Treningmote 2024

Aasta treeningmoe

Aasta treeningmood: Mugavus ja Stiil Harmoonilises Ühtsuses

Me lähene oma uuele aastale, ja treeningumaailmas on toimunud põnevaid muutusi, mis on toonud mugavuse ja stiili keskmesse. Sel aastal pead sa valima treeningriided, mis pakuvad parimat sooritust, kuid samas peegeldavad ka sinu isiklikku stiili. Vaatame mõningaid kõige populaarsemaid suundi ja stiile, mis hakkavad treeningmoodis valitsema.

  • Laienevad Püksid
  • Oversized Jooksu Komplekt
  • Oversized T-särk
  • Scrunch legginsid
  • Spordikompoti Rinna Tugi Tagasi Detailidega

Laienevad Püksid

Athleisure suund ei näita mingeid märke aeglustumisest. Kõik armastavad praktilisust, mis võimaldab neil liikuda treeningstuudiost kohvikusse või kontorisse ilma riideid vahetamata. Seetõttu on laienevad püksid paljude esmane valik, sageli neutraalsetes värvides nagu must ja hall. Meie laienevate pükste valik sisaldab ribbed materjalist pükse, jooga pükse, mis on valmistatud pehmest ja elastsetest kangastest, ja jooga pükse, mis on valmistatud pehmest jersey kangast.

Bež laienevad püksidMustad laienevad püksid

Ühesuguste Jooksu Komplektid

Kuna sügis täie rauaga siseneb, on aeg värskendada oma garderoobi mõne hädavajaliku rõivaga. Mugava ja stiilsena sügiste garderoobi seas leiad mugava komplekti, mis pakub ideaalset tasakaalu lõdva elegantsi vahel.

Meie Oversized Jooksupüksid on püksid, mis ümbritsevad sind pehmusega ja mugavusega. Oversized sobivus annab sulle kõige parema mugavuse, sobides nii lõbusaks päevaks kodus kui ka vabaaja väljasõiduks sõpradega. Ühenda need Oversized Kapuutsiga kokku stiilseks ja mugavaks mugavaks komplektiks.

Sinine kapuutsSinised jooksupüksid

Oversized T-särk

Oversized t-särgid on kiiresti saanud domineerivaks trendiks treeningus ja vabal ajal. See lõdva, mugav stiil on vallutanud treenimise maailma, ja on lihtne aru saada, miks. Oversized t-särgid pakuvad sulle ideaalset segu mugavusest ja stiilist.

Kuigi traditsioonilised, tihedalt istuvad treeningriided on endiselt populaarsed, on oversized stiil vallutanud treeningmaastiku. Lõdva sobivuse tõttu saad täieliku liikumisvabaduse treeningu ajal, samal ajal kui see loob mugava ja moodsa ilme. Ükskõik, kas treenid jõusaalis, jooksed pargis või osaled joogatunnis, on oversized t-särgid parim valik muretu treeningu jaoks.

Hall oversized t-särkValge oversized t-särk

Scrunch Legginsid

Scrunch legginsid on ammu leidnud oma koha treeningmoodis, ja see trend ei näita mingeid märke aeglustumisest. See uuenduslik treeningpüks, millel on iseloomulik rynkntud detail seljaosas, on kiiresti saanud lemmikuks treenijate seas.

Nutikas disain pakub lisatuge ja rõhutab tagumikku ülivõrdselt, andes sulle enesekindluse treeningu ajal. Need legginsid pakuvad sobivat tasakaalu moe ja funktsiooni vahel ning sobivad sama hästi-kui soovite teha kükke jõusaalis kui ka kohvilõunaks sõpradega pärast treeningut. Meil on suur valik erinevaid scrunch legginsid, ja meie juures leiad kogu spektri alates täis-scrunch efektidest kuni diskreetse scrunchini, mis on peaaegu nähtamatu, kuid annab siiski sama head vormiefekti.

Sinised scrunch legginsid

Spordibrasi Rinna Tugi Tagasi Detailidega

Spordibrasi, millel on kaunid tagaküljed, on uusim moesuunas treeningmaailmas. Erinevate detailidega, nagu ristuvad rihmad, kaunid lõiked või inspireerivad mustrid, võid eeldada, et näed välja fantastiline nii eest kui ka tagant.

Parim asi spordibrasi tagaküljega on see, et need mitte ainult ei tööta ideaalselt treeningu ajal, vaid näevad ka suurepärased välja, kui neid näidata. Anna endale see täiendav enesekindlus, mida sa väärid treeningu ajal, ja näita oma seljalihaseid, mille nimel oled kõvasti vaeva näinud! Meie suur valik spordibrasi tagaküljed sisaldab nii katvate crop toppe nagu Extended Sports Bra, spordibrasi, millel on hea toetus nagu Lift Sports Bra, ja spordibrasi, millel on täiesti unikaalsed detailid nagu Endurance Sports Bra.

Sinine spordirinnahoidja lahedate detailidegaMusta pealisega ilusa tagaküljega

Tilbake til bloggen