Beste biker shorts til dame

Parimad Jalgrattapüksid

Jalgrattapüksid on ideaalne lahendus, kui hakkab liiga soe olema koos treeninglegging’itega! Püksid on tuntud oma tiheda lõike poolest, mis katab reied, mis aitab vältida friktsiooni ja valulikke haavu jalgade vahel. Lisaks on treeningpüksid squat-proof, seega ei ole nad läbipaistvad treeningu ajal.

Jalgrattapüksid on algselt loodud jalgratturitele, et vähendada friktsiooni reite vahel. Korduvate pedaalitõmmete ajal hõõrub reied kokku, mis võib viia lööbe ja ärrituseni. See on tuntud probleem, mis võib tekkida palju erinevates olukordades, seetõttu on püksid muutunud igaühe jaoks hädavajalikuks rõivaks. Olenemata sellest, kas treenite, jalutate või lihtsalt lõbutsete, on jalgrattapüksid mugav ja kindel valik.

Soojad jalgrattapüksid

Üks meie suurimaid lemmikuid on Fit Shorts, mis on seamless jalgrattapüksid. Legging’id on squat-proof, kõrge vöökoht ja neil on super hoia-sees efekt! Need on kerged ja mugavad seljas kanda. Üks probleem, mis tihti tekkib pükste kasutamisel, on see, et need libisevad üles, kuid need jalgrattapüksid on varustatud elastse äärisega, mis hoiab neid õigel kohal.

Elevate wave shorts omavad elevate-efekti, mis teeb need püksid seamless’iteks, andes samal ajal kuju andva efekti! Seega on need mugavad kanda, lisaks vormivad nad tagumikku kauni viisi.

Loe edasi: Mis on seamless?

 

Scrunch jalgrattapüksid

Peachy Scrunchie shorts on seamless treeningpüksid, millel on V-kuju, mis rõhutab naiselikke vorme. Püksid on samuti kõrge vöökoht ja niiskust juhtivad, et tagada maksimaalne mugavus treeningu ajal. Jalgrattapüksid on saadaval paljudes ilusates värvides, et saaksid valida, kas soovid silma paista või jääda klassikaliste värvide juurde.

Hall jalgrattapüksidRoheline jalgrattapüksid

Loe edasi: Mis on scrunch?

 

Vöökoha jalgrattapüksid

Vöökoha jalgrattapüksid on vöökoha püksid, mis on seamless ja millel on kõrge vöökoht ja lai vöö, mis asetab need mugavalt kehale. Need treeningpüksid omavad ka kaunist V-kuju, mis annab tagumikule ilusa kuju. Stiilsed jalgrattapüksid sobivad suurepäraselt igasuguste treeningute jaoks, kas plaanid joosta, teha joogat, jõutreeningut - või lihtsalt lõõgastuda kodus.

Must vöökoha jalgrattapüksidMust püksid vöökoha kangast

Loe edasi: Parimad treeningpüksid

 

Libisemisvastased jalgrattapüksid

Kui soovid head toestust ja maksimaalset libisemisvastast efekti, on Libisemisvastased jalgrattapüksid suurepärane valik! Need püksid on ideaalsed näiteks jooksutreeningute jaoks, kuna need ei rullu üles ega libise alla. Seetõttu ei pea sa muretsema pükste pideva allatoomise pärast treeningu ajal!

Loe edasi: Pükste juhend
Tilbake til bloggen