Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Sobiv komplekt

Looge välimus vastavate naiste komplektide abil! Täiendage oma garderoobi investeerides komplektidesse, mida saab omavahel kombineerida!

Sisukord:

Vastavad treeningkomplektid

Aasta kuumim trend on vastavad treeningkomplektid. Treeningusse minek võib olla paljudele keeruline, kuid midagi nii lihtsat nagu ilusad ja mugavad rõivad võivad olla tõeline motivatsioon. Oluline on tunda end mugavalt ja treeningriided, milles tunned end hästi, on seega hädavajalikud. Uus treeningkomplekt ei ole mitte ainult ilus, vaid aitab ka suurendada treeningmotivatsiooni. Mis võiks olla parem, kui minna jõusaali kauni vastava komplektiga? Need on treeningkomplektid, mida vajate, et alustada treeningut!

Camo treeningkomplekt

Meie suur lemmik on kamuflaažikumust treeningkomplekt. Treeningleggingsid saab kombineerida nii sportliku rinnahoidja kui ka treeningpusa. Samuti on rõivad saadaval kuni viies erinevas värvitoonis, nii et kindlasti leiate kombinatsiooni, mida armastate! Camo sportlik rinnahoidja on seamless ja pakub head tuge ning eemaldatavaid sisekehti. Camo treeningtops on pikakäine, niiskust juhtiv ja lühike, et saavutada naiselik ja kohanduv välimus. Camo treeningleggingsid on squatproof ja neil on hoidmise efekt, nii et need püsivad treeningu ajal kindlalt paigal. Komplekt sobib seega nii madala kui ka kõrge intensiivsusega treeninguteks, näiteks jooksuks või jõutreeninguks.

Stonewashed treeningkomplekt

See treeningkomplekt on valmistatud pehmest ja mugavast materjalist, mis koos scrunch-efektiga toob esile teie kehakujund. Kõrge talje ja hea istuvusega sobib see komplekt nii madal- kui ka kõrge intensiivsusega treeninguteks. Kombineerige Acid Scrunch Leggings Acid Scrunch Long Sleeve'iga, et saavutada terviklik välimus. See komplekt on saadaval paljudes värvides, alates neutraalsetest kuni erksate toonideni, nii et saate neid segada ja sobitada just nii, nagu soovite.

Peachy Scrunch kontuuriga treeningkomplekt

Tutvuge Famme Peachy Scrunch Leggings ja Peachy Scrunch Sports Bra! See komplekt on saadaval nii erksates kui ka neutraalses värvitoonis, ja saate neid segada ja sobitada vastavalt soovile. See komplekt on meie klientide seas suur edu saavutanud ning müüdi kiiresti väljamüüki.

Sinine treeningkomplekt Sinine treeningkomplekt

Värvilised treeningkomplektid

Populaarne treeningkomplekt erksates värvides on meie Motion leggings ja Motion sports bh! See komplekt on saadaval punases, sinises ja mustas värvitoonis. Komplekt on seamless ja leggingsidel on diskreetne scrunch-efekt. Leggingsid on saadaval ka mitmesugustes erksates värvitoonides, kuid ilma sobiva sportliku rinnahoidjata.

Tie Dye treeningkomplekt

Tie Dye on viimastel aastatel väga populaarsust kogunud. See komplekt on valmistatud siidiselt pehmest materjalist, on elastne ja niiskust juhtiv, mistõttu sobib see igasuguste treeningute jaoks, olgu need siis jooga või intervalltrenn. Tie Dye Leggingsid on praktilised ja neil on kaks taskut, mis mahutavad nii võtmed, telefoni kui ka pääsmeid. Kombineerige neid Tie Dye Sports Bra'ga.

Tie dye sportlik rinnahoidja musta/halli värviga

Kui soovite Tie Dye leggingsid, mis on seamless kujundusega ja scrunch efektiga, siis see treeningleggings eristub jõusaalis. See on lõbus, kohanduv ja mitte vähem squatproof! Tie Dye Scrunch leggingsid on kõrge taljega, hea "hold in" efektiga ning sobivad suurepäraselt igasugustele kehatüüpidele.

Seamless treeningkomplekt

Maximaalse mugavuse saavutamiseks on seamless treeningkomplekt hea valik. Loe lähemalt, mida seamless tähendab siit!

See komplekt sobib kõige paremini madala kuni keskmise intensiivsusega treeninguteks, nagu jooga või jõutreening. Komplekt on ribbed ja tehniliste omadustega, mistõttu saab seda kasutada nii siseruumides kui õues. Lunge sportlik rinnahoidja on kauni selja detailidega ning pakub keskmist tuge. Seda sobitatakse Lunge seamless treeningleggingsidega, millel on V-kujuline disain, mis rõhutab tagumikku ning on kõrge taljega ja hoidmise efektiga.

Vaadake kogu valikut, mida meil on seamless siin!

Vastavad treeningkomplektid

Scrunch treeningkomplekt

Treeningriided scrunch-efektiga on paljude Norra naiste seas lemmikud. Scrunch-efektiga rõivastes on spetsiaalne õmblustehnika, mis tõmbab kanga kokku ja annab teile seega ideaalse sobivuse. Loe lähemalt, mida scrunch leggingsid on siit!

