Våre beste Black Friday - årets tilbud

Meie parimad Black Friday - aasta pakkumised

Must reede on just nurga, ja meil on hea meel jagada sel aastal meie kõige fantastilisemaid pakkumisi teiega. Kas otsite uusimat treeningmoodi või soovite uuendada oma treeningriideid, meil on midagi erilist igaühele.

Suuruseta Mood

Kogege suurt mugavust suurusteta riietes, mis on ideaalsed igaks treeninguks. Meil on saadaval mitu suurusteta kollektsiooni uskumatute hindadega Black Friday nädalal. Kõik alates mugavatest spordibrassist kuni elegantsete treeningleggingsini – mõned meie lemmikud on:

Power Seamless Top - Kaunis, mugav ja mitmekülgne sporditop igaks juhuks. Top on varustatud eemaldatavate sisetükkidega, mistõttu saate seda kasutada ka spordibrassi asemel.

Seamless üleliigne

Lunge Scrunch - Meie populaarne suurusteta sari sisaldab nii leggingsi, spordibrassi kui ka lühikesi pükse. Selle kollektsiooni materjal on pehme, elastne ja mugav ning sobib igasuguseks treeninguks. Leggingsid on varustatud lummava scrunch õmblusega, mis toob esile teie tagumiku, ja spordibrassil on kaunid selja detailid.

 

Spordibrass selja_detailidegaScrunch leggings
Vortex 2 - Veel üks suurusteta leggings, mida leiate meie Black Friday müügist, on bestseller Vortex 2. See on suurusteta leggings ilma scrunch õmbluseta tagaküljel, sobib neile, kes eelistavad veidi lihtsamat välimust. Leggingsid on hästi kompressiooniga, kõrge vöökoht ja sobivad suurepäraselt intensiivsemaks treeninguks, näiteks jooksmiseks ja HIIT treeninguks.
Must kompressioonitightsMust suurusteta leggings

 

Jooksujalatseid müügis

Meie treeningriided ei ole ainsad, mis kostavad Black Friday allahindlusi, siin saate ka suurepärase pakkumise meie populaarsetelt jooksujalistelt. Cloud RX1 on loodud ideaalse tasakaalu saavutamiseks pehmuse ja reaktsiooni vahel. Uuenduslik tallatehnoloogia neelab lööke ja pakub jalale lisa tuge, vähendades ülekoormusvigastuste riski ja muutes jooksmise mänguks. Ära maga maha võimalust hankida endale paar äärmiselt madala hinnaga meie müügis!

Hea jooksujalatseidValged jooksujalatsid

Eksklusiivsed Liikme Eelised

Meie usaldusväärsetele liikmetele oleme loonud eksklusiivsed pakkumised ja varase ligipääsu Black Friday müügile. See on võimalus olla esimesena populaarsete toodete juures. Liitu meie uudiskirjaga siin ja liitu meie eksklusiivse Facebooki grupiga Famme - tootearendus. Siin saad erikoodid ja pakkumised, mis ei ole kergesti saadaval mujal.

Kingitused endale või teistele

Must reede ei ole ainult aeg säästmiseks – see on ka suurepärane võimalus alustada jõulupidustusi. Üllata sõpra või kallimat meie trendikate kingiideedega. Alates praktilistest treeningkomplektidest kuni stiilsete aksesuaarideni, leia ideaalne kingitus fitnessiharrastajale sinu elus. Kindel lemmik jõulupuu all on uus spordibrass.

Avasta meie suur valik spordibrasse erinevates värvustes ja vormides. Sõltumata sellest, kas eelistad neutraalseid toone, säravaid värve, tugeva toe ja kaunite detailidega topsid, leiad meie juurest midagi, mis sobib sulle ideaalselt.

Roosa toppRoheline spordibrass

  

Osta Kindlalt Oma Kodu Mugavusest

Meie arusaamu mugavuse ja ohutuse olulisusest. Seetõttu saate mugavalt ja ohutult enda kodust meie kasutajasõbralikust veebipoest. Pakume paindlikke makselahendusi läbi Klarnas ja meil on head tagastamis- ja vahetustingimused, et saaksid oste teha täieliku usaldusväärsusega.

Ootame suure põnevusega koos teiega tähistada selle aasta suurimat ostupäeva! Meie Black Friday pakkumised annavad teile võimaluse uuendada oma treeninggarderoob parimate hindadega või teha parimaid jõulukingituste pakkumisi. 

Soovime teile kõigile aktiivset, hästi riietatud ja energilist Musta Reedet!

Tilbake til bloggen