De beste scrunch-shorts

Parimad scrunch-lühikesed püksid

Scrunch lühikesed püksid on treeningmaailmas laineid löönud, ja põhjusega. Need lühikesed püksid toovad esile sinu loomulikud kurvid, samal ajal pakkudes maksimaalset mugavust treeningu ajal. Selles juhendis vaatleme erinevaid stiile ja tooteid, et leida sinu treeninguks perfektne scrunch lühikesed püksid.

Miks valida Scrunch lühikesed püksid?

Scrunch-efekt pükste tagaküljel annab lamedama istuvuse, mis toob esile tagumiku. Kõrge vöökoht ja seamless disain muudab scrunch lühikesed püksid nii mugavaks kui ka funktsionaalseks. Need on valmistatud niiskust imbuvatest materjalidest, mis hoiavad sind kuiva intensiivsete treeningute ajal.

Erinevad stiilid ja tooted

Tie-Dye Scrunch lühikesed püksid

Kui soovid lühikesi pükse, millel on natuke lisastiili, siis tie-dye scrunch lühikesed püksid on suurepärane valik. Unikaalsete mustritega ei ole ühtegi rõivast sarnast, mis annab sulle täiesti ainulaadse treeningriietuse.

Purple Tie Dye Scrunch Shorts on seamless lühikesed püksid, millel on lummav tie-dye muster. Scrunch-õmblus ja elastne materjal toovad esile sinu vormid ja istuvad mugavalt kõikidele kehakujudetele.

Purple Tie Dye Scrunch Shorts - Seamless treningsshorts med scrunch-effekt

Green Tie Dye Scrunch Shorts annab sinu treeningrõivastele värske ja energilise välimuse. Unikaalne tie-dye efekt varieerub rikka kaupa, mis teeb sinu välimuse täiesti eriliseks.

Green Tie Dye Scrunch Shorts - Unik sømlaus treningsshorts

Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts on ideaalne neile, kes armastavad heledaid värve. Seamless disain ja kõrge vöökoht tagavad optimaalse mugavuse treeningu ajal.

Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts - Seamless lühikesed püksid helesinise tie-dye

Grey Tie Dye Scrunch Shorts on stiilne valik, mis sobib kõigega. Hall tie-dye efekt annab peene aga trendika välimuse.

Grey Tie Dye Scrunch Shorts - Stiilne treningsshorts med scrunch-effekt

Black Tie Dye Scrunch Shorts ühendab klassikalise musta unikaalse tie-dye meeldivusega. Ideaalne sulle, kes soovid mitmekesist lühikest pükse millega on veidi rohkem.

Black Tie Dye Scrunch Shorts - Seamless mustad treningsshorts med tie-dye

Lunge Scrunch lühikesed püksid

Need, kes eelistavad minimalistlikku stiili maksimaalse mugavuse juures, peaksid valima Lunge Scrunch lühikesed püksid.

Dark Green Lunge Scrunch Shorts on valmistatud pehmest ja mugavast kangast. Tal on väike scrunch, mis annab soovitud peach-efekti tagumiku peal, samal ajal kui see on superelastne ja seamless.

Dark Green Lunge Scrunch Shorts - Seamless treningsshorts tumerohelised

Klassikalised Scrunch lühikesed püksid

Klassikaline scrunch lühike püks on ajatu ja sobib igasuguseks treeninguks.

Black Scrunch Shorts on meie klassikaline scrunch lühikesed püksid, mis on nüüd parem kui kunagi varem. Need jäävad paigale kükke tehes, ei libise alla ja muudavad tagumiku nii, nagu soovid.

Black Scrunch Shorts - Klassikaline must scrunch treningsshorts

Kuidas valida õige Scrunch lühikesed püksid oma treeningu jaoks

Kui valid scrunch lühikesed püksid, mõtle, millise treeningu jaoks need on mõeldud.

Kõrge intensiivsusega treening

Kõrge intensiivsusega treeningute, nagu jooksmise ja HIIT-i puhul, soovitame Black Scrunch Shorts või Dark Green Lunge Scrunch Shorts nende üliheade elastsete kangaste ja kõrge vöökohaga, mis jääb paigale.

Jooga ja venitamine

Jooga ja venitamise jaoks on Purple Tie Dye Scrunch Shorts või Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts head valikud, tänu nende pehmele materjalile ja ainulaadsele disainile.

Päevane kasutamine

Casual väljanägemiseks, mida saab kanda ka väljaspool jõusaali, on Grey Tie Dye Scrunch Shorts või Black Tie Dye Scrunch Shorts ideaalsed alternatiivid.

Kokkuvõtteks

Scrunch lühikesed püksid on kindlasti vajalik lisand treeningriietusele neile, kes soovivad mugavust, funktsionaalsust ja lamedamat istuvust. Lai valik stiile ja värve muudab lihtsaks sobivate scrunch lühikeste pükste leidmise sinu isikliku stiili ja treeningu vajaduste jaoks.

Uuri meie tervet valikut scrunch lühikesi pükse meie Scrunch Shorts Kolleksjon.

Tilbake til bloggen