Sort sports bh med god støtte til dame

Kuidas valida õiget spordirinnahoidjat

Tavaline rinnahoidja on, nagu kõik teavad, mõeldud igapäevaste madala intensiivsusega tegevuste jaoks. Seetõttu on paljude naiste jaoks treeningu ajal tavalise rinnahoidja kasutamine täiesti lootusetu ja mitte vähem kui ebamugav. Seetõttu on spordirinnahoidja tähtis igasuguste treeningute ajal, kuid mida tuleks otsida, kui soovitakse leida ideaalne spordirinnahoidja?

Spordirinnahoidja valimine võib mõnikord olla probleemne, sest rinnad kasvavad, langevad ja muutuvad aja jooksul, ning see võib olla ebamugav, kui treeningrinnahoidja ei paku vajalikku tuge. Seetõttu oleme Famme'is koostanud juhendi neile, kes pole kindlad, mida otsida uue spordirinnahoidja ostmisel. Kui soovid heita pilgu Famme spordirinnahoidjatele, siis võid vaadata Famme spordirinnahoidjate kollektsiooni meie veebilehelt, 

 

Sellest postitusest leiad:

  • Madal toetuse treeningrinnahoidja
  • Keskmise toetuse treeningrinnahoidja
  • Kõrge toetuse treeningrinnahoidja
  • Asjad, mida meeles pidada spordirinnahoidjat ostes
  • Suuruste juhend
  • Küsimused ja vastused

 

Madal toetuse treeningrinnahoidja

Madal toetuse rinnahoidja ei pruugi olla kõigile ideaalne. Kui su rindade suurus on suurem, soovitame valida midagi suurema toega, sõltumata treeningu intensiivsusest. Madala toetusega spordirinnahoidja sobib kõige paremini madala intensiivsusega treeningutele ja/või naistele/tytarlastele, kellel on väiksemad rinnad. Rinnahoidjad on valmistatud pehmest materjalist ning keskenduvad paindlikkusele ja mugavusele; neil on tavaliselt õhemad rihmad ja neid müüakse ilma rihma reguleerimiseta.

  • Sobib hästi treeninguteks nagu jooga, pilates, kiire kõndimine, golf jne.

Soovitame vaadata madala toetuse rinnahoidjaid: nagu Peachy Scrunch Sports Bra või Lunge Sports Bra.

Röd sports bh med lav støtte

 Lunge Sports Bra sobib suurepäraselt riiete alla ja on mugav terve päeva vältel.

 

Keskmise toetuse treeningrinnahoidja

Keskmise toetuse rõhk on pigem toele ja niiskuse juhtimisele, samas kui need jäävad mugavaks; siin võid leida pisut laiemad rihmad ja mõned neist on tavaliselt varustatud rihma reguleerimisega. Keskmise toetusega rinnahoidja sobib kõige paremini keskmise intensiivsusega treeningutele või intensiivsetele treeningutele, mis ei hõlma liiga palju hüppeid.

  • Keskmine tugi sobib hästi jõutreeninguks, suusatamiseks, rattasõiduks, sõudmiseks ja keskme treeninguks.

Soovitame vaadata keskmise toetusega rinnahoidjaid, nagu Extended Sports Bra või Power Seamless Sports Bra

 

Svart sports BH til dameSvart sports bh til dame

 

Extended Sports Bra sobib ka suurepäraselt crop-topina.

 

Kõrge toetuse treeningrinnahoidja

Kõrge toetuse spordirinnahoidja on mõeldud kõrge intensiivsusega treeninguks. Nende rinnahoidjate peamine fookus on pakkuda lisatuge ja head niiskuse juhtimist; need peaksid olema kehasse tihedalt istuvad, olema veidi pingul, omama laiemat rihma ja polsterdust. Need on seega loodud tagama mugavust, kus rinnad ei sega ega tee treeningu ajal valu.

  • Otsitakse kõrge toetusega spordirinnahoidjat sageli treeninguteks nagu jooksmine, crossfit ja HIIT, kuid need on ka ideaalsed, kui sul on suured rinnad, mis vajavad rohkem tuge, sõltumata treeningu intensiivsusest.

