel on piisav, kui kummarduda ja vaadata, et legginsid ei oleks läbipaistvad. Leidke oma lemmik treeninglegginsid meie juhendi kaudu.

Loe rohkem treeningust algajatele.

Intervalltreening algajatele 

Treeningprogramm algajatele

HIIT treening algajatele

Treening kontoris ja kodus

Tilbake til bloggen