Treningstights for korte ben

Leggings lühikeste jalgade jaoks

Kuna kõikidel inimestel on erinev pikkus ja kehakuju, võib olla raske leida treeningriideid, mis sobivad ideaalselt just sinu kehale. Igaühel on oma unikaalne keha, mis meie arvates on väga äge. Kuid see loob ka teatud väljakutseid, kui otsitakse ideaalset treeningleggingit. Kui sul on lühikesed jalad ja sul on raske leida sobivaid leggings'e, on see juhend just sinule!

Kas sul on vastupidine probleem? Meil on ka juhend neile, kes otsivad leggingeid pikkadele jalgadele!

Jooksuleggings lühikestele jalgadele

Softy capri leggings on lõpuks reaalsus! Need on treeningleggings'id, millel on 7/8 pikkus, mis teeb nad ideaalselt sobivaks lühemate jalgadega inimestele. Need on varustatud kõrge vöökoht ja V-kujuline lõige, mis toob esile naiselikud kõverad õigetes kohtades. Sobita neid värskeid treeningleggings'eid ühe kahest sobivast treeningülemisest täiusliku välimuse saamiseks!

Petite Techna leggings

Meie Petite Techna leggings on täiesti sarnased originaal Techna leggings'itega, kuid neil on lühemad jalad ja need on ideaalsed neile, kes on alla 165 cm. Techna leggings'il on kaks suurt praktilist taskut, et saaksid hoida oma telefoni, võtmeid jne. Need on kükkide jaoks tõhusad ja kõrge vöökoht, mis istuvad ilusasti kehale.

Petite Techna leggingsPetite Techna leggings

Petite Essential leggings

Essential leggings'on saadaval ka petite versioonis. Petite Essential leggings on leggings, mis ei lähe kunagi moest välja ja on "peab olema" sinu treeninggarderoobis. Kangas on pehme ja kindel hea hoidmisega, ning need on kükkide jaoks tõhusad.

Petite Essential leggingsPetite Essential leggings

Ribbed leggings lühikestele jalgadele

Ribbed 7/8 leggings on seamless treeningleggings ribipesu materjalist. Isegi oma lühemas pikkuses on neil kõrge vöökoht, mis tagab hea hoidmise, et need istuksid trenni jooksul hästi kehale. Mugavad treeningleggings'id on muidugi ka kükkide jaoks tõhusad!

Seamless leggings lühikestele jalgadele

Fit leggings on seamless treeningleggings, millel on lihtne ja ilus välimus. Need leggings'id ei ole sama lühikesed kui Lusty leggings või Ribbed 7/8 leggings, kuid nad on veidi lühemad kui meie muud leggings'id. Need leggings'id toovad esile sinu figuuri ja neil on kaunis istuvus. Materjal on paindlik, mis muudab treeningu ajal mugavaks. Lisaks on nad ka kükkide jaoks tõhusad ja ei libise treeningu ajal alla!

Loe rohkem meie leggings'ite kohta meie ultimeetve leggings'i juhendis!

Ideaalne "nipp" lühikestele jalgadele

Kannatad, et su leggings'id on liiga pikad? Siis on meil sulle ideaalne nipp! Üli lihtne ja kiire viis, kuidas oma veidi liiga pikad leggings'id ideaalselt sobitada. Vaata meie tehtud videot selle kohta!

Kõiaki oled mõelnud, et pärast selle nutika näpunäite vaatamist võiksid osta täispikkade leggings'id? Sel juhul leiad kogu meie valiku treeningleggings'itest siit.

Tilbake til bloggen