Tursko til sommeren

Tursk suveks

Põhjamaades on suvekuudel imelised temperatuurid, kuid ilm võib siiski varieeruda. Seetõttu on vajalikud jalanõud, mis taluvad nii vihma kui niiskust, eriti neile, kes veedavad palju aega looduses. Nagu me Norjas paremini ütleme “Väljas matkama - kunagi ei kurda!” Veendu, et hoiad meeleolu kõrgel matkates, valides endale ja oma kasutuseks parimad matkajalatsid.


Kerged ja veekindlad matkajalatsid

Otsid häid matkajalatsid naistele? Hoia end kuivana niisketel radadel meie veepidavate Ventdry RX1 jalatsitega. Jalatsite hingav materjal tagab maksimaalse mugavuse, et sa ei saaks matka ajal higistatud ega kleepuv. Need on kerged ja neil on hea pehmendus, mis tagab probleemivaba matka. Tugevad tallad muudavad jalatsid sobivaks ka raskeks maastikuks, ja sa saad astuda nii okstele kui kividest ilma valu tundmata või jalatsite hävimiseta.

Kerged ja madalad matkajalatsid sobivad matkamiseks soojematel päevadel. Naudi temperatuuri ilma, et tunneksid jalas soojust. Kas oled siiski matkaentusiast, kes matkab olenemata päikesest või vihmast? Ära muretse, need matkajalatsid tagavad, et saad parima - veepidavad matkajalatsid heade pehmendustega.


Kuidas valida matkajalatsid?

Matkajalatsite valimisel tuleks arvesse võtta, kui palju ankle stabiilsust sul on vaja. Kõrged matkajalatsid tagavad hea ankle stabiilsuse ja sobivad mägimatkadeks raske seljakotiga, samas kui madalad matkajalatsid annavad vähem ankle stabiilsust ja sobivad kergemate matkade jaoks. Soojadel suvepäevadel võivad kõrged matkajalatsid muutuda väga kuumaks, seetõttu tuleks kaaluda, kui palju ankle stabiilsust sul on vaja. Kui matkad mitte-karmis maastikus kerge seljakotiga, võib olla, et vajad vaid madalaid matkajalatseid. Kas oled endiselt ebakindel, millist tüüpi matkajalatsid peaksid valima? Meie Ventdry RX1 jalatsid on kerged ja neid on lihtne seljakotti pakkida, et saaksid matka ajal jalatseid vahetada.


Kui sageli peaks matkajalatsid vahetama?

Kuidas sageli peaksid matkajalatsid vahetama, sõltub sellest, kui palju oled neid kasutanud ja hooldanud. Asfalt kulutab näiteks tallatooteid rohkem kui jalatsite kasutamine mägistes metsades. Seetõttu peaksid jälgima, kui palju kulumist jalatsitel esineb sagedase kasutamise korral. Kindel märk jalatsite vahetamiseks on siis, kui koged väiksemaid kahjustusi, isegi kui sa ei ole jalatseid vahetanud ega oma kõndimis- või jooksutehnikat muutnud.

Kuidas ise matkajalatsid võimalikult kaua kestma jääksid, oleme kokku kogunud parimad näpunäited:

#1 Impregneeri jalatseid enne kasutamist

#2 Ventileeri ja kuivatage jalatsid pärast iga matka

#3 Eemalda mustus ja sodi jalatsite pinnalt lapiga pärast iga matka

Loe rohkem: Viis märki, millal peaksid jooksujalatseid vahetama


Kuidas pesta matkajalatsid?

Meie matkajalatsid on valmistatud veepidavast ja hingavast võrkmaterjalist. Veepidavaid osi saab lihtsalt pühkida lapiga ja sooja veega. Hingava võrkmaterjali pesemine on keerulisem, seetõttu soovitame kasutada pesumasinat 30 kraadi juures madala tsentrifuugimisega, et saada kogu jalanõud puhtaks. Ärge peske jalatseid liiga tihti pesumasinas, kuna see võib põhjustada kleebise halba kinnitumist. Seetõttu kaalu, kas saad järgida eelnevalt mainitud hooldusnõuandeid.

Loe rohkem: Kuidas pesta sportriiat

Tilbake til bloggen