Seamless dametruser, truser for dame, treningstruser

Juhend sujuvate leggingside kohta

Kas otsite kvaliteetset naistepesu, mis näeb välja ja tundub hästi? Laia tootevaliku seas internetis võib olla raske teada, mida valida. Selles juhendis oleme kokku kogunud meie valiku õmblusteta aluspesu maksimaalse mugavuse tagamiseks.

Aluspesu peaks pakkuma toetust, mugavust ja tagama teie heaolu igas olukorras. Erilised on need omadused treeningu ajal. Aluspesu ei tohi olla tülikas, ärritav ega tekitada ebasoodsaid kortse riiete all - need on mõned omadused, mida hindame. Teisisõnu, on huvitav näha, kui oluline on aluspesu, kui see ei paista suurema osa päevast.

Meie jaoks, naistele, on veelgi olulisem omada aluspesu, milles tunneme end hästi ja mis sobib nii igapäevaeluga kui ka tuju järgi. See juhend viib teid läbi meie aluspesu valiku.

Mis on õmblusteta aluspesu?

Aluspesu nähtavate õmblustega ja servadega ei näe treeningriiete all eriti head välja, eriti lühikeste pükste ja tihedalt istuvate legginside, mis on pigem nahale lähedal. Õmblusteta aluspesu on spetsiaalne aluspesu tüüp, mis on valmistatud ilma nähtavate õmblusteta ja servadeta. See tähendab, et aluspesu ei paista riiete all.

Paljud valivad õmblusteta aluspesu, kuna see lamab nahal väga siledalt ning näib seetõttu traditsioonilisest aluspesust diskreetsem. Seetõttu oleme välja töötanud seeria õmblusteta aluspesu, mis istub ideaalselt igapäevastes riietes ja treeningriietes.

See on parim aluspesu naistele, mis on riiete all diskreetne, mugav ja maitsekas! Leia oma lemmik - olgu see siis treeningu või igapäevaelu jaoks.

Õmblusteta naiste aluspüksid

Kõik me tunneme, et aluspükste ostmine on aeganõudev ja rahakulukas. Kui tihti olete ostnud aluspükse, mis ei sobi või on ebamugavad? Eriti treeningu ajal on aluspüksid suurim mure. Me kõik muretseme selle pärast, et aluspükside serv ei paista läbi ja et need püsivad hästi paigas, ilma et nad kortsuksid või ärritusi tekitaksid. Famme õmblusteta aluspüksid on loodud just sinu jaoks, kes soovid igapäevaelus ja spordiklubis muretu olla. Stringaluspükside või hipster aluspükside näol saad pehme ja mugava kangas, mis tagab sulle mugavuse ööpäevaringselt.

Meie õmblusteta stringaluspüksid naistele sobivad ideaalselt nii igapäevaellu kui ka treeningusse. Aluspükste kangas koosneb Itaalia nailonist ja neil on vooderdatud puuvillane sisetükis, mis on väga mugav. Peen ja pehme materjal teeb stringaluspüksid praktiliselt nähtamatuks tihedalt istuvate riiete all. Need ei jäta ka mingeid jooni! Need õmblusteta aluspüksid on saadaval nii mustas kui ka beežis. Teine valik on hipster, mis on samuti õmblusteta, sobides suurepäraselt igapäevaeluks või tegevusteks.

Õmblusteta must stringaluspüksHipster õmblusteta aluspüks

Õmblusteta bralette

Nagu aluspüksid, on rinnahoidja üks tüütumaid riideesemeid. Mitte ainult, et sul on tugevdused, mis suruvad nahka, või mis lõpuks kukuvad rinnahoidjast välja ja hõõruvad sind. Sama kehtib ka kantavate rihmade kohta, mis ei ole korralikult reguleeritud. Seetõttu on Bralette parem alternatiiv neile, kes saavad sama tüütuks nagu mina.

Nii et kui soovid täiuslikku õmblusteta aluspesu komplekti, saad stringaluspüksid kombineerida meie õmblusteta bralett. See on spileteta rinnahoidja, millel on toestus ja eemaldatavad padjad, mis ei jäta riiete alla jooni. Materjal on pehme ja seda on väga mugav kanda. Rinnahoidja sobib nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka madala intensiivsusega tegevusteks.

Õmblusteta bralette naistele  Õmblusteta bralette naistele  

Lisainfot leiad mugava aluspesu kohta naistele.

Sokid

Kuna külm talv on lähedal, on aeg vahetada ankle sokid tennisekalade vastu. Või äkki oled sa külma näpuna aasta ringi ja kasutad pikemaid sokke sõltumatult. Valged sky knit sokid on tennisekalad, mis on valmistatud puuvillast, millel on hea venivus. Ükskõik, kas armastad treeningul kasutada kõrgeid sokke või igapäevaelus, on need sinu jaoks ideaalne paar, kuna nad püsivad kindlalt ja ei lange treeningu ajal alla.

 

Võib-olla ei tunne sa ennast hästi pikka tennisekaldaga? Isegi kui oled külma näpp, valid siiski ankliga sokid. Sa ei ole ainus, ja seetõttu oleme selle jaoks sulle head valikud leidnud.

Kas oled õmbluseta rõivaste fänn? Siis soovitame meie õmblusteta bambus no show sokke. Need püsivad kogu treeningu vältel jalas. Lisaks on sokil taga “keele” disain, mis hoiab ära hõõrdumise ning sokkide liiga jala alla libisemise. Need on kohustuslikud neile, kes eelistavad paljajalu käimist.

Kui soovid aastaringselt paljajalu käia või tahad lihtsalt näidata oma pahkluud, pakume sokke, mis ei paista. Meil on nii puuvillaseid sokke kui ka bambusesokke. Need sokid sobivad suurepäraselt aastaringselt. Ükskõik, kas tahad neid suvel või spordiklubis kasutada, on sokid mitmekülgsed. Suurenenud mugavus ja vastupidavus vähendavad vajadust rohkemate sokkide järgi.

Bambu no show sokidBambusesokid no show

Lisainfot leiate meie sokivaliku kohta. 

Lisainfot leiate bambusesokkide kasutamise eeliste kohta.

Villase aluspesu ei ole kunagi liiga palju. Ahnustades istuda või valmistuda väljas käima külmas tuules, on sobiv villane aluspesu absoluutne hädavajalik. Kuid selle ostmise juures võib siiski eksida. Vill on sageli tuntud selle poolest, et see sügeleb nahal ja lõhnab pärast kasutamist ebameeldivalt. Sellepärast oleme loonud villast kudumist koos legginsidega ja pluusiga, et saada täiuslik komplekt külmas. Lisainfot saad lugeda selle kohta, miks on villane aluspesu oluline.
Tilbake til bloggen