Beste joggebuksene 2021

Parimad legginsid

Alati on meeldiv, kui sul on hea käpukad kergesti kättesaadavad. Olgu see laisk päev diivanil või jalutuskäik metsas, jogger on ideaalne valik. Samuti on olemas variante, mis sobivad igapäevaste tegemiste jaoks. Loungewear on saadaval erinevates kangastes ja lõigetes, mistõttu on alati olemas valik igaks juhuks!

Ülisuured Joggerid

Tänapäeva kõige trendikamad käpukad turul on oversized joggerid. Lõdva lõikega disain annab sulle täieliku liikumisvabaduse, samal ajal kui see loob lõdva ja moodsat välimust.

Ülisuured Joggerid on ideaalne valik, kui oled pikk. Must jogger sobib suurepäraselt stiilimiseks, olgu selleks sobiv Ülisuured Hoodie või pikk, täiuslikult istuv särk.

Sinised joggerid treeninguksSinised joggerid

Ribbed Flare pants on valmistatud pehmest ja hingavast ribikangast, mistõttu sobib see nii käpukana kui ka treeningpüksina. See must lai jalad on tihe ja seega ei ole tal nii laia lõiget nagu teistel käpukatel. Püksid on varustatud laia kummiga, mis tagab, et laiad püksid istuvad hästi ja mugavalt ümber vöö.

Lisainfot: laiad püksid naistele.

Kui soovid laia pükse paksemast materjalist, soovitame uut Flare Pants. Need on valmistatud kvaliteetsest ja venivast puuvillajerseyst, et riided jääksid ilusaks pesust pesuni. Kõrge vöökoht, mis on volditav, tagab, et püksid istuvad nii kena kui ka mugavalt.

Hall lai jaladHall flare pants

Joggerid taskutega

Paljude jaoks on taskud oluline omadus pükste puhul. Kui käpukatel on taskud, saab alati kaasa võtta võtmed, mobiiltelefoni ja rahakoti. Taskud teevad joggerid palju funktsionaalsemaks ja kasutatavamaks.

Fit jogger on praktiliste lukuga taskutega ja sobib suurepäraselt treeninguks! Joggerid on slim fit ja taskud teevad püksid veelgi funktsionaalsemaks. Sa saad vabalt liikuda, muretsemata, et mobiiltelefon kukub taskust välja. Fit Jogger tuleb koos vastava särgiga Fit Hoodie.

Lisainfot meie taskutega pükste kohta!

Tilbake til bloggen