Gave til henne for valentinsdagen, undertøy, koseklær og gavekort

Kingitused temale - Valentinipäev

Rõõmusta oma lähedasi 14. veebruaril.

Armastuspäev on ilus päev, kus saad näidata veidi enam hoolivust. On oluline üksteist hinnata. Sellised päevad muudavad elu kiirel ajal lihtsamaks.

Teisest küljest ei ole kingituste leidmine alati lihtne. Roosid, šokolaad ja karud on tavalised valentini kingitused. Mida arvad, kui leiad midagi, mis püsib kauem ja on praktilisem. Näiteks treeningleggingsid, mugavad loungewear või paar jooksujalanõusid. Need on kingitused, mis kestavad aastaid, ja iga kord, kui me need selga paneme, saame mõelda, kellelt need kingiti.

Vaata ka: Kuidas leida ideaalne kingitus

Et olla kursis sellega, mida su kallim võib soovida, on mõistlik jälgida trende ja uudiseid. Vaata ka meie soodustusi ja väljapanekut, et võib-olla leiad ainulaadse pakkumise, mida võid kingiks osta!

Vaata ka: Kingitus talle

Valentini kingitus talle

Iga aasta tuleb see romantiline päev, ja tavaliselt veedetakse see koos oma kallima või lähedastega. See on päev, mil jagatakse palju armastust. Valentini kingitus on armas tähelepanu selle jaoks, kellele sa hoolid, ja kena viis näidata, et hindad neid.

Vaata ka: Kingitus emadepäevaks

Aluspesu kui valentini kingitus

Üks levinumaid asju, mida oma partnerile valentini kingituseks anda, on aluspesu. Meie aluspesu ei pruugi olla sama tüüpi, mida tavaliselt valentini päevaks kingituseks antakse, kuid neil on omad praktilised eelised. Meie sülessed stringtrussid on pehmed ja elastsed aluspesud niiskust juhtivast materjalist. Kuna need trussid on õmblusteta, ei ole ühtki trussikant! See muudab need väga praktiliseks kasutada treeningul või kleitide all - ja see ei tundu ebamugav. Täienda komplekti meie sümless braletega. Anna see valentini kingitusena oma kallimale, et järgida trendi, kuid samas ka nautida uue aluspesu praktilisust.

Sümless aluspesu valentini päevaks Sümless bralette ristuvate rihmadega

Mugavad riided kui valentini kingitus

Kas sina ja su kallim veedate palju aega diivaninurgas või kodus? Siis võiks mugavad riided olla kena kingitus valentini päevaks. Mugavad riided võivad viidata sellele, et sulle meeldib veeta aega koos oma partneriga ja et olete üksteisega mugavad. Lisa koduseid kingitusi, nagu näiteks teenuse kinkekaardid või filmide nimekiri, mida soovite hiljem vaadata. Kvaliteetaeg on paljude jaoks armastuse keel, ja seega võivad mugavad riided olla perfektne kingitus kellegile.

Vaata ka: Loungewear juhend

Treeningleggingsid kui valentini kingitus

Kas sina ja su partner armastate treenida? Kas veedate mitu tundi nädalas jõusaalis? Võib-olla saad sa anda oma kallimale treeningriideid valentini kingitusena! Treeningriideid on põhjalikult kunagi liiga palju, ja uued treeningriided on alati toredad kingitused. See ei ole ainult tore vahetada välja kulunud riideid, vaid motivatsioon õitseb eriti siis, kui oled jõusaalis uue ja värske treeningvarustusega. Kui vajad abi oma partnerile sobiva leggingside leidmisel, loe siit.

Vaata ka teisi blogipostitusi, mis on seotud leggingsidega siit.

Kinkekaart kui valentini kingitus

Kas sa oled natuke hiljaks jäänud oma kallimale valentini kingituse leidmisel ja ei soovi anda midagi nii tavalist kui roosid või lilled ja šokolaad? Siis saad osta kinkekaardi meilt ja su kallim saab valida just selle, mida ta soovib. See on ju võit-võit olukord. Loe rohkem meie kinkekaardist siin.

Teised kingituste artiklid:

Tilbake til bloggen