beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Parim treeningriietus naistele

Nüüd, kui sügis on käes, on paljudel hea algus treeningu ja igapäevaelu taas. Pole midagi motiveerivamat kui omada head treeningvarustust, mis aitab sul mitte ainult paremini treenida, vaid ka paremaid tulemusi saavutada. Siin oleme kokku pannud juhendi parimate toodete kohta, mida saad oma treeningvarustuses kasutada, olgu need siis stuudios või kodutreeningul.

Treeningpaelad värvikirevates toonides

Treeningpaelad (resistance bands inglise keeles) on hädavajalik osa su treeningvarustusest. Resistance Bands on suurepärane täiend varustusele, kuna need aktiveerivad lihaseid ja aitavad sul saavutada paremaid treeningtulemusi. Need sobivad ideaalselt koduseks treeninguks ja ka treeningstuudios. Need mitte ainult ei aktiveeri olulisi lihasgruppe, vaid loovad ka vastupanu. Meie treeningpaelad on saadaval kolmes erinevas tugevuses: light, medium ja heavy. Meil on ka värvikirevaid toone, mis eristuvad ja näevad treeningu ajal väga hea välja.
Lisaks on meil Active Hip Band, mis on veidi paksem ja pakub suuremat vastupanu. Need bootybands on valmistatud paksust materjalist, et tagada vastupidavus ja mugavus.

Rihmad - hoiavad asju turvaliselt

Meie Pace Wristband võimaldab sul lihtsalt ja turvaliselt hoida võtmeid ja muid väikeseid esemeid treeningu ajal. See on praktiline rihm hoiustamiseks - aksessuaar, mis teeb treeningu veidi lihtsamaks, kuna tagab, et sinu isiklikud asjad on turvaliselt hoitud.

Kindad välitreeninguks

Head kindad on hädavajalikud aktiivsetele naistele, kes armastavad välitreeningut ja soovivad hoida käsi soojas. Meie Pace talvekinnas on ideaalne, kui vajad rohkem soojendust ja kaitset treeningu ajal - need sobivad ideaalselt naistele suusahooaja ja üldise välitreeningu jaoks, kui väljas on külm. Materjal on elastne ja kulumiskindel, võimaldades sul kasutada oma nutitelefoni puudutusfunktsiooni ilma kindaid eemaldamata. Kindadel on spetsiaalne silicone gripping pattern, mis hoiab asjad paigal, näiteks sinu telefoni või jalgratta lenksu. Need head ja stiilsed kindad on valmistatud 3M Thinsulate isolatsioonist, mis hoiab sind soojas isegi kõige külmematel päevadel. Kindad on varustatud praktilise kinnise, mida saab reguleerida, ja need on disainitud kergelt ja mugavalt selga tõmbamiseks ning hoidmiseks. Need hea, pehmed ja soojad kindad on hädavajalikud naistele, kes plaanivad suusareisi näiteks Hemsedali.

Kott ja seljakott - hoiustamine treeningvarustusele

Kõigi treeningvarustuste puhul vajate head ja avarat kotti või seljakotti, et mahutada kõik, mida vajate, kui olete liikvel või teel trenni. Kui otsite avarat ja stiilset treeningkotti, olete õigel kohal. Meie treeningkott on vastupidav ja spordilik, ta mahutab kõik vajalikud tarvikud treeninguks ja sobib ka reisides. Siin on ruumi kõigile olulistele asjadele, mis teil treeningule kaasa võtta; stiilne, elegantne ja klassikaline treeningkott. See on hea kvaliteedi treeningkott; alusega, mis kaitseb niiskuse ja mustuse eest ning mitme taskuga, et tagada veel rohkem ruumi teie asjadele. See on suur kott, mis näeb hea välja sinu õlal.
Kui otsite seljakotti treeninguks, on meil siin Famme's ideaalne treeningseljakott nimega Ready Gym Sack. See on funktsionaalne ja sobib suurepäraselt, et kaasas hoida kõige vajalikumat treeninguks. See on hea treeningseljakott, mis on stiilne ja lihtne, koos lukuga taskuga väljaspool. See praktiline treeningseljakott näeb kõikide peal spordilik välja ning saad efektiivselt kanda kõike, mida vajad.
Tilbake til bloggen