ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

Miks on villane aluspesu oluline?

Kutad külmema ja pimedama aja poole - talv on tulekul ja seetõttu on oluline, et oleksime soojas. Famme pakub suurt valikut naiste villast aluspesu, kuid miks on oluline kanda villast aluspesu nahal?

Oluline on mõelda, et külma korral peaks olema soe kogu päeva ja igasuguste tegevuste vältel. Põhjamaades oleme kokku puutunud igasuguste kiiresti muutuvate ilmastikuoludega ning vill aitab meid valmistuda kõikideks ilmadeks ja tuulteks. Vill on oluline külma ja niiske kliima puhul, kuna see hoiab naha kuivana, kui hakkate higistama või saate märjaks.

Villane aluspesu reguleerib temperatuuri ja aitab hoida teil külma ilmaga sooja. Villast aluspesu saab kanda nii sooja kui ka külma ilmaga, kuna sellel on temperatuuri reguleerivad omadused. See eemaldab niiskuse nahalt ja ei vaja tihti pesemist, kuna sellel on isepuhastuvad omadused.

Mis on vahe villase aluspesu ja superaluspükside vahel?

Mis tegelikult vahet on villasel aluspesul ja superaluspükstel? See on midagi, mida enamik inimesi peab iseenesestmõistetavaks, kuid tõde on see, et millist kangast valite, on tähtis sõltuvalt tegevusest, mida sooritate.

Terminid villane aluspesu ja superaluspüksid on sageli vaheldumisi kasutuses ja võib-olla ei mõtle paljud, et nende riiete vahel on mingisuguseid erinevusi. Tõde on, et kangaste vahel on päris suur vahe, ja millise variandi valite, on oluline sõltuvalt tegevusest.

Villane aluspesu

Villane aluspesu on valmistatud kangast, millel on hea isolatsioonivõime ja soojendab seega rohkem kui superaluspüksid. Need riided sobivad kõige paremini, kui plaanite pikaajalist liikumist madala intensiivsusega külmas. Kui higistate või saate märjaks, suudab aluspesu neelata 30% oma kaalust niiskust ja samas jääb kuivaks ning hoiab keha sooja.

Pakkume nii villapullovereid kui villaseid pükse meriinovillast, mida saab kanda eraldi või komplektina. Neil on antistaatilised omadused, mistõttu nad ei sügele, ei haise ega kortsu kasutamisel. Lisaks on meil põlvesokkide kõrgused villased sokid, mis soojendavad ja on hea hingavusega.

Superaluspüksid

Erinevalt villasest aluspesust sobivad superaluspüksid kõige paremini aktiivsete tegevuste puhul, millel on kõrge intensiivsus. Need on tavaliselt valmistatud sünteetilistest kiududest, et tagada täielik liikuvus. Nad sobivad väga hästi suusatamiseks või jooksuks külmas. Aluspesu viib kogu niiskuse kehast eemale, kuid pärast riide sattumist märjaks ei hoia need enam sooja. Kangas neelab rohkem lõhna kui villane aluspesu, kuid see-eest on see vastupidavam ja talub rohkem pesemist.

Millist villast riietust valida?

Villane aluspesu pullover

Seda võib näiteks kasutada meieWool Knit LS pullovere, mis on suurepärane ja stiilne villane aluspesu naistele. Seevillane aluspesu on valmistatud heast meriinovillast, mis annab riietusele rohkem mugavust ja paremat heaolu. Lisaks on see villane aluspesu naistele valmistatud pakkuma head isolatsiooni ja oskab hästi niiskust transportida. See on üks parimaid villase aluspesu pullovere naistele sealkand, kuna see ei sügele, ei kortsu ja mis kõige tähtsam, ei haise! Hoidke seda sügiseses ja talvises hooajas soojas ja värskena meieWool Knit LS pullover.

Villase aluspesu püksid

Ning meil on ka leggingsid, mis sobivad kokku pulloveriga, nimelt meie Wool Knit Leggings. Need soojad ja mugavad leggingsid naistele on samuti valmistatud imelisest meriinovillast, mis hoiab teid soojas läbi Põhja erinevate aastaaegade. Need on kõrge kvaliteediga villased leggingsid, mis isolatsiooniga toimivad hästi ja transporteerivad niiskust ning ei kortsu, ei sügele ega haise.

Teknikalased villased aluspesu naistele

Kas otsite villast aluspesu, mis on valmistatud hea ja sooja meriinovilla, mis ei sügele ja püsib heas seisukorras ka mitmete kordade kasutamise järel? Soovitame Techwool pulloverit ja pükse. Head ventilatsiooni korral ei tunne te end mitmete tegevuste ajal õhku, samas kui Techwoolil on lõhnaaera omadused.

Villased sokid naistele

Villased sokid on üks tähtsamaid asju, mida tuleb mõelda, kui kanda villast aluspesu, kuna jalad on need, mis võivad kiiresti külmetuda ja mõjutada ülejäänud keha. Meie mustad Wool Knit Sokid ja mustad Wool Knit Ankle Sokid on ideaalne valik neile, kes soovivad soojad jalad jalga panna ja treenida selle sügisel - mõlemad sokid on funktsionaalsed ja mugavad, valmistatud heast kvaliteetsest meriinovillast, mida kõik teavad, ja nad hoiavad teid kindlasti soojas. Kangas hingab hästi ning hoiab teid ette valmistatuna Põhjamaade külma, niiske ja külma kliima jaoks. Need on äärmiselt mitmekesised, kuna neid saab kasutada nii väljas matkamisel, treenimisel kui ka kodus elutoas või kontoris.

Vaata ka:

Aluspesu juhend

Tilbake til bloggen