Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Suur sviitertite juhend

Sviiter on garderoobi mitmekülgne, mugav kihiline rõivas, mis näeb hea välja peaaegu kõigega. Alates lõdvestunud kuni ametlikeni, kuid samas läbimõeldud, elegantne ja sportlik, kõik üheaegselt lihtsa sviitriga. See on aastaringne, keha kujundav ja mugav igas keha vormis ning kergesti kihiliseks; üks vähestest igapäevaesemetest moes. Sviiterit on lihtne kanda nii tänavapildis kui ka peenema casual stiiliga ning me näeme seda kõigis naisterõivaste kategooriates, sealhulgas luksus- ja disainimaailmas.

Sviitri valimine on nagu T-särgi valimine; valikud on piiramatud. Enne kui otsustate konkreetse stiili kasuks, heitke pilk meie juhendile.

Sisu

Kapuciiniga sviiter

Kapuciiniga sviiter või kapuutsiga jakki on garderoobi lemmik, millest me kunagi ei väsi. Otsid sa mugavust, trendi või praktilisust, on raske ette kujutada teist sama lihtsat rõivaeset, mis on viimase aja jooksul nii palju moepöördeid läbi teinud.

Kapuciiniga sviiterRoheline kapuutsiga sviiter

Kapuciiniga sviiter lukuga

Meie fit kapuutsiga sviiter on sametiselt pehme, suurepärase istuvusega ja viib sind tagasi 90ndatesse. Kanga valik on hoolikalt tehtud, et rahuldada meie mugavuse ja voolavuse nõudeid. Kombineeri kindlasti kapuutsiga sviiter fit joggeritega täiuslikuks mugavussätiks.

Kapuciiniga sviiter ilma lukuta

Emblem kapuutsiga sviiter on kitsas istuvuse kapuutsiga sviiter mugavast pehmest kangast, mis hoiab oma kuju. Sviiter sobib hästi treeningutest ja tavalisest igapäevaelust. Kombineeri seda mõne meie leggingsiga või räbala püksiga.

Pure kapuutsiga sviiter on stiilne kapuutsiga sviiter 100% puuvillast. Ribikangaga kapuutsiga sviitri ja varrukate otsas, muudab sviitri super mugavaks nii treeninguks kui ka igapäevaeluks.

Vintage kapuutsiga sviiter

Oled sa otsimas kapuutsiga sviitrit, mis on valmistatud pehmest ja mugavast puuvillast luksuslikult tootjalt? Sul ei ole vaja kulutada raha Kanye Westi kapuutsiga sviitri ostmiseks, kui Famme on välja töötanud kapuutsiga sviitri sama kangast tootjalt, mis on kasutatud GUCCIl kõige eksklusiivsemates kapuutsiga sviitrites. Kolme ainulaadse värviga saad sa kapuutsiga sviitri kogemuse, mis viib sind teise maailma. PS! Kangas on erinev erinevates värvides.

Crop kapuutsiga sviitrid

Soojematel päevadel, enne kui sügis täielikult kätte jõuab, või lõdvestunud olukordades, kus sa oled, on paslik leida kapuutsiga sviitreid, mis pakuvad optimaalset mugavust ja säilitavad stiili, ja siin tulevad meie crop kapuutsiga sviitrid mängu. Wanderlust kapuutsiga sviiter on lõdvema mudeliga loungewear. Sviitrit saab kanda treenimiseks, samuti kombineerida wanderlust leggingsitega täiuslikuks mugavussätiks kodus.

Pure cropped kapuutsiga sviiter on ribikangast kapuutsiga sviiter. See versioon on lühem kui meie algne pure kapuutsiga sviiter, kuid omab samu omadusi.

Wanderlust cropped kapuutsiga sviiter 2 on meie teine versioon wanderlust kapuutsiga sviitrist. Uus versioon omab rohkem kompressiooni ja tuge, samas on see pisut pikem. Täiuslikuks loungewear komplektiks soovitame seda sobitada Wanderlust Tights 2-ga.

Uuri lähemalt meie parimate müüjate crop topside kohta.

Ronde kaelusega sviitrid

Ronde kaelusega sviiter

Nagu valged jooksujalatsid, on samuti ümmarguse kaelusega sviiter neutraalsetes värvides midagi, mis annab sulle nutika casual välimuse. Meie Wonderland Ronde kaelusega sviiter on valmistatud kvaliteetsest puuvillast, mis viib sind Wonderlandi, kui soovid. Sviiteril on mugav istuvus, tagasihoidliku Famme logoga, mis on valmistatud parima kvaliteediga. Ronde kaelusega sviiter on saadaval kreemvalges ja mustas, ning sobib kõige paremini mom jeanside, wide leg jeanside või flare'iga, et saavutada casual välimus.

Sweatshirt

Recharge sweatshirt on kolledžisviiter, mis viib mugavuse uuele tasemele. See on elastne ja kerge kangas, mis on pehme nahal. Sviiter on saadaval tumeroosas ja mustas. Ametlikus ja elegantse keskkonna jaoks soovitame seda sviitrit sobitada skinny ja 4Flex teksadega.

