Sesongens fineste tennisklær til dame

Parimad tennisekleid

Väljasõiduaeg treeninguks on peagi käes. Suusad, lumelaud ja kelk on aeg teha lahti. Nüüd alustame tegevusi, kus ehitame meeskonnatööd ja konkureerime omavahel kõike, mis meil on. Tennis on kindlasti üks selline sport, hoolimata sellest, et paljud meist ei ole tehniliselt osavad, anname endast parima teise meeskonna vastu. Soojad päevad väljakul nõuavad häid riideid, samuti on oluline olla mugav, et see ei mõjutaks mängu. Meilt leiad parimad tennisriided nii välis- kui sisetingimustes.

Tennise riided väljas

Soojad suvepäevad kutsuvad  shortse ja toppe tennisarena. Pole midagi paremat kui kanda riideid, mis sobivad kehaga ja tunnevad end mugavalt. Kui mängid nii kiiret mängu, mis nõuab kiiret liikumist, on oluline, et lühikesed püksid ei libiseks üles ega tekitaks ebamugavust, samas peaks topp ka toetama.

Spordilühikesed püksid, mis sobivad väljas tennise mängimiseks.

Loe rohkem meie  shortsijuhendist.

Treeningtop, mis sobib väljas tenniseks

Loe rohkem  treeningtopi juhendist.

Valge sporttopPunane sporttop 

Tennise riided siseruumides

Kui räägime tennise mängimisest siseruumides, otsime ikka samu omadusi treeningriietes, nagu eelpool mainitud. Kuid siseruumide tegevuse puhul kipume kandma rohkem riideid, vaatamata tegevusest tulenevale soojusele, pole sama mugav kanda lühikesi pükse ja lühikest treeningtoppi. Siin tutvustame sulle meie lemmikuid siseruumides treenimiseks.

Treeningleggingsid, mis sobivad siseruumides tenniseks

Loe rohkem meie treeningleggingside juhendist.

Topp, mis sobib siseruumides tenniseks

Loe rohkem pikade käistega treeningtopidest naistele.

Tennisejalatsid ja tennisesokid

Kas mängid tenniset siseruumides või väljas, on vajalikud head ja mugavad jalatsid. Meie oleme lahenduse leidnud. Endorphin RX1 jalatsid on mugavad jooksujalatsid, mis sobivad igaks olukorraks. Nii siseruumides tööks kui ka väljas mitmesugusteks tegevusteks. Need on hädavajalikud! Mis oleks tennis ilma mõnede tennisesokkideta? Meilt leiad suure valiku valgeid tennisesokke naistele. Nii saab sinu riietus täiuslikuks.

Loe rohkem millised sokid peaksid olema su kappes.

 
Tilbake til bloggen