Meil on suurepärane valik spordirinnahoidjaid, mis pakuvad head tuge ja mugavust kõrge intensiivsusega treeninguteks, sealhulgas Softy Sports Bra või Elevate Crop Top

treningstopp med god støtteTreningstopp med god støtte

 

Mõlemat valikut saab kasutada kas rinnahoidjana või crop-topina.

 

Asjad, mida meeles pidada spordirinnahoidjat ostes

  1. Ära osta liiga väikest rinnahoidjat! See peab tihedalt istuma, kuid samas pead sa suutma ka hingata!
  2. Kasutage oma tavapäraseid rinnahoidja mõõtmeid suunisteks ja vaadake meie suuruste juhendit lisajuhiseks!
  3. Ainult seetõttu, et sul on väiksemad rinnad, ei tähenda, et sa võiksid spordirinnahoidjat mitte kasutada ja vältida soovimatuid efekte. Nii kaua, kui sa treenid ilma õige varustuseta, võib see lõpuks viia rindade vajumiseni.
  4. Kui sa ei ostnud õigesti sobivat spordirinnahoidjat erinevate treeningutüüpide jaoks, pole häda! Sul on igal juhul vaja erinevat tüüpi rinnahoidjaid! Lisaks ei tea sa kunagi, enne kui proovida!

 

Suuruste juhend

Võib olla keeruline teada, millist suurust valida, kui pole varem spordirinnahoidjat ostnud või kui suurus on muutunud. Seetõttu oleme koostanud meie lehel suuruste juhendi, mille leiad siit!

 

Küsimused ja vastused

On palju asju, mida tüdrukud ja naised mõtlevad spordirinnahoidjate ostmise kohta, ning alati on hea veidi teadmisi omada, enne kui investeerid millessegi. Oleme koondanud kõige levinumad küsimused spordirinnahoidjate kohta ja andmed! Loe edasi, et avastada meie parimad näpunäited ja ehk leiad vastused oma küsimustele.

 

1. Miks on spordirinnahoidjad olulised?

Rinnahoidjad on leiutatud ja taastootud alates antiikajast, kuid spordirinnahoidjad on seevastu üsna uued, täpsemalt 1977. aastal. Need leiutas ameeriklane, kes ei saanud joosta, kuna rinnad tekitas talle valu. Sellest ajast on spordirinnahoidjad olnud üks tähtsamaid naiste riideesemeid, kui jutt käib treenimisest, kuna need pakuvad mugavust ja aitavad naistel vältida valu.

 

2. Miks peaksin treeningu ajal kasutama spordirinnahoidjat?

Treeningu ajal liigume me kehaga, ja seega ka rindadega, rohkem kui igapäevastes tegevustes. Kui sul ei ole õiget treeningrinnahoidjat, võid kogeda ebamugavust või valu. Tõenäoliselt kohandame keha valu vältimiseks, mis omakorda võib viia seljavalu tekkimiseni. Kui soovid vältida ebavajalikku valu, peaksid kandma head tuge pakkivat spordirinnahoidjat.

 

3. Milliseid rinnahoidjaid on olemas ja kuidas peaksin valima endale sobiva?

On kaks peamist tüüpi spordirinnahoidjat:

  • Kompresjonrinnahoidja: Need rinnahoidjad on tavaliselt pull-over stiilis ilma sisseehitatud tassideta (siit leiad näite)
  • Pakendusrinnahoidja: Need on spordirinnahoidjad kõrge intensiivsusega treeninguteks, mis sisaldavad sisseehitatud polsterdust, ja need sobivad ka suurte rindadega naistele, isegi kui nad ei treeni – need pakuvad palju tuge (siit leiad näite)

Peaksid valima spordirinnahoidja sõltuvalt tegevuse tüübist, millega hakkama kavatseme.

