Kuningas tuvi poos

Kuning Pigeon Pose, ehk Eka Pada Rajakapotasana, on keeruline joogaasend, mis ühendab sügava puusa avamise ja tahapoole painutamise. See asend venitkab puusi, nelipealihaseid, rinda ja õlgu, samal ajal kui see parandab paindlikkust ja tasakaalu. See on tuntud kui võimas ja sügav venitus, mis on eriti kasulik keha avamiseks pika istumise või jäikuse järel.

Õige tehnika

Nii teostad Kuningas Pigeon Pose:

  1. Alusta Allapoole Suunatud Koer asendist ja tõsta parem jalg üles ja taha.
  2. Viige parem põlv ette parema käe suunas ja asetage paremal jalg vasaku puusa lähedusse. Venitage vasak jalg otse taha põrandale.
  3. Hoia puusid risti matiga. Hinga sügavalt sisse, tõstes ülakeha üles ja avades rinda.
  4. Et liikuda täis Kuningas Pigeon asendisse, paindu vasak põlv ja too vasak jalg pea suunas. Kasuta vasakut kätt jala haaramiseks või kasuta rihma lisatoeks.
  5. Hoia pilk üles, tõmba abaluud kokku ja tõsta rinda, et süvendada tahapoole painutamist. Hoia 5-10 hinge enne, kui vahetad külge.

Levinud vead

  • Vale puusa joondamine: Veenduge, et puusad püsivad matiga risti ega pöördu liiga küljele.
  • Langemine alaseljas: Hoia tuum aktiivsena, et kaitsta alaselga ning pikenda selg, kasutades ülakeha jõudu.
  • Liigne varajane tahapoole painutamine: Veenduge, et soojendate puusa avajaid ja tahapoole painutusi, enne kui liikuda täisversiooni Kuningas Pigeoni.

Muudatused ja variatsioonid

Siin on mõned muudatused, et teha Kuningas Pigeon kergemini kättesaadavaks:

  • Toetage puusa alla: Kui on keeruline hoida puusa maas, kasutage toetuseks plokki või vaipa puusa alla.
  • Rihma kasutamine: Kui jalg on kätega raske saavutada, kasutage jala ümber rihma, et aidata tahapoole painutamisel.
  • Lihtne Pigeon: Kui täis Kuningas Pigeon on liiga intensiivne, võite teha klassikalist Pigeon Pose ilma tahapoole painutamata.

Video demonstratsioonid

1. Kuningas Pigeon Pose Üksikasjalikult (Naistele)

Lihtne juhend, mis näitab, kuidas järk-järgult omandada Kuningas Pigeon Pose alates turvalisest puusa avamisest kuni täis tahapoole painutamiseni.

2. Täielik Kuningas Pigeon Pose Õpetus

Ulatuslik juhend, mis selgitab, kuidas siseneda täisversiooni Kuningas Pigeon Pose, töötades tasakaalu ja paindlikkuse nimel.

Korduste ja seeriate arv

Hoia Kuningas Pigeon Pose 5-10 hinge, ja korda 2-3 korda kummalgi küljel. Seda asendit tuleks teha jooga harjutamise lõpus, et maksimeerida paindlikkust.

Puhke tehnika

Hinga sügavalt sisse, kui tõstad rinda ja sisened tahapoole painutusse, ja hinga välja, et süvendada venitus. Hoia hingamine rahulik ja ühtlane, et säilitada tasakaalu asendis.

Tilbake til bloggen