Bänditud tuletõrjehüdrant

Tänane harjutus on Banded Fire Hydrant, mis on suunatud liikumine, mis tugevdab puusasid, tuharalihaseid ja keha keskosa. Kasutades reite ümber vastupanuvööd, suurendate vastupanu ja saavutate parema lihasaktivatsiooni tuharalihastes. See muudab harjutuse täiuslikuks tugevuse ja stabiilsuse suurendamiseks ning puusapiirkonna vigastuste ennetamiseks.

Õige Tehnika Banded Fire Hydrant Harjutuseks

1. Asetage vastupanuvöö põlvede kohale ja laskuge neljakäpukile, käed õlgade all ja põlved puusade all.
2. Hoidke keha keskosa pingul ja tõstke parem põlv küljele, nagu matkite koera, kes tõstab jalga. Tõstke põlve nii, et see jõuaks puusakõrguseni, ilma puusi pööramata.
3. Langetage põlv kontrollitult tagasi algasendisse. Korrake soovitud korduste arv ja seejärel vahetage külge.

Levinumad Veaad

  • Puusade pööramine: Hoidke puusad stabiilsed ja paralleelsed põrandaga. Vältige keha pööramist, et keskenduda tuharalihastele.
  • Liiga kiire liikumine: Tehke liigutust aeglaselt ja kontrollitult, et lihaseid maksimaalselt aktiveerida.
  • Puudulik pinge: Kui te ei tunne vastupanu, proovige tihedamat vööd parema aktiveerimise saavutamiseks.

Muudatused ja Variatsioonid

Kui olete algaja, saab harjutust teha ilma vööta, et keskenduda tehnikale. Edasijõudnutele proovige kasutada tihedamat vööd või lisage liikumise ülaosas väikeseid pulse, et intensiivsust suurendada.

Kordused ja Seeriad

Tehke 3 seeriat iga kordusega 12-15 kordust mõlemal küljel. Kohandage vastupanu ja kordusi vastavalt oma tugevusele ja vastupidavusele.

Hingamistehnika

Hingake sisse, kui langetate põlve tagasi põrandale, ja hingake välja, kui tõstate põlve küljele. Hoidke hingamist kontrollituna parema stabiilsuse saavutamiseks.

Videod, mis näitavad Banded Fire Hydrant Harjutust

Siin on video, mis demonstreerib tehnikat:

Tilbake til bloggen