Digitalt og elektronisk gavekort på nett

Kinkekaardid veebis

On keeruline välja selgitada, mida osta või kellele kingitus teha. Paljudel on loovuse ja ideede leidmisega raskusi või nad võivad unustada, mida saaja on varem öelnud, et nad vajavad või soovivad. Kui sul on see keeruline, saad lugeda meie juhendit kuidas leida ideaalne kingitus.

Digitaalne ja elektrooniline kinkekaart

Kindel võitja kinkide seas on kinkekaart. See, mis on sellise kingituse juures nii imeline, on see, et seda saab anda igaks juhuks, nagu jõulukink, sünnipäevakink, kolimiskink ja muud suured ja väikesed sündmused. Selle põhjuseks on see, et saad ise otsustada, kui suur väärtus kinkekaardil peaks olema, ja seega määratakse kingituse suurus igal juhul. Saaja on tavaliselt rahul, kuna nad saavad raha kasutada selleks, mis neile meeldib, kaupluse raames.

Meie digitaalsed kinkekaardid võivad olla väärtuses 50-1000 kr, ning väärtuse vaheldusrikkus on suur, mistõttu sobib need ideaalselt kingituseks igaks juhuks. Meie elektrooniline kinkekaart saadetakse e-posti teel ja saad juhised, kuidas seda kinkekaarti kassas kasutada. Tasu ei kaasne ja see toimib täpselt nii, nagu see on.

Väike kingitus sõbrannale

Kui soovid sõbrannale anda väikest kingitust, kuna tal on elu oluline saavutamine, sünnipäev või lihtsalt selleks, et näidata, et hindad teda, võib kinkekaart olla hea valik. Näiteks saad kinkekaardi anda koos lillekimbu armastuse nimel, ja väärtus muutub veelgi suuremaks. Digitaalne kinkekaart on igal juhul hea asi, mida anda kingitusena sõbrannale, kellel on kõik. Mõnikord võib olla lihtsam lasta saajal ise otsustada, mida ta soovib osta, ja anda talle väärtus, mida ta saab kasutada. Kui vajad kingiideid sõbrannale, siis saad lugeda siit.

kingisoovitused talle

Kingitus töötajatele

Kas soovid teha oma töötajatele väikest tähelepanu? Osta kinkekaart! Nagu juba mainitud, on elektrooniline kinkekaart suurepärane kingisoovitus kolleegile või töötajatele. Nad võivad muuta sinu tööpäeva paremaks või kui te koostööd teete, võib kinkekaart olla fantastiline kingitus, sest summa ei pea olema suur. Siin loeb tõeliselt mõte. Samuti võib olla tore kinkida kinkekaart jõulukingiks töötajatele sama põhjuse tõttu, et anda väike tähelepanu ja tänu koostöö eest.

Kodune kinkekaart

Ei ole nii, et peaksid ostma kinkekaarti. Võib juhtuda, et ei jõua seda osta, või soovid hoopis seda ise teha. Näiteks võib soovida teha kauni kaardi, kuhu kirjutada väärtuskood, või lihtsalt kirjutada summa, mille soovid anda saajale. Kodune kinkekaart on tihti selline, mille jaoks on rohkem aega kulutatud, ja seetõttu on see rohkem hinnatud kui e-kiri. Siiski on kõik see võimalik, ja kui oled tellinud kinkekaardi talle, saad lihtsalt kirjutada kinkekaardi koodi kaarti või karpi, et see oleks kaunistatud paremini kui varem. Seda võib olla tore anda näiteks emadepäevaks või sõbrapäevaks, ja kinkekaardil on toredam lähenemine.

Loe ka: Kingitus talle

kingitus talle

Kinkekaart kalendrikingina

Kasuia igal aastal osta kingituste kalendrit kallimale, emale, õele või sõbrannale? Kui sul on mõnikord raske leida ideid, mida panna kalendrikingiks, siis kinkekaardid võivad olla sama head. 50-200 kr väärtus on kena kalendrikink, ja see võib viia isegi parema kingituseni hiljem, kuna ta sai osta selle legingud või sweater, mida ta tahtis.

Muudeks näpunäideteks saad vaadata ka meie Black Friday pakkumisi, meie allahindluse toode ja meie väljaanne, inspiratsiooni saamiseks kingituste kohta soodsamate hindadega.

    Tilbake til bloggen