Kiiruskoti löögid

Speed Bag Punches on klassikaline poksiharjutus, mis arendab koordinatsiooni, kiirust ja vastupidavust. Harjutus parandab käe-silma koordinatsiooni ja on ideaalne õlgade, triitsepsite ja selja toonuse tõstmiseks, suurendades samal ajal üldist vormi.

Õige vorm ja tehnika

Kuidas sooritada Speed Bag Punches õigesti:

  1. Stardiasend: Seisa õlgade laiuselt, põlved kergelt painutatud. Hoia käsi silmade kõrgusel ja küünarnukke üles suunatuna.
  2. Rusikas liikumine: Keeruta käsivart ja löö speedbag’i käega. Hoia käed liikumises ja küünarnukid umbes 90-kraadise nurga all.
  3. Pidev liikumine: Keeruta käsi ühtlaselt ja pidevalt, vahetades parema ja vasaku poole vahel. Keskendu silmadega bag’ile, et saada parem ajastus.
  4. Hingamine: Hinga sügavalt ja ühtlaselt ning suurenda kiirust, kui oled liikumisega mugav.

Levinumad vead

Väldi neid levinumaid vigu, et maksimeerida Speed Bag Punches mõju:

  • Kehv ajastus: Löö speedbag’i õige rütmiga. Võta aega, et arendada sujuvat löögisagedust, enne kui suurendad kiirust.
  • Kehva käe asend: Hoia käsi silmade kõrgusel ja väldi küünarnukkide liiga madalale laskmist, mis võib vähendada harjutuse efektiivsust.

Modifikatsioonid ja variatsioonid

Kohanda Speed Bag Punches intensiivsust:

  • Algajate tase: Alusta aeglaselt ja keskendu rütmile enne kiiruse suurendamist.
  • Edasijõudnud tase: Kasuta väiksemat ja kiiremat speedbag’i või suurenda löökide sagedust ja intensiivsust, et pakkuda lisaväljakutset.

Kordused ja seeriad

Eesmärgiks 3 seeriat 30 sekundit, suurendades aega, kui tehnika paraneb. Speed Bag Punches saab kombineerida teiste kardiotreeningutega, et luua täielik treening.

Tilbake til bloggen