Sokker til trening

Kuidas valida parimaid sokke treenimiseks?

Kuidas valida parimad sokid treeninguks?

Olles tõeliselt optimeerimas oma treeningu tulemusi, mõjutavad tulemusi kõikvõimalikud tegurid, sealhulgas valik häid sokke. Häid treeningusokke, mis pakuvad tuge, stabiilsust, mugavust ja paremat haarduvust sinu kingadele või vajadusel põrandale/matile, kui sa viskad kingad ära kükke ja jõutõmbe jaoks. Hea sokivalik aitab vältida vigastusi ja on su kõige parem sõber pikematel jalutuskäikudel, jooksmistel, suusatamisel või sarnastel tegevustes.

On olemas palju erinevaid sokitüüpe, mis on valmistatud igasugustest materjalidest, ja õige sokipaari valimine erinevate treeningute jaoks on asi, mille üle paljud meist sageli ei mõtle. Tõde on see, et hea sokivalik annab sulle head konkurentsieelised, lisaks hoolitseb see su jalgade heaolu eest. On väga oluline hoolitseda oma jalgade eest aktiivse treeningu ajal! :)

Pakkume siin mõningaid nõuandeid selle kohta, millised sokid valida erinevate treeningute jaoks, et sa tõeliselt saaksid saavutada oma parima tulemust:

 

Sokid jõusaali ja jooksmiseks

Kui treenid ja jooksed, soovid tõenäoliselt end jalas kerge kaaluna tunda, mistõttu on pahklaiussokid ideaalne valik. Need pahklaiussokid on nii kerged, et tundub nagu kõnniksid paljajalu! Sokid istuvad jalas ideaalselt ja on erakordselt mugavad. Meie pahklaiussokid on veidi tõusnud pahkluude ümber, et tagada, et need ei libiseks aktiivse kasutamise korral alla. Need pahklaiussokid takistavad ka villide teket.

Kuna nende disain on kerge, hea haarduvuse ja villide vältimise omadustega, sobivad sokid ka suurepäraselt jooksusokkideks. Kombineeri need sokid kergete ja mugavate jooksujalatsitega, näiteks meie Endorphin Rx1 jooksujalatsid, et tõeliselt läbi maastiku liuelda.

Vähem kangast tähendab rohkem vabadust!

 

Malini arvustus meie pahklaiussokkidele: «Maailma parimad sokid!!»

 

Sokid spordi ja tegevuse jaoks

Kas soovid oma sõprade ja vastaste üle tennises väikest eeliseid? Mine hea tennissokiga. Need tennissokid, mis on valmistatud orgaanilisest puuvillast, nailonist ja elastaanist, on loodud pakkuma head tuge ja stabiilsust intensiivsetes tennismängudes või teistes sportlikes tegevustes, kus su jalad on pidevalt liikumises, pöörates ja maandudes.

Need tennissokid ei ole liiga paksud, ei ole liiga kuumad, ja need on nii pehmed kui ka mugavad. Ja viimane, kuid mitte vähem tähtis: nad näevad tõeliselt sportlikud välja!

Ingeborgi arvustus meie tennissokkidele: «Tõsiselt parimad sokid, mida olen proovinud, muretsen, et paljud treeningusokid muutuvad aja jooksul niiskeks, aga need ei muutunud 😍 mugav kanda».

   

Sokid mägedes ja suusatamiseks

Soojad sokid on midagi, mida kõik norralased vajavad, ja pole mingeid sokke, mis suudaksid talvehooajal klassikalisi, norra villaseid sokke üle trumbata. Villased sokid (või ragg-sokid) on olnud meie norralaste seas kasutusel mitme põlvkonna jooksul – ja heade põhjustega!

Oma hingavuse tõttu sobivad villased sokid külmas, niiskes ja märgas kliimas suurepäraselt pikad suusareisid või jalutuskäigud mägedes. Vill isoleerib hästi ja pakub samuti head pehmendust su jalgadele. Villased sokid neelavad niiskust ja kuivavad kiiresti, vähendades villide ja ebamugavuste riski.

Nipp: Kui kasutad Gore-Tex jalatseid, siis peaksid pigem kaaluma meie järgmise soovituse (õhukesed villased sokid), et maksimaalselt kasutada niiskust edastavat efekti!

Villased sokid on "peab" suvekodudes ja mägedes, kuid need on ka suurepärased kodus kasutamiseks, kui veedad laiska päeva.

Andrea kommentaar meie villaste sokkide kohta: «Need sobivad suurepäraselt ka kodutreeninguks!»

 

Sokid talispordiks

Õhukesed villased sokid, tuntud ka kui "tehnilised sokid", on valmistatud mitme erineva materjali kombinatsioonina. Osadel neist sokkidest võivad olla erinevad kihid, näiteks sünteetiline materjal seest ja väljast, ja vill keskel. See on loodud pakkuma erinevaid eeliseid erinevates olukordades, kuid peamiselt on need sokid välja töötatud sooja hoidmiseks ja niiskuse edastamiseks.

Meie õhukesed villased sokid, mis on valmistatud kvaliteetsest Euroopa meriinovillast, nailonist ja elastaanist, on ideaalsed talispordialade jaoks, nagu hoki või uisutamine. Need on kavandatud pakkuma soojust, funktsionaalsust, mugavust ja olema eriti vastupidavad. Mine õhukeste villaste sokkidega, millel on hingavad ja niiskust juhtivad omadused, mis muudavad sokid suurepäraselt sobivaks külma ning niiske kliima jaoks, näiteks meie "Black wool knit sock" (hetkel tootmisest väljas).

Need sokid sobivad hästi ka igapäevaseks kasutamiseks külmematel aastaaegadel! Kui treenid pärast tööd/kooli, saad neid kanda nii enne kui ka treeningu ajal. Meie õhukesed villased sokid on saadaval nii täispikkuses kui ka pahklaiussokkidena.

Õige sokipaari valimine oma treeninguks võib teha suurt vahet, et tõeliselt optimeerida oma treeningutulemusi, parandada mugavust ja hoolitsemine su jalgade tervise eest. Alternatiive on palju, ja loodame, et oleme saanud aidata valiku tegemisel veidi lihtsamaks!

Kas sul on mõni muu idee või ettepanek sokkide osas, mida sa igatsed? Oled muidugi siiralt oodatud saatma meile soovitusi uute toodete osas, mida võiksime lisada!

Tilbake til bloggen