Langrennsklær til dame. Ullundertøy, superundertøy, ullsokker, vinterhansker, skihansker, pannebånd

Parimad suusariided naistele

Meie Famme on välja töötanud lihtsa juhendi suusariiete kohta, mis hoiavad sind soe ja stiilne suusarajal! 

Villa alusriided peaksid olema kõige sisemisel kihil

Kui sul on külm, siis kõige sisemisel kihil peaks olema mugav ja pika varrukaga, et hoida sind soojas kogu päeva jooksul. Samuti peab see olema funktsionaalne liikumiseks. Meie Wool Knit LS villane sviiter meriinovillast on ideaalne külma talvepäeva jaoks, kui sul on plaanis aktiivsust, kuna see reguleerib su kehatemperatuuri mugavale tasemele vastavalt tingimustele. Kui oled kogenud, et villane riietus sügeleb või lõhnab isegi pärast pesemist ja kuivatamist, on Wool Knit LS suurepärane valik, kuna see omab antistaatilisi omadusi; see ei sügele, ei lõhna ega kortsu. Teine võimalus villaste alusriiete jaoks on meie uus tehniline kollektsioon; TechWool on samade omadustega kui Wool Knit, kuid veidi paremini hingav. 

Me pakume sobivat aluspükste paari, Wool Knit Leggings, mis on samuti valmistatud mõnusast meriinovillast. Villa alusriided neelavad niiskust, mis tuleb aktiivsusest, ja hoiavad sind kogu päeva jooksul kuiva ja soojana. Villane sviiter ja villased püksid võivad olla eraldi, aga neid saab kanda ka sobiva komplektina, et kindlustada endale stiilipunkte suusarajal!    

Talvekindad ja käpikud talvise aktiivsuse jaoks

Nagu külmad jalad, muudavad külmad käed suusakogemuse üsna ebamugavaks. Meie Pace talvekinnas hoiab sind soojas kogu suusasõidu vältel, samas on see disainitud täielikuks liikumiseks. Silikoni käepideme muster tagab, et sa ei libise suusakepidest, ning randme takjapael on kergesti reguleeritav, et sobida ideaalselt suusajakke. E-Tech materjal pöidla ja nimetissõrme peal võimaldab sul kasutada telefoni isegi kinnastega, olgu selleks, et kontrollida, kas oled õiges suunas, või teha pilte Instagrami jaoks!

 

Päikeseprillid ja müts suusareisile

On väga tähtis hoida pea soe, ja suusatamiseks soovitame Pace peapaela. See on pea peal kanda kergem kui teised riided ja hoiab hästi sooja, samal ajal kaitstes juukseid ja higist näo eest. Peapaelu on saadaval nii valges kui mustas, et need sobiksid ülejäänud suusariietega.  

 

Afterski

Talv tuleb ja see tähendab mägesid, lund, suusatamist ja afterski. See on parim outfit afterski 2022. Siit leiad kindlasti midagi, mida igatsed kanda afterski peol uue aasta alguses, ja midagi, mida saab kanda ka muul ajal, kui suundud mägedesse või suusatama. 

Afterski riietuse jaoks on üks olulisi asju afterski prillide, või spordiprillide hankimine, nagu neid tavaliselt tuntakse. Meie Famme's on suur valik lahedaid spordiprille. 

Afterski outfit

Kuigi afterski on seotud tantsimise ja aktiivsusega, tasub siiski omada head sviitrit, et külma ajal end soojana hoida. Afterski riided peaksid sageli olema värvikad ja toredad - kuid mõtle ka, et pead end soojana ja mugavalt hoidma! Sageli kantakse mägedes paksu jope või suusajakki, seetõttu on mugav kanda swiitrit, mis mahub sellise jope alla, kuid näeb samas värske välja ja hoiab sind soojas. Hea sviiter, mis sobib suurepäraselt afterski outfitile, on meie Chunky Knit Sweater.

See on superlahe ja mitmekesine paks kudum, mida saab peale kanda villaste alusriiete, et luua suurepärane afterski outfit. Sviiter hoiab sooja, samas kui see tagab hea sobivuse. See sviiter sobib kõige paremini paksu jope alla, kui soovid mängida lumega mägedes. See kudum on saadaval ka hallis ja mustas. 
Tilbake til bloggen