Turklær til dame

Täielik aktiivsete riiete juhend

Kas sul on raske leida just seda, mida vajad matkamiseks? Matkariiete valik internetis on lai, sõltudes sellest, millisele matkale oled minemas ja milline ilm on. Siin on meil suurepärane juhend naiste matkariiete jaoks, mis koosneb riietest ja erinevatest asjadest, mis sobivad suurepäraselt matkamiseks tüüpilises Põhjamaise kliimas, mis on nii niiske kui ka külm. Famme juures leiad laia valiku naiste matkariideid heade hindadega.

Vaata kogu matkariide kollektsiooni siit.

Sügisel on tavaliselt ideaalsed tingimused matkamiseks. Siiski on ilm ettearvamatu, mistõttu on oluline, et sul oleksid matkariided, mis sobivad kõikide ilmaoludega. Halvad riided võivad sageli rikuda matkaelamuse, seega on riiete valik hädavajalik.

 

Kolme kihi põhimõte

Matkadel soojas püsimiseks on oluline riietuda mitmesse kihti. Soovitav on kanda pigem mitmeid õhukesi kihte kui üks paks rõivas. Nii on lihtsam vajadusel veidi riidest eemaldada, vastavalt sellele, kui kuumaks saad. Füüsilise tegevuse ajal puutub keha kokku temperatuuri kõikumisega, seega on hea, et riideid saab vastavalt reguleerida. Kolme kihi põhimõte hõlmab sisekiht, vahekiht ja välikiht, kui oled matkal.

Need on meie soovitused, kuidas riietuda ideaalse matkakogemuse nimel:

 

Ideaalne villane aluskiht

Villase alusrõiva praktiline kasutamine tähendab, et see sobib nii matkamiseks kui ka kodus olles, ning selle peamine funktsioon on hoida sind soojas ja kuivana.

TechWool ls t-särk on villane särk, mis on valmistatud suurepärasest meriinovillast. See villane särk pakub head isolatsiooni ja juhib niiskust, võimaldades hoida end Dry ja soojas kogu matka vältel. Villane särk ei sügele ega higi haise ning ei kortsu. See on varustatud kahe erineva kangaga, kus tehniline kangas ventilatsiooni tagab selja ja käte all.

Jõulise villase püksid on sama efektiivne ning on ideaalne nii jalutuskäiguks kui ka jooksuks, kuid samuti ka kodus suur tassi kakaoga. Disain on lihtne, muutes selle lihtsaks teiste matkariietega või -varustusega kokku sobitamisel, samal ajal kui see on stiilne.

 

Imeline villane särk, mis sobib ideaalselt matkamiseks, on meie Zip Up Wool Knit.  Tänu oma isolatsiooniomadustele ja kvaliteetsest Merino villast valmistatud kangale on see üks parimaid särke, mida matkale kaasa võtta. See on mugav, pehme ja varustatud kaelast lukuga. Lisaks sellele, et sellel särgil on lõhnapidurdavad omadused, on see kerge, ei kortsu ning pakub head isolatsiooni - see on ka äärmiselt jätkusuutlik, tänu tootmisettevõtte keskkonnasõbralikele meetmetele.
 

Unistuste matkaja püksid

Matkapükste eesmärk on hoida sind soojas külmas, samal ajal kui nad peavad sind matkal kuiva hoidma. Püksid peavad olema mugavad nii kaljuse maastiku jalutamiseks kui ka toreda marjade korjamise matka ajal metsas.

Field Slacks on mugavad ja vastupidavad matkapüksid naistele. Need välimised püksid on veekindlad ja suurepärased kandidaadid uusi seiklusi nautimiseks. Need on elastsed ja väga kestvad. Vabaaja püksid on ideaalsed matkamiseks mägedes, kuna neid on lihtne liikuda.

 

Active pants on naiste treeningpüksid tipptasemel ja mugavusega! Need on kerge ja funktsionaalne nailonkangas, millel on kõrge vöökoht ja nöör, lukuga alumises osas ja peegeldavad detailid. Vabaaja püksid on mitmeotstarbelised, sobides igapäevaeluks, mägedes ja suusakuuris. Ideaalne matkapüksid, igapäevapüksid või treeningpüksid.

 

Fly DWR pants on kerge matkapüksid naistele. Samas on need matkapüksid, mis on üli-elastsed ja õhukesed, mis võimaldab neid kanda matkadel, kus ei ole liiga külm, kuid sajab vihma. See tähendab, et need on ideaalsed matkapüksid sügisel, kuid mitte tingimata talvel. Lisaks võtavad need püksid väga vähe ruumi, seega on need mugavad kaasas kanda ning ka erakordselt mugavad reisimiseks, nii lühikesed kui ka pikad matkadel. Need on varustatud ka praktiliste taskutega, peegeldavate detailidega ja kummiga vööl.

  

Celine Trekking Pants on matkapüksid, millel on vöö, et pingutada vööl ja võimalus muuta need püksid lühikesteks, kui soovid. Püksid on elastsed ja neil on hingav kangas praktiliste lukuga taskutega mobiiltelefoni jne jaoks.

Püksid istuvad hästi ja neid saab hästi reguleerida. Need püksid on ideaalsed pikkadele jahedatele matkadele, kuid ka lühikestele sooja ilmaga päevadele.

Everest Thermal Pants on matkapüksid, mis on ideaalsed talvel, aga ka ülejäänud aastaaegadel. Need hoiavad sind soojas, kuid samas hingavad tõhusalt. Need püksid on ideaalsed suuskadega matkadel talvel, need tagavad, et sa ei kuumene liiga kõrgeks. Pükse on elastne ja vastupidav, muutes need äärmiselt mugavaks.

