turbukse, utebukse, fjellbukse

Parimad leggingsid naistele

Me testime parimaid naiste matkapükse, et saaksid leida endale sobivaima püksipaari järgmistele matkadele, suvekodureisile või metsamatkadele. Me hindame kvaliteeti ja sobivust, et püksid, mida kannad, kestaksid kauem ja oleksid kohandatud vastavate ilmastikutingimustega. Meie matkapüksid sobivad hästi koos meie matkariiete kollektsiooniga.

Field püksid

Field püksid on samas seerias Field lühikeste pükstega. Matkapüksid võivad olla nutikam valik, kui päev, mil välja lähed, peaks olema külmem või vihmane. Päikesepaisteliste päevade jaoks sobivad Field lühikesed püksid paremini. Field püksid on naiste ideaalne matkapüksipaar, mis istub kenasti ja on veekindel.

Veekindlad matkapüksid

Fly DWR püksid on veekindlad ja mitmekesised matkapüksid. Pikkade või lühikeste matkade jaoks kogu aasta jooksul, kus vajad maksimaalset liikumisvabadust, soovitame neid pükse, kuna kangas on samuti õhuke ja veniv. Kindlasti, kui su plaan on vallutada Mount Kilimanjaro, võib olla sobivam kasutada Field seeriat paksema matkapüksina.

Vabaaja püksid

Active pants on vabaaja püksid, mille kasutusala on mitmekesine. Matkapüksid on tippkvaliteediga ja mugavad. Kui plaanid treeningut, matka või vajad igapäevaseks kandmiseks kergesti kantavat, funktsionaalset ja kõrge vöökohaga püksipaari, siis on see valik just sulle. Matkapüksid on paindlikud ja õhukesed ning neid saab kombineerida villaseteks multitudega külmema õhtu jaoks. Need püksid on hädavajalikud suvekodureisil.

Matkaleggings

Essential on treening/ matkaleggings, mis on kõrge vöökohaga. Püksid on elastsed ja kõrge tihedusega, et tagada sulle perfektne sobivus koos hea kompressiooniga. Lisaks on kangas mõeldud olema pehme, tugev ja mitmekesine. Pakume mudelit essential ka seamless variandis.

Kui soovid sooja matkaleggingsit, siis soovitame meie Light thermal tights. Kangas on elastne, niiskust juhtiv ja harjatud siseosaga, mis teeb leggingsid ekstra soojaks ja mugavaks, et saaksid nautida sügis- ja talvehooaega.

Slim fit matkapüksid

Everest Thermal Pants on matkapükse, mis sobivad ideaalselt talvel, aga ka muudele hooaegadele. Need hoiavad sind soojas, aga samas ka tõhusalt hingavad. Need püksid on perfektsed talvematkadeks, tagades, et sa ei saa liiga kuumaks. Pükste kangas on elastne ja vastupidav, mis teeb matkapüksid erakordselt mugavaks.

Neil on kaks lukuga taskut, hook-and-loop kinnitused vööl, et reguleerida sobivust ja ton-i-ton peegeldav logo.

Tilbake til bloggen