gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Koolitusleggingud rasedatele - Näpunäiteid õige treeningriiete leidmiseks

Treening ja füüsiline tegevus raseduse ajal on nii hea kui ka tark. Soovitav on treenida keskmise intensiivsusega ning mitte koormata keha liialt. Samuti on oluline mitte tekitada kehale ebanormaalseid stressitasemeid treeningu kaudu. Siit on meil kokku kogutud treeningharjutused, mida saad raseduse ajal teha. Rahulik jooksmine on väga hea tegevus rasedatele, et säilitada füüsis ja end hästi tunda. Kui sa algselt ei ole palju treeninud, siis tuleks olla ettevaatlik, kuid mõõdukas füüsiline aktiivsus on alati hea! NHI artiklis kirjutab ajakirjanik Merethe Kvam, et treenimine raseduse ajal aitab kaasa vähem komplikatsiooniga sünnile ja paremale enesetundele.

Rasedana treenimine võib tuua endaga kaasa palju väljakutseid, eriti seoses treeningriietega. Vanad treeningriided ei sobi enam ja oled sunnitud uusi ostma. Mida peaksid ostma ja kust leiad rasedatele sobivat treeningriietust? Olgu tegemist treeninguga või lihtsalt vajadusega mugava riietuse järele, mõnusad leggingsid on hea alternatiiv.

Famme's on meil suur soov toota leggingsid, mida saavad kanda kõik sihtrühmad. Paljud meie kliendid on näidanud, et meie leggingsid sobivad ideaalselt raseduse ajal kandmiseks. Lähtudes meie toredate klientide arvustustest ja tagasisidest oleme koostanud nimekirja leggingsidest, mida saad raseduse ajal kasutada!

1. Vali leggingsid, mis on venivad vöökohtadest

Ribbed rasedate treeningleggingsid

Famme on disaininud mitmeid leggingsid, mis on spetsiaalselt rasedatele, et need sobiksid suurema kõhuga. Need leggingsid on valmistatud ribatud materjalist ja neil on lisavenitus, samuti õhem vöö koostus, mis asub kõhu peal. See hoiab leggingsid treeningu ajal paigal. Rasedate leggingsid on ka squat proof, vaata neid siit!

Flex Maternity Leggings

Veel üks hea rasedate leggings Famme'lt on see, mis tuleb kaunis sinises ja klassikalises mustas värvitoonis. Meie rasedate treeningleggingsid on disainitud pakkuma nii mugavust kui tuge kogu raseduse vältel. Veniv ja hingav materjal kohandub sinu kasvava kõhuga ning annab täieliku liikumisvabaduse treeningu ajal. Pehme vöökoht tagab ideaalse istuvuse, samas kui siluetti rõhutav disain aitab sul tunda end stiilse ja enesekindlana aktiivsena olles raseduse ajal.

Leggingsid, mis sobivad suurepäraselt raseda kõhule

Need leggingsid on pikka aega olnud meie klientide lemmikud, eriti rasedate naiste seas. Need on äärmiselt venivad, seega on need leggingsid, mida saad kanda kogu raseduse ajal. Softy leggingsid istuvad keha vastas, ei pigista kõhule, ei libise alla ega ole läbipaistvad. Need on kindlasti leggingsid, mida saad kanda nii raseduse ajal kui ka pärast seda.
Need seamless leggingsid on paljude meie rasedate klientide seas kõrgel hinnatud. Need on üli mugavad ega pigista kõhule liialt. Need on kõrge taljega, kuid siiski piisavalt venivad, et mitte ärritada ega vajutada kõhule. Võrreldes teiste seamless treeningleggingsidega pakuvad Fleek'i leggingsid paremat venivust ja toetust.

Soovid rohkem näpunäiteid või soovitusi? Vaata meie toote arenduslehte Facebookis! Seal saad nõu ja näpunäiteid teiste rasedate klientide käest ning jagada oma arvamusi meie toodete kohta!

2. Vali mugavad ülemised rõivad

Treeningleggingsid ei ole ainsad uued riided, mida vajad oma garderoobis raseda ajal. Raseduse ajal kasvavad ka rinnad oluliselt, seetõttu on mõistlik olla valmis muretseda mugava ja mõnusa spordibrassi järele. Meilt leiad valiku madalast, keskmisest ja kõrgest toest, vastavalt sinu vajadustele või eelistustele.

Madalatoeline treeningrinnahoidja on suuruses avar, et sinu rinnad saaksid mugavalt kasvada. Keskmise toega spordirinnahoidja on pikk ja mugav kanda igasuguste rõivaste all ning on cropped top. Kui otsid rinnahoidjat, mis hoiab tõeliselt sinu rindu paigal, siis soovitame kõrge toega rinnahoidjat, mis pakub palju tuge.

Veel üks oluline punkt, millele mõelda, on treeningülemised, mis on avarad ja meelitavad. Rasedate treeningriided vajavad mitmeid funktsioone. Hea t-särk venivast materjalist või treeningupusa, mis ei ärrita, on kohustuslik. Meie lemmikud on avara istuvusega t-särk ja avara istuvusega cropped top, mis näitab beebikõhtu. Võib-olla eelistad hoopis treeningupusat, see on samas avar ja tagumine osa annab sulle rohkem ventilatsiooni kuumadel päevadel.

3. Investeeri headesse jooksmise kingadesse

Raseduse ajal võivad jalad paistetada, kuna keha toodab rohkem verd ja vedelikku. See võib põhjustada jalal hastu väsimust. Seetõttu on mõistlik valida mõned jooksukingad, mis on head pehmendusega ja toetusega! Famme Endorphin RX1 kingad pakuvad väga head pehmendust ning on samas avarad, et jalal oleks ruumi.

Tilbake til bloggen