Treningstights til deg med lange ben

Leggings pikematele jalgadele? Meil on parimad leggingsid sinu jaoks

Kas sul on pikad jalad ja on keeruline leida legginsit, mis oleks sobiva pikkusega? Meil on treeninglegginsid kõigile. Me oleme kõik erinevad ja meil on erinevad eelistused. Seetõttu võib olla raske leida spordirõivaid, mis sobivad ideaalselt sinu kehaga. See on juhend sulle, kellel on pikad jalad ja kes leiab raskusi sobivate legginsite valimisel. Kui soovid põhjalikumat ülevaadet meie pakkumisest, tutvu legginside juhendiga!

Pikad Essential Legginsid

Meie Pikad Essential Legginsid on pikendatud versioon Essential Legginsitest ja sobivad ideaalselt, kui sul on pikad jalad. Legginsid on valmistatud pehmest ja tugevast kangast, mis on hea elastsusega. Need on kõrge talje ja squat proof.

Pikad Essential LegginsidPikad Essential Legginsid

Pikad Techna Legginsid

Pikad Techna Legginsid on äärmiselt praktiline leggins, millel on taskud! Igal küljel on kaks taskut, kuhu mahub mobiiltelefon, pangakaart, võtmed või muud asjad, mida treeningule kaasa võtad. Seetõttu sobivad need suurepäraselt jooksuringideks, kui tuleb sageli kaasa võtta telefon ja võtmed. Praktiline pikkus teeb need ideaalseks pika jalaga inimestele. Loe rohkem meie taskutega legginsite kohta!

Pikad Techna LegginsidPikad Techna Legginsid

Fleek Legginsid

Fleek Legginsid on venivad ja mugavad, ilma õmblusteta legginsid, mis on valmistatud nailonist, polüestrist ja elastaanist. Need tunnevad end kerge ja pehme seljas ning sobivad nii igapäevaseks kandmiseks kui ka treeninguks. Loe, mis on seamless siit!

Fleek leggins pikade jalgade jaoks


Vortex 2 Legginsid

Meie enimmüüja Vortex legginsite järg on veidi raskem ja pakub rohkem kompressiooni ning on erakordselt pehme ja mugav. Need on vormivad ja rõhutavad naiselikke kurve, lisaks on taljeosa täiendava kompressiooniga. Tõeliselt kvaliteetsed legginsid veidi pikema pikkusega. Need legginsid ei ole läbipaistvad ja on squat proof. Loe rohkem meie parimate kompressioonlegginsite kohta!

Vortex Legginsid pikade jalgade jaoks


Scrunch Camo Legginsid

Scrunch Camo Legginsid kombineerib kaks lemmikut; trendika camo-mustri ja meie enimmüüva scrunch-detailiga tagaküljel, et saavutada maitsev "peach bum". Need ühendavad naiseliku ja julge ilma õmblusteta tehnoloogiaga, mis viib mugavuse ja stiili täiesti uuele tasemele. See teeb neist ideaalse väljendusrikka osa sinu spordiriiete kollektsioonis. Loe rohkem, mis on scrunch siit!

Agility Legginsid

Meie Agility Legginsid tagavad suurepärase mugavuse tänu arenenud seamless tehnoloogiale. Kuna need on äärmiselt venivad legginsid, sobivad need ideaalselt nii joogaks kui ka jõutreeninguks. Loomulikult on need ka squat proof! Loe rohkem meie parimate seamless legginsite kohta siit!

Tilbake til bloggen