Padelklær til dame

Naisten padeliriided

Mis on padel?

Padel on reketispordiala, mis ühendab elementi tennise ja squashi, ning seda saab mängida nii siseruumides kui välistingimustes. Aeg on kujundatud nagu squashiväljak, millel on seinad, kuid koos võrgu ja reeglitega, mis on samad kui tennises. Padelit mängitakse tavaliselt kahe mängijaga igas tiimis, kus igal pool on üks tiim võrgu kummalgi küljel.

On mitmeid padeli tüüpe, nagu beach padel, siseruumides padel ja väli padel.

Padel on viimase aja jooksul muutunud populaarseks spordiks ning palju sellest on tingitud, et see on lõbus mäng, mis sobib igas vanuses erineva oskustaseme inimestele. Sa koged kiiresti oskuse arengut ja see on väga sotsiaalne.

Aga mis on tegelikult erinevus padeli ja tennise vahel? Nende kahe üsna erineva spordi vahel on palju ühisjooni. Kuigi mõlemat mängitakse reketiga, vabas õhus, tähistatud väljakul ja põhieesmärk on pall vastase poolele lüüa, on ka mitmeid erinevusi. Üks erinevus on reketite suuruses, tennisereket on tegelikult suurem kui padelireket. Peamine erinevus seisneb aga väljakute disainis. Padeliväljak on väiksem kui tennisemängu väljak ja see on ümbritsetud seintel.

Vaata ka: parimad tennisekostüümid

Padeli riided

Padeli riided naistele Padeli riided naistele

Oluline on valida padeli treeninguks riietus, mis tagab hea liikumisvabaduse, on hingav ja mugav! Siin Famme's on meil lai valik treeningriideid, mis sobivad suurepäraselt padeli ringiks.

Erinevaid riidekosi saab kombineerida, kas soovid lühikesi pükse, pükse või leggings'e? spordirinnahoidjat, pusakot või T-särki? kroppitud või mitte? Võimalused on suured.

Seamless Scrunch lühikesed püksid sobivad hästi nii madala kui kõrge intensiivsusega treeninguks ja seetõttu on need head padeli mängimiseks. Need on kujundatud scrunch ja V-kujulise disainiga, mis annab tagumikule kena kuju ja vormi. Tech Tank Top on treeninguks hästi sobiv oma eksklusiivsete kiududega, mis takistab bakterite kasvu ja ebameeldivat lõhna. Topil on ka seamless tekstuur, mis tagab parema ventilatsiooni ja kauni naiseliku disaini. Kui sulle meeldivad kroppitud topid, sobib Power Seamless Top just sulle. See on singlet, millel on hoidmise efekt ja hea tugi. Niiskust juhtiv materjal ja ribakonstruktsioon teevad sellest paljude jaoks esmavaliku.

Kas soovid platsil silma paista? Proovi mõnda meie vastavust treeningkomplekti. Softy Bra on spordirinnahoidja, mis tagab hea toe. Disain on paindlik ja loodud, et hoida sind treeningu ajal mugav ja jahedana. Softy leggings sobituvad spordirinnahoidjaga oma sujuva ja mati disainiga. Neil on kõrge pikkus ja lai vöökoht, mis hoiab need treeningu ajal paigal. Kombineeri ka Softy Cropped täiuslikuks sobivaks treeningkomplektiks.
Vaata kogu meie sobivate treeningkomplektide kollektsiooni siit!
Vaata ka: sobivad treeningkomplektid

Hea on omada ka jopet, mida saad kanda treeningusse ja tagasi või külmal päeval. Fit Hoodie on mitmekülgne jakk, mis on valmistatud pehmest ja elastset materjalist. Jakil on kõrge krae, mis kaitseb tuule eest, ja praktilised taskud säilitamiseks.

Padeli aksessuaarid

On palju aksessuaare, mis võivad padeli mängu lihtsamaks ja mugavamaks muuta. Üks neist on head sokid. Valged tenniselsokid sobivad suurepäraselt padeli jaoks oma pehme ja pehmendava efektiga! Leia oma ideaalsed treening sokid siit.
Tilbake til bloggen