Trendy kosesett til dame

Parim naiste aktiivriiete komplekt

Olgu see siis diivanil mugavasti olemine, jalutuskäik või muud igapäevased tegevused, on hea olla mugavates riietes. Suure mugavuse pakkumine on seetõttu loungewear muutunud igas naise garderoobis kohustuslikuks. See on muutnud mugavuste riiete välimust, ja loungewear ei ole enam vaid midagi, mida kantakse kodus. Komplektid on muutunud trendikaks ja neid kannab rõõmuga ka tänaval. Nii tagate maksimaalse mugavuse koos stiilse välimusega.

Sportlikud komplektid

Kas otsite mugavat riietust, mida saate kanda nii kodus kui ka väljas? Siis on sportlik komplekt ideaalne valik. Sportlikud komplektid on viimastel aastatel saanud väga populaarseks ja mitte ilma põhjuseta. Sobiv sportlik komplekt koos kapuutsiga ja dressipükstega on nii moekas kui ka ülimugav. Meie Oversized Hoodie ja Oversized Jogger on pehme materjaliga ja dressipüksidel on kaasaegne lõige!

 

Hall kapuutsiga särkSinine kapuutsiga särk
Rohkem õhulise välimuse saavutamiseks võite sportlikke pükse kombineerida sobiva Oversized T-särgiga. See T-särk on valmistatud paksust materjalist, mis hoiab riide kuju ja ei kortsu. T-särki saab ka kombineerida loungewear ja jooga pükstega Ribbed Flare Pant, et saavutada elegantsem igapäevane välimus. Seda riietust saab kanda kohvikus, koolis või kerge treeningu, nagu jooga, ajal.
Must printitud T-särkMustad flare püksid

 

 

Kuidas stiilida loungewear'i

Kinoõhtu

Kui otsite loungewear'i kinoõhtuks, soovitame; Fit jogger. See on slim fit dressipüksid, mis on valmistatud pehmest ja elastsetest puuvillajersey materjalist, et tagada teile mugavus ja liikumisvabadus. Küljel on tõmblukk, kuhu saate panna telefoni ja isiklikud asjad. Kombineeri dressipüksid sobiva Fit Hoodie. See kapuutsiga särk omab soolist stiili, kõrget kaela ja lihtsat disaini, mis teeb sellest hädavajaliku ja mitmekesise riideeseme.

Must kapuutsiga särkSportlik komplekt

 

 

Tilbake til bloggen