ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

Parimad villased sokid

Kui väljas hakkab jahedamaks minema, on oluline mitte külmetada, seetõttu on mõistlik soetada paar häid villaseid sokke, mida saab kasutada kogu sügise ja talve jooksul. Famme's on meil lai valik erinevaid villaseid sokke, mis sobivad erinevatele maitsetele ja vajadustele.

Pikad villased sokid

Mustad, funktsionaalsed villased sokid - sinu jaoks, kes oled aktiivne ja väljas. Villased sokid on valmistatud meriinovillast, mis tagab suurema soojustunde, funktsionaalsuse ja mugavuse. Meie Mustad Wool Knit Sokid on praegu meie seas populaarsed, kuna päevad muutuvad külmemaks - need on pehmed, hingavad ja sobivad suurepäraselt niiske, külma ja hapu kliima jaoks, mis meil Põhjamaades on. Tänu oma heale funktsionaalsusele sobivad need ideaalselt sulle, kes oled väljas ja aktiivne, aga ka sulle, kes istud kontoris või kodus.

villased sokid, mustad sokid

Lühikesed villased sokid

See soe, pehme ja funktsionaalne meriinovillane kangas on saadaval ka meie anklesokides, nimelt Mustad Wool Knit Ankle Sokid.

lühikesed villased sokid, madalad villased sokid

Raggsokid - lõõgastumiseks ja matkadeks

Villased raggsokid on norra inimeste lemmik. Meie Raggsokid on sinu jaoks, kes armastad kvaliteetseid sokke, mis näevad head välja ja hoiavad sind sooja. Need hubased ja mugavad raggsokid on valmistatud 95% norra villast - kui otsid sooje ja häid sokke sügiseks ja talveks, siis need on ideaalsed sinu jaoks. Need sobivad ideaalselt Norra kliimasse ja norra suvekodude elustiili, kuid neid saab kanda ka kodus elutoas kamina ees. Heaolu oli fookuses, kui need uskumatult imelised raggsokid disainiti.

raggsokid villased sokid naistele lõõgastus sokid
Tilbake til bloggen