Crop top til trening og hverdag

Treeninguks sobivad lühikesed toppid? Me aitame sind!

Kahtlemata on crop top muutunud viimastel aegadel domineerivaks trendiks ja see on saanud treeninggarderoobi absoluutseks vajalikuks osaks. Meie juures tutvustame laia valikut crop tops, saadaval erinevates stiilides ja materjalides. Uurige meie ulatuslikku Crop-Tops'i valikut siit.

Meie valik sisaldab eri toetuse tasemega ülakaid, olgu need madala või kõrge toe eelistused. Leidke ideaalne crop top, mis sobib teile ja rahuldab teie spetsiifilisi vajadusi. Ükskõik kas treenite kardio või jõutreeningut, meil on midagi igale maitsele. Meie treening ülakleidid on loodud tõhusalt niiskust ära viima ja pakuvad suurepärast hingavust.

Soevaba crop top

Soevaba crop top on kindlasti üks kõige populaarsemaid valikuid hetkel, ja meie Softy Crop Top ei ole erand. Meie kliendid on selle suurepärase istuvuse üle ääretult vaimustunud. Tänu soevaba, elastsele ja niiskust eemaldavale materjalile on see ideaalne valik igasuguseks treeninguks, olenemata intensiivsusest. See topp sobib suurepäraselt meie tights'iga

sinine crop topSinine crop top

Pikk varrukas crop top

Meie sortimendis on ka mitmed erinevad pikkade varrukatega tooted. Üks meie lemmikutest on Ribbed Seamless Crop Top LS. See on ideaalne pusakaraja nii välikui siseruumide treeninguks. Treeningtoppi on ribastruktuuri ja tundub pehme ning mugav. Kombineerige meie soevaba pikavarrukaga sobivate ribstrikkeliste tights'idega.

Rib leggings sobiva ülaka

Teine bestseller, mille üle me armastame, on meie Ocean Crop Long Sleeve. See on meie klientide seas suur lemmik. Treening topp tundub nii pehme kui ka mugav. Täiuslik teile, kes armastate pikavarukaga treening ülakleidid.

Pikavarrukaga crop topMust crop top

Siid crop top

Wonder Zip Crop Top on lühikeste varrukatega treeningtop, millel on tõmblukk ja paeltega vöökoht. See T-särk on cropped pikkuses, lähedalt külge ja sobib suurepäraselt treeninguks olenemata intensiivsusest. Topp on osaliselt avatud selja pealt, mis võimaldab õhku liikuda ja pakub hingavust.

Valge crop top

Valge crop top ei vea kunagi alt ning kindlasti sobib see teie ülejäänud garderoobiga. Meie kaks lemmikut on Extended crop top ja Power seamless top eemaldatavate sisetükkidega.

Valge crop top

Värvilised crop tops

Koolasime me ka laia valikut crop tops'e erinevates värvides, et saaksite valida sobivad komplektid või luua oma unikaalsed kombinatsioonid. Pakume mitmekesist paletti kauneid värve, sealhulgas roosa, sinine, beež ja punane. Lisaks on meil crop tops'e koos trendika kamoflaažimustriga. Uurige meie mitmekesist valikut ja leidke oma lemmikkomplekt juba täna.
roheline crop top
Lisateavet leiate siit:
Parim T-särk naistele
Parim pikka varrukaga
Parim spordirinnahoidja
Treeningupesud naistele
Top 10 singletid treeninguks
Tilbake til bloggen