Võrdlus Famme Softy Leggings ja Lululemon Align Pükste vahel

Kui rääkida premium treeningriietest, siis Famme Softy Leggings ja Lululemon Align Pants on kaks kõige populaarsemat valikut. Mõlemad on tuntud oma mugavuse ja suurepärase istuvuse poolest. Paljud, kes tunnevad Lululemon Align Pants'i, küsivad, mis vahe neil on? Selles artiklis kirjutame lähemalt nii Align Pants'i kui ka Softy Leggings'i kohta.

Materjal: Softy Leggings vs. Align Pants

Materjal on peaaegu identne. N nii Softy Leggings kui ka Align Pants on valmistatud ekstra peenest Nailon 6.6-st ja Lycra Elastanist. Lõng on interlock-kootud ja kangas on harjatud, et muuta see ultrapehmeks. Tulemuseks on ekstra mugavus ja leggings, mis istuvad kehale ilusasti. Peaaegu kõik leggings'id on mugavad, kuid sa märkad erinevust, kui proovid Softy Leggings'i või Align Pants'i.

Lululemoni Align Pants kasutab kangast Nulu®. See on toodetud Taiwani Eclat Textiles Co. Ltd. poolt, mis kuulub osaliselt Lululemonile. Nulu® on Lululemoni pehmeim kangas.

Famme Softy Leggings kasutab kangast SoftSilk®. N nii Nulu® kui ka SoftSilk® on keskmise paksusega (215-220 gsm) ja hingavad efektiivselt. Need koosnevad 80% Nailon 6.6-st ja 20% Lycra® Elastanist.

Eesõmblus vs. ilma eesõmbluseta

Oleme tahtlikult valmistanud Softy Leggings ilma eesõmbluseta kuna seda soovivad kõik. Miks ei tee Lululemon sama?

Align Pants sunnib sind kandma eesõmblust, sest:

  • See tõstab leggings'ide hinda
  • Kuna kõik soovivad Align Pants'e ilma eesõmbluseta, siis mis nad teevad kõigi eesõmblustega leggings'idega, mida keegi ei soovi?
  • Pildid, teave ja turundus peavad muutuma

Seetõttu on maailmas ühed kallimad leggings'id endiselt eesõmblusega, kuigi keegi ei soovi seda tegelikult.

Ilus istuvus

Align Pants ja Softy Leggings on kõrge vöökoht ja täispikkus. Isiklikult arvame, et Align Pants lõikab tagumikku veidi liiga madalalt. Softy Leggings'i puhul oleme valinud paigutada kurvilise õmbluse tagumikule, et anda illusioon kaunimast tagumikust. Õmblus kõrgemal annab ka tunde, et leggings on paremini ümber vöökohal.

Kasutamine & Aktiviteet

Softy Leggings ja Align Pants'i saab kasutada sama eesmärgi jaoks. Mõlemad sobivad nii treeninguks kui igapäevaseks kandmiseks. Kõige sagedasemad on jooga, jõutreening ja teised madala kuni keskmise intensiivsusega tegevused. Tänu ekstra peenetele materjalidele ei soovitata Align ega Softy't kasutada kõrge intensiivsusega treeninguteks, näiteks CrossFit'is, kus tehakse harjutusi, mis tekitavad kangale palju hõõrdumist.

Kangas on kerge, transporteerib niiskust efektiivselt ja kuivab kiiresti. Seetõttu valib paljud inimesed Softy Leggingsi igasuguseks tegevuseks, igaks treeninguks.

Vaata Famme kogu treeninglegging'ide valikut siit. Kui otsid scrunch leggings'e, siis vaata valikut siit.

Šortsid, Ülased ja Lahedad Püksid?

    Koge erinevust, uurides meie Softy kolleksiooni, mis sisaldab erinevaid stiile, nagu Softy Flared Pants, Softy lühikesed püksid ja Softy spordiliiv.

    Visuaalne Võrdlus

    Allpool on mõned pildid, mis näitavad Famme Softy Leggings'i:

    Must Softy Leggings Ees Must Softy Leggings Külg Must Softy Leggings Tagumine

    Kokkuvõte

    Olenemata sellest, mida valid, garanteerime, et nii Align Pants kui ka Softy Leggings on kaks uskumatult head ja kaunist leggings'it. Kui soovid maksimaalset mugavust ilma eesõmbluseta, pead valima Softy Leggings.

    Kangas on peaaegu identne, seega pead arvestama disaini ja milline värv sulle kõige rohkem meeldib. Kui sa oled eriti õnnelik, saad lubada endale proovida ühte igast.

    Kui hind on oluline, siis Softy on parem valik. Famme pakub ka tasuta vahetust ja saadetisi Norrast.

    Kui sul on veel küsimusi või vajad täiendavat abi, siis ära kõhkle meiega ühendust võtta. Aitame sul leida täiusliku leggings'i!

    Tilbake til bloggen