Nendel on kaks lukuga taskut, hook-and-loop vööl, et reguleerida sobivust ja ton-i-ton peegel logo.

  

Loega rohkem parimatest matkapükstest naistele siit!

 

Matkashortsid 

Field shorts on vastupidavad treeningšortsid maastikul, vees või maapinnal. Need on lühikesed matkashortsid, millel on kõrge vöökoht ja suured taskud, mis on vastupidavad ja veekindlad. Need on ideaalsed valikud sinu järgmiseks matkaks, olgu see siis mägedes või metsas.

 

Moveshorts on loodud täielikuks liikumisvabaduseks. Kanga tõttu, mis on kerge, elastne ja vastupidav, saad kanda neid nii jooksu šortside kui ka matkashortside jaoks. Lisaks on need šortsid veekindlad DWR membraaniga (Kestev veekindel).

Loega rohkem parimatest matkashortsidest siit!

Matkaleggingid 

Essential leggings on treening/ matkaleggingid , mis on  kõrge vöökoht. Püksid on elastsed, suure tihedusega, et tagada sulle ideaalne sobitus  hea kompressiooniga. Lisaks on kangas valmistatud pehmest, tugevast ja mitmekesisest materjalist. Pakume mudelit essential  seamless variandis ka.

 

Kui soovite sooja matkaleggingid, saame soovitada meie Light thermal leggings. Kangas on elastne, niiskust juhtiv, pehmendatud sisepinnaga, mis muudab legging'id lisaks soojaks ja mugavaks, et saaksid nautida sügise ja talvehooaega.

  

Suurepärased matkajakid

Pace Rain Jacket on kerge ja Exceptional stretchiga, mistõttu on see väga mugav matkamiseks. See on parim matkajakk naistele kui plaanid matkata metsas või mägedes. Jakk on valmistatud kahest kihist, mis tagab selle, et see on väga veekindel ning hoiab sooja, samal ajal hästi ventileerides. Teine omadus on, et see on valmistatud väga elastsetest materjalidest, mis hingavad ja taluvad äärmiselt palju vihma. Ventilatsioonilukud sellejakk tagavad, et õhk pääseb sisse ja välja, nii et sa ei hakka kiiresti niiskeks ning jakk on matkamisel väga mugav kanda.

  

Celine Rain Jacket kaitseb ilmast ja tuulest ning töötab pigem nagu katte jakk. See matkajakk on valmistatud materjalist, mis tõrjub mustust, rasva, õli ja vett ning on väga mitmekesine matkal. Jakk on jätkusuutlik, taimne ja fluorivaba.

Must hingav vihmajakk naistele  Sinine jätkusuutlik vihmajakk naistele     

  

Woolstretch Jacket on üks parimaid ja tehnilisemaid matkajakke naistele. Jakk on valmistatud parimast Merinovillast, mis annab parima jõudluse ning muudab selle naiste matkajaki üheks parimaks rõivaks, kui ollakse väljas ja aktiivne sügisel. See matkajakk annab sulle kõrge mugavuse, näiteks koostisosade seas on kõige pehmem villa liik. See sobib ideaalselt mägimatkaks, kui ilm ei ole kõige hullem ja sul ei ole vaja kasutada vihmakuube.

 

Powerstretch jakk on ideaalne matkamiseks, kus ilm ei ole sama ettearvamatu ja kus on tavaliselt aktiivsem tegevus. See matkajakk sobib ka igapäevaseks kasutamiseks, mistõttu on see väga mitmekesine. Kangas on tehniliselt valmistatud, omades head soojusisolatsiooni ja elastsust - see muudab ta ideaalseks matkamiseks, kus saad veidi soojaks ja pead liikuma. Jakk on kerge ja istub kaunilt seljas, kangas on lisaks hea hingavuse, et sa ei oleks niiske.  

 

Teddyjakid on sel aastal väga moes ja Famme'il on parim ja kõige ilusam valik teddyjakke naistele. Meie Ripstop Sherpa Jacket on pehme teddyjakk, mis sobib ideaalselt matkajakkideks, kuna see on fliisjakk, mis hoiab sind soojas. Jakk on suurepärase tekstuuriga, mis kaitseb tuule ja ilma eest, ning sellel on pehme fliis seestpoolt. Kuna see fliisjakk on praktiline ja soe, sobib see ideaalselt naiste matkajakks õue- ja mägimatkadeks, kuna seda saab kasutada ka siseruumides mugavaks olemiseks või matkades. Lisaks on sellel spetsiaalne ripstop materjal taskutes ja küünarnukkides, mis muudab selle ainulaadseks.
 

 

Lisavarustus

Matkal olles on oluline hoida pead soojas. Pea soojendav peakaunistus on oluline, et matkaelamus ei oleks rikkunud. Külm pea viib sageli külmast kehast ning külm keha põhjustab halba matka. Peapael on ideaalseks valikuks soe, kuid panema поśböö sügis

Ka paar villaseid sokke ja talvekindaid on äärmiselt vajalikud sooja hoidmiseks matkal. Samuti on paar naiste spordiprille oluline naiste optimaalset matka jaoks. Lahedad spordiprillid mis istuvad hästi, on äärmiselt tähtsad, kui lähed matkale erinevates maastikes. Kiire prillid toovad kinni sportlikud välja ja kas see pole see, mida tõeliselt soovitakse?

Maailma parimad raggsokid Sandnes Garnist on kohustuslikud, kui lähed matkale! Need sokid on soojad ja head ning kindlasti klassika mugavates villastes sokkides. Need sobivad ideaalselt paariks mägijalatsitega või saapaga ja kuuluvad igale matkale.

Tilbake til bloggen