beste tights til styrketrening

Parimad legginsid jõutreeninguks

Milliseid treeningleggingse valida jõutreeninguks?

Õige leggingse valimine õige eesmärgi jaoks võib olla keeruline. Milliseid omadusi tuleks rõhutada? Kas see on läbipaistev? Kas see hingab?
Jõutreeningu ajal on oluline valida leggingid, mis pakuvad head toestust ja samal ajal aitavad saavutada optimaalset tulemust treeningu ajal. Leggingid, mis on väga õhukesed ja läbipaistvad, ei ole tavaliselt parim valik jõutreeninguks. Kõik meie leggingid on loodud ja kohandatud spetsiaalselt jõutreeninguks ning seetõttu on neil kõrge talje ja nad ei ole läbipaistvad. Kõrge taljeline leggings sobib suurepäraselt igasuguste treeningute jaoks, kuna see tagab, et leggings püsib oma kohal ja sul ei ole vaja muretseda, et see libiseks alla treeningu ajal. 

Sa on lõputult palju võimalusi, mida valida, kui räägime leggingidest jõutreeninguks. Paljudele tekib väljakutse, milliseid leggingse EI tohiks valida. Lahtised leggingid ei ole jõutreeninguks parim valik, kuna need võivad tekitada ärritust ja lisakoormust. Paljusid detaile, nagu taskud, tuleks samuti proovida vältida, kuna need sobivad paremini jooksmiseks või matkamiseks.

Kui sa ei tunne end treeningleggingitega mugavalt või sul on palav, siis võid vabalt valida treeningshortsid. Paljud lühikesed püksid omavad samu omadusi nagu leggingid, kuid on lühemad. See võib olla ka hea valik sooja ilmaga.

Oleme koostanud nimekirja leggingidest, mida meie arvates vajad jõutreeningu jaoks!

Scrunch leggings

Scrunch leggings sobivad suurepäraselt jõutreeninguks, kuna need on squat-proof ja kõrge taljega. Scrunch-efekt annab tagumikele lisatõuke, andes sulle värske ja hea enesetunde. Leggingid pakuvad head toestust ja sobivad hästi jõuharjutuste jaoks nii kodus kui ka spordisaalis. Meil on suur valik erinevaid scrunch leggingse, mis sobivad jõutreeninguks. Üks meie enimmüüdud tooteid on Peachy Scrunch, ja need leggingid on saadaval paljude kaunite värvidega, samuti sobiva spordibrassi

 

Leggings jõutreeninguksPeachy Scrunch Leggings

 

Lisainfot scrunch leggingide kohta. 

Meie suure valiku scrunch leggingide seas leiad ka uue toote, Rise leggings. Need on saadaval tumedates värvitoonides, sealhulgas pruuni, tumeroheline ja must.

 

Seamless leggings

Seamless leggings on leggingid, millel ei ole õmblusi, mis tagavad nii mugavuse kui ka stiili. Need seamless leggingid on nagu scrunch leggingid squat-proof ja neil on kõrge talje. Need pakuvad ka head toetuse efekti. Leggingid on saadaval mitmes värvitoonis ja neil on sobiv spordibrass.

Sinine SporditoppMust Spordibrass

Lisainfot seamless leggingside kohta. 

 

Shaping leggings

Elevate Vortex on legging, mis tõstab tagumiku, kuna see on valmistatud seamless tehnoloogia ja strateegilise disaini kombinatsioonist. See on esimene seamless legging, mis tõeliselt rõhutab naiselikke jooni ja annab kujundava efekti. Tald olemaaste tagab, et legging püsib kogu jõutreeningu jooksul hea toestusega. 

 

Lühikesed püksid

Need seamless lühikesed püksid annavad sofistlikke ilmeid ja rõhutavad figuuri ning panevad sind treeningu ajal end hästi tundma. Lühikesed püksid on disainitud nii, et need ei libiseks alla ega üles füüsilise tegevuse ajal. Need on loodud nii, et sa tunneksid end mugavalt ja liikuvana. Need lühikesed püksid on hea alternatiiv leggingidele.

Lisainfot treeningshortside kohta 
Must BikershortsMust bikershorts
Lisainfot:
Tilbake til bloggen