Lux Scrunch sportlik rinnahoidja on eemaldatavate sisekehtidega ja reguleeritavate rihmadega, nii et saad kohandada pluusi täpselt nii, nagu soovid. Sobivad leggingsid, Lux Scrunch Leggings, rõhutavad tagumikku perfektselt V-kujulise ja scrunch-efektiga. Need on ka squatproof ja kõrge taljega. Oma lihtsa ja stiilse disainiga sobivad need mõlemad treeninguteks madala kuni keskmise intensiivsusega.

Scrunch sportlik rinnahoidja Scrunch leggingsid

Vaadake kogu valikut, mida meil on scrunch siin

Ribbed treeningkomplekt

Ribbed treeningriided on saanud trendiks oma ilusa ja minimalistliku disaini tõttu. Nautige maksimaalset mugavust, olgu need treeningu jaoks või osana mugavast ja sportlikust outfitist. Ribbed treeningtop on cropped, pikakäine ja valmistatud seamless materjalist. Samuti on see valmistatud Nylon 6.6-st, mis muudab treeningtoppide pehmeks, hästi hingavaks ja kiiresti kuivavaks. Ribbed treeningleggingsid on loodud kõrge taljega ja laia elastse mansetiga, mis pakub head kompressiooni ja tuge ning näib seetõttu igasugustes kehakuju korral imeline.

Ei piisa ainult ilusatest treeningkomplektidest, et jõuda treeningule. Kui te pole harjunud treenima, võib paljudele osutuda ebamugavaks mitte teada, milliseid harjutusi teha. Seetõttu oleme kogunud 10 lihtsat harjutust, mida saab teha nii siseruumides kui õues, et saaksite alustada ja nautida treeningurõõmu. Kui soovite raskust suurendada, võite harjutustesse lisada ka treeningsoone. Meie lemmikharjutused resistance bandiga leiate siit!

Treeningkomplekt mustriga

Mustriga ja värvilised treeningriided on viimastel aegadel muutunud väga populaarseks. Fleek sportlik rinnahoidja on seamless toode, mis on valmistatud Itaalia Fulgar lõngast ja tundub seetõttu äärmiselt pehme ja elastne. See sportlik rinnahoidja pakub optimaalset tuge ja sobib ideaalselt joogast jooksuni. Fleek leggingsid on seamless treeningleggingsid, mis on valmistatud Nylonist, Polüestrist ja Elastanist, et tagada optimaalne toetus. Leggingside materjal on hingav ning aitab hoida teid kuivana treeningu ajal või linnas jalutades. Need on kõrge taljega ja samal ajal squatproof.

Softy treeningkomplekt

Softy treeningkomplekt on üks meie populaarsemaid tooteid. Komplektil on pehme ja matt kõrgekvaliteediline materjal. Softy Sports Bra on keskmise hoidmisega ning eemaldatavad sisekehtidega. See spordirinnahoidja sobib hästi nii jooksmiseks kui ka jõutreeninguks. Softy leggingsid on loodud kõrge taljega ja laia elastse mansetiga, mistõttu need sobivad hästi nii jõutreeninguks kui jooksmiseks. Leggingsid on ka squatproof.

pehme treeningleggings Pehme ja mugav treeningleggings

Mugavad komplektid naistele

Pehme ja mugav loungewear komplekt ei saa kunagi piisavaks. Olgu tegemist kodukontoriga või lihtsalt diivanil lõõgastumisega, sobivad mugavad rõivad igapäevaelu lihtsamaks. Need ei ole mitte ainult ilusad, vaid ka praktilised, kuna need annavad liikumisvabaduse!

Vastavad mugavad komplektid

Wanderlust loungewear komplekt on ribbestrikkimisega komplekt, mis koosneb sobivast jumpers'ist ja pükstest. See komplekt sobib ideaalselt mugavaks komplektiks ning samas on see väga kohanduv ja seda saab kasutada igapäevastes toimetustes. See on mugav komplekt, millel on palju kasutusvõimalusi! Selle komplekti kangas on elastne, mis teeb selle väga mugavaks, ja sobib ideaalselt, kui lähete puhkusele või reisile.

Vaata ka: Loungewear juhend

Mugav komplekt

Knitted komplekt on selline komplekt, mida saab kanda lõõgastusõhtutel kodus, ostlemisel või kino minnes. See koosneb ribbestrikkimisest t-särgist ja laiadest pükstest. See komplekt on nii stiilne kui mugav ning mugavate riiete komplekt, mis toimib ideaalselt ka igapäevaselt!

Vaata ka: Laiad püksid naistele

Jooksukomplektid naistele

Vastavate jooksukomplektide kandmine on muutunud trendikaks ja lahedaks. See loob täieliku välimuse ning samas on mugav ja pehme seljas kanda.

Vaata ka: Parimad jooksupüksid naistele

Vastavad jooksukomplektid

Oversized jooksukomplekt on trendikas komplekt oversized sobivusega, mis koosneb kapuutsiga toppidest ja jooksupükstest. See komplekt on valmistatud paksust ja pehmest kangast, mis tundub kehale mugav. See on ideaalne selga tõmmata trenni ajal, treeningriiete vahetamisel, või isegi treeningu alguses. Oversized on samuti ideaalne chillimiseks külmadel sügiskuudel, ja see on nii õdus, et te kunagi ei taha seda seljast võtta!

Oversized kapuutsiga topp Oversized jooksupüksid

Villane alusriidekomplekt naistele

Kui õues on jahe, siis on hea omada ühte komplekti villast alusriiet. Villane komplekt on kasulik igal ajal, olgu see siis matkarajal, suusatades või lihtsalt kodus lõõgastudes külmadel päevadel.

Tilbake til bloggen