 

4. Kuidas peaks mu spordirinnahoidja istuma?

Treeningrinnahoidjad on loodud hoidmaks rindu paigal, kui liigud, seega pead sa saama rohkem tuge kui tavaline rinnahoidja, samas pead sa suutma ka hingata. Pea meeles, et ei pea ostma väiksemat tasside suurust, et hoida rindu paigal, sest spordirinnahoidjad on mõeldud selleks, et see toimiks olenemata sellest, kas sul on suured rinnad. Näpunäide naistele, kes otsivad tuge, on osta spordirinnahoidja, millel on polsterdus.

Näpunäide: Vaata meie rinnahoidja suuruste juhendit, kui sul on küsimusi, kuidas oma rinnahoidja suurust leida või mõõta.

 

5. Millised muud omadused on spordirinnahoidja valimisel olulised?

Lisaks tuge pakkumisele ja kõrge koormuse vähendamisele erinevates spordialades, on üks olulisemaid omadusi, millest materjal on valmistatud. On mõistlik jääda niiskust juhivatele materjalidele, mis ei imendu higi. See on oluline, kui otsid treeningriideid.

 

6. Kas spordirinnahoidjat saab kanda iga päev?

Spordirõivad on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks, kuna üha rohkem inimesi treenib, aga ka seetõttu, et oleme olnud pandeemis; kuid on teatud asju, mida peaksid meeles pidama:

  • Spordirinnahoidjad on sageli liiga tihedad – ja seetõttu on nad täiuslikud treenimiseks; kuid kui kannad seda pikema aja jooksul, ilma et võtaksid seda seljast või annaksid kehale puhkust, võib see viia seljalihaste nõrgenemiseni, mis omakorda võib põhjustada (muuhulgas) õlavalu.
  • Lisaks võib spordirinnahoidja igapäevane kandmine põhjustada nahaprobleeme nagu lööve, nahärritus ja isegi seeninfektsioonid tõsiste juhtumite korral.

Nii et soovitame kanda õigeid treeningriideid treeningu ajal, kuid üldiselt on parim, kui ei kanna tihedaid riideid ööpäevaringselt.

 

7. Kas spordirinnahoidjad vähendavad rindu?

See on tavaliselt vale arusaam meie noorema publiku seas. Kogu keha kasv ei sõltu sellest, mida me seljas kanname, vaid hormoonidest, treeningust ja toitumisest (mida me mõtleme, on see, mida sa sööd). Soovitame leida õige suuruse, et tagada mugavus ja tugi. N nii et ei, spordirinnahoidja ei mõjuta sinu rindade suurust.

 

8. Mul on suured rinnad, kas ma peaksin kandma kaks spordirinnahoidjat?

Ei, see ei ole vajalik! Kui sa ei saa vajalikku tuge, peab sul olema rinnahoidja, mis sobib sulle ja pakub head tuge! On saadaval mitmesuguseid spordirinnahoidjaid. Suurte rindadega naised võivad kasutada nii-öelda pakendusrinnahoidjat kõrge intensiivsusega treeninguteks, isegi kui nad teevad midagi nagu jooga või pilates. Kui sul ei meeldi see välimus ja soovid proovida midagi muud, soovitame vaadata meie treeningtoppi, millel on sisseehitatud rinnahoidja – Power Seamless Top

 

9. Kuidas peaksin pesema oma spordirinnahoidmaid?

Ideaalis peaksid pesema oma spordirinnahoidjaid pärast iga kasutuskorda, eriti kui elad soojas kliimas või higistad sageli. Tihe pesemine aitab kõrvaldada bakterid, mis kantakse kehast rinnahoidjale, eemaldada lõhna ja pikendada rinnahoidja eluiga. Ära pane seda kuivati, sest see rikub rinnahoidja elastikat ja materjali; aja jooksul kaotab rinnahoidja oma toe.

 

10. Kui palju spordirinnahoidjaid peaksin omama?

Sa peaksid omama ühte spordirinnahoidjat igaks treeningpäevaks. Kui treenid kaks korda nädalas, peaks sul olema kaks vaheldumisi. Kui treenid neli kuni viis korda nädalas, püüa omada vähemalt nelja vaheldumisi, et sul oleks aega neid pärast iga kasutuskorda puhastada.

Tilbake til bloggen