De beste klatreklærne

Aasta parimad ronimisriided

Kas sa plaanid tegeleda sise- või väliklatrimisega, on oluline veenduda, et sul on seljas head rõivad, mis annavad sulle parima aluse sooritamiseks. Klatrimine on lõbus, kuid nõudlik tegevus, seega on õigete riiete valimine ülioluline, et saada parim klatreelamus.

Mida peaksid arvestama, kui otsid klatririideid?

Kanna rõivaid, mis istuvad kehal piisavalt hästi, et nad püsiksid paigal ja sa ei jääks kinni buldre või okste külge looduses. Veendu ka, et riided oleksid paindlikud, et need võimaldaksid head liikumisruumi igas suunas!

Eriti kui sa klatreid õues, peaksid kandma riideid, mis katavad põlved ja küünarnukid, et vältida haavu. Veendu ka, et riided oleksid mugavad ja saaksid nendes kauem ronida ilma ebamugavust tundmata.

Sise klatrimine

See ülimugav lühike püks on tugeva koostisega ja sobib ideaalselt sise klatrimiseks. Lühikesed püksid on geniaalne valik suvise ja kevadise matka jaoks. Need on lühikesed, elastsed ja väga vastupidavad, mis on mõned omadused, mida peaks kaaluma selle tegevuse jaoks. Need on tipptasemel matka lühikesed püksid.

Anti-slip biker püksid on kergelt venivad lühikesed püksid, mis sobivad ideaalselt treenimiseks soojades temperatuurides. Kõrge vöökoht ja niiskust väljutavad omadused annavad sulle optimaalse mugavuse. Anti-slip vööümberringis aitab vältida lühikeste pükste libisemist alla klatrimise ajal. Need püksid sobivad kõige paremini sise kasutamiseks.

Klatrimiseks on valik Essential leggings alati hea. Need on kõrge vöökoha ja hea kompressiooniga treeningleggingid. Anti-krussidefekt tagab, et leggings sobib igat tüüpi kehadele, muutes pinna siledaks ja ilusaks. Need on hädavajalikud leggingsid, kuna need on vastupidavad ja pakuvad head toestust.

Funktsionaalne T-särk elastse kangaga, mis sobib nii kõrge kui ka madala intensiivsusega treeninguks. Väga hea põhikiht, mis on lihtne kombineerida peaaegu iga aluspükste jaoks. See on T-särk, millel on mugav lõige, mis ei sega sind.


Kui otsid midagi, mis annab sulle rohkem liikumisvabadust ja õhku, vali ilus ja lihtne crop top, millel on hästi hingav ja kehal hästi istuv kangas. Suurepärane sise kasutamiseks ja soojematel ilmad.

Väli klatrimine

Field slacks on fantastiliselt paindlik püksid vastupidavast kangast, mis sobivad suurepäraselt matkamiseks ja väliklatrimiseks. Nagu lühikesed püksid, on ka nendel pükstel samad omadused.

Essential long sleeve on fantastiline ja hästiistuv pikkade varrukatega pusa, millel on ees lukuga. See hoiab sooja külmal ajal, aga samas kahedab ja hoiab sind jahedana soojemates tingimustes. Mitmekülgne pusa kõigi klatrimise ja ilmaga.

Fit Hoodie on veniv kapuutsiga jope, mis on paindlik ja hoiab hästi sooja. Mine suurem number, et saaksid seda kanda külmadel päevadel koos pika varrukaga pusaga ja field slacks'idega. See on ideaalne riietus, kui plaanid minna klaatrimisele.

Soe kapuutsiga pusa
Mugav pusa klatretuuriks
Head klatretuuri!
Loe rohkem:
Tilbake til bloggen