De beste turshortsene

Parimad matkashortsid

Parimaks turu kogemuseks on hädavajalik kanda heaid riideid, milles tunnevad end mugavalt. Samal ajal kui külmade päevade jaoks on oluline soe riietus, on samuti vajalik mugavad riided soojemate ilmade jaoks. Kui pulss tõuseb, on mõnus mitte kanda liiga palju, ja turushortsid on sageli ideaalne valik matkamiseks.

 

Field shorts - piiratud väljaande turuhortsid

Need shortsid on varustatud praktiliste ja suurte taskutega, et saaksid matkale kaasa võtta oma mobiiltelefoni, rahakoti, võtmed ja muud vajalikud asjad. Shortsidel on kõrge talje, et need istuksid kehal hästi aktiivsuse ajal. Samal ajal kui vabast matkarietusest, mis on õhuline ja mugav oma lühikeses lõikes, on need siiski piisavalt pikad, et vältida hõõrdumist ja valulikke haavandeid jalgade vahel. Need shortsid on ideaalsed looduses viibimiseks ja pikkadeks matkamiseks erinevates tingimustes.

Pace running shorts 

Kui eelistad lihtsamat varianti õhemast kangast, siis need turuhortsid on hea alternatiiv! Shortsidel on kõrge talje ja kaks kihti, et need istuksid hästi puusadele kogu matka vältel. Need shortsid sobivad suurepäraselt jalutuskäiguks või sörkjooksuks, eriti kõrge intensiivsuse korral, kuna need on kergest kangast.

Parim jooksushortsShorts jooksmiseks

 

Antislip biker shorts

Need treeningshortsid on valmistatud libisemisvastasest materjalist, et need ei tõuseks üles ega rulluks alla matka ajal. Need jalgrattashortsid on kõrge taljega ja katavad enamiku reitest, et vältida hõõrdumist reite vahel. Need treeningshortsid on eriti head pikemate matkaradade puhul. Kui jalutad või jooksed pikki distantse, võib tekkida hõõrdumine, mille need shortsid tõhusalt ära hoida. Need hoiavad hästi ja ei libise alla väikese või suure intensiivsuse treeningu ajal.

Biker shorts, mis ei libise allaBiker shorts, mis ei libise alla

    

Move shorts

Move on turuhortsid, mis on loodud täielikuks liikumisvabaduseks. Neil on neljas suunas veniv kangas, nad on ultra kerged ja vastupidavad atleetlikus lõikes. Lisaks on need shortsid veekindlad DWR membraaniga (Durable Water Resistant). Need shortsid on ideaalsed looduses viibimiseks ja eriti metsamatkade jaoks. Need sobivad pikka matkamist nii kõrge kui ka madala intensiivsuse korral. Liikumisvabadus on imelisel loomulikus maastikus.

 

 

Tilbake til bloggen