Pure sweatshirt on valmistatud 100% puuvillast, millel on Famme logo keskendis. Sviiter sobib igapäevaseks kandmiseks või madala intensiivsusega tegevusteks. Casual, aga mitte ametliku keskkonna jaoks soovitame meie kulunud hem teksaseid. Sviiter on saadaval must, tumepunane ja hall värviga.

Meie klassikaline drawstring sweatshirt on crop pika varrukaga. Sviiteril on praktiline nöör alt, mida saab all poole tõmmata, et see lühemaks jääks. Sobita see oma tightsidega, et saavutada täiuslik komplekt treeningust koju.

Kollane kaelus

Kollane kaelus ehk polo on tänapäeval üha populaarsem ja see rõivas töötab usinalt kaasaegses naiste garderoobis. Baasi rõivas on suhteliselt lihtne stiilida ja annab sulle järgmise taseme. Olenemata sellest, kas eelistad mugavat puuvilla või neutraalset värvi, meil on sul parim kollane kaelusega sviiter.

Meil on valik kollase kaelusega sviitreid naistele, mis sobivad igapäevaseks, loungeweariks ja külmade sügisepäevade jaoks. Sviitrid on saadaval erinevates värvites ja materjalides, sealhulgas kootud, puuvill ja ribis. Meie kollektsioonis on sviitreid nii kitsaseis, kui ka lõdva istuvusega, et saaksid valida selle, millega kõige rohkem mugav oled.

Kootud kõrge kaelusega sviiter

Chunky Knit Sweater on ideaalne kootud sviiter nii külmade talvepäevade kui ka jahedate suveõhtute jaoks, kui päike on loojunud. Oma rafineeritud stiili, elegantse kõrge kaeluse ja puhtaks disainiga sobib rõivas igasuguste pükstega, alates sportlikest pükstest, leggingsitest kuni teksadeni. Räägime kootud kõrge kaelusega sviitrist, mis on nii ilus kui ka mitmekülgne.

Puuvillane kõrge kaelusega sviiter

Slim fit Kollane kaelus on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks. Pehme kootud kangaga ja stiilse välimusega, hoiad sa end mugavalt ja stiilselt igal ajal. Sviiter on saadaval hall, must ja beež värviga.

Soojem versioon sellisest baas kollase kaelusega on chill kollane kaelusega T-särk. Sviiteril on termiline peen kootud kangas, mis annab mõnusa ja sooja tunde. See on ideaalne loungewear koosolekuks kodus või väljas, kombineerituna meie sherpa teddy jakiga. Teine viis, kuidas sellist sviitrit stiilida, on sobitada< /strong> valge kõrge kaelusega sviiter koos kauni ülikonnaga.

Vaata ka: Parim teddyjakk 2022

Ribikootud kõrge kaelusega sviiter

Meie Ribbed kõrge kaelusega sviiter on kõrge kaelusega sviiter, kitsas istuvusega. See on kindlasti kõikjal vajalik kootud rõivas, mis on mitmekülgne ja ilus. Sviiter sobib suurepäraselt treeninguks, igapäevaseks, ametlikuks või pidulikuks kandmiseks. Kombineeri seda scrunch või seamless leggingsitega.

Doux kootud kõrge kaelusega sviiter on kaunis, pehme ja mugav ribikootud kõrge kaelusega sviiter, mis sisaldab väikest osakaalu villa, mis loob ilusa tekstuuri sviitrile. Täiuslik rõivas külmade päevade jaoks. Kombineeri seda Philippa pükstega või Doux kootud pükstega.

Vaata ka: Parimad mugavad komplektid naistele

Kuidas stiilida sviitreid

Kui oled leidnud oma lemmik-sviitri, vajad sa tihti allosa, millega sa seda stiilida saaksid. Meil on hea valik ägedaid ja mugavaid teksaseid, millega saad oma lemmikülemise sobitada. Meil on teksased, mis sobivad igaks juhuks! Enamik teksasid saad stiilida nii nagu soovid. Anname mõned näpunäited, mis aitavad sind teel.

Meie skinny teksad lõhikuõmblustega sobivad igapäevaellu ja peole. Igapäevasteks hõlmadeks võid näiteks sobitada neid meie slim fit kõrge kaelusega sviitriga. See riietus sobib hästi pikaks päevaks koolis või tööl.

Meie värsked wide leg teksad on saadaval neljas toredas värvitoonis. Wide leg teksad on muutunud väga populaarseks ja me saame aru, miks! Need on mugavad ja näevad suurepärased välja. Lihtsa ja ägeda välimuse saavutamiseks võid need sobitada nii, et kandad meie lihtsat, kuid ilusat Wonderland Ronde kaelusega sviitrit.

Uuri lähemalt meie teksade kohta ja leia oma täiuslik vaste meie teksade juhendist!

Tilbake til bloggen