Renegade Row

Renegade Row on suurepärane harjutus, mis ühendab tugeva keskkoha ülekeha tugevusega ja treenib lihaseid nagu selg (latissimus dorsi), õlad, bicepid ja kesklihased. See on dünaamiline liikumine, mis mitte ainult ei tugevdab ülekeha, vaid ka väljakutse tasakaalu ja kooskõlastatuse.

Õige tehnika

Jälgi neid samme, et sooritada Renegade Row õige tehnikaga:

  1. Alusta kõrgest plankasendist, hoides paar hantlit peopesad vastamisi. Jalad peaksid olema veidi laiemad kui õlgade laius parema stabiilsuse tagamiseks.
  2. Kinnita keha keskosa ja hoia selg sirge, säilitades kogu harjutuse vältel neutraalse selgroo.
  3. Tõmba hantel puusani, hoides küünarnuki keha lähedal, samal ajal tasakaalustades teise käe ja jalgade peal.
  4. Langeta hantel kontrollitult tagasi alla ja korda vastasküljel.
  5. Püüa 10-12 kordust kummalgi poole ja vaheta käsi.

Nipp: Hoia puusad stabiilsena harjutuse ajal, et vältida nende keerlemist kõhust küljelt küljele.

Levinud vead

Väldi neid levinud vigu Renegade Row sooritamisel:

  • Puhumiste väänamine: Üks levinumaid vigu on puusade liikumine kõhust küljelt küljele. Selle vältimiseks kinnita kesklihased ja hoia keha võimalikult stabiilsena.
  • Seljavalu: Hoia selg neutraalsena ja väldi korsetti kaldu, mis võib põhjustada koormust. Keskendu kesklihase ja tuharalihaste tugevdamisele.
  • Impulsi kasutamine: Veenduge, et tõstate hantlit kontrollitud viisil, vältides järske liigutusi, mis võivad põhjustada halba tehnikat ja vigastusi.

Muudatused ja variatsioonid

Kui olete Renegade Row-ga algaja või otsite variatsioone, proovige neid muudatusi:

  • Algaja sõbralik muudatus: Sooritage harjutust põlvili, et vähendada keskkoha koormust, samal ajal kui treenite selga ja käsi.
  • Arvukam variatsioon: Lisage iga tõmbe vahel üks pumpamisliikumine, et luua täiskereväljaku väljakutse, mis nõuab veelgi rohkem osakaalu ja keskosa tööd.

Kordused ja seerialood

Algajatele, püüa 3 seeriat 8-10 kordust kummalgi poole. Edasijõudnud harjutajad võivad püüda 3-4 seeriat 12-15 kordust kummalgi poole. Kohanda hantlite kaalu vastavalt oma kogemusele ja tugevuse tasemele.

Hingamistehnikad

Renegade Row ajal on oluline õigesti hingata:

  • Hinga sisse, kui langetate hantlit tagasi maapinnale.
  • Hinga välja, kui tõmbate hantlit puusani.

Visuaalsed näited ja nurgad

Siin on kaks video näidet Renegade Row'st, mille sooritavad naised erinevatest nurkadest ja lähenemistest:

See video näitab naissoost sportlast, kes demonstreerib Renegade Row'd, keskendudes kontrollitud tehnikale ja keskkoha stabiilsusele.

Vaata teist videot

See teine video näitab naissoost sportlast, kes sooritab Renegade Row edasijõudnud versiooni, lisades iga tõmbe vahel pumpamise harjutuse, et suurendada väljakutset.
Tilbake til bloggen