Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Ulatuslik juhend jooksujakide jaoks

Kas sa ei tea, millist jooksujakki valida oma järgmiseks jooksuks?

Kui ilm on ettearvamatult, sajab vihma või on külm, on hea jooksujakk eriti oluline. On oluline, et treeningjakki suudaks taluda nii ilmastiku kui tuule ning et see sobiks tegevuse intensiivsusega. Õige jakki leidmine erinevateks olukordadeks võib olla keeruline, paljudel jakkidel on erinevad omadused, mis neid eristavad. Meil on lai valik naiste jakke, mis sobivad igasuguste tegevuste jaoks, olgu need siis matk või jooksmine.

Loe ka: Jakkide juhend - kõik, mida pead teadma

Kerge ja õhuke jooksujakk naistele

Wonder Stretch Jacket on mitmekülgne jooksujakk, mis sobib nii treeninguks kui igapäevaseks kasutamiseks. See võib olla kaaslane nii matkale kui ka linnas jalutamisele. See on loodud ilmastikule ja külmale vastu pidama, hoides sind soe ja mugav. Seega on see must-have treeningjakki, mida saab kasutada erinevates olukordades, ja kvaliteet tagab, et jääd nii soojaks kui stiilselt ning saad päeva jooksul vahetada erinevate tegevuste vahel. See jakk ei ole tuulekindel, nii et see sobib ideaalselt suviseks ja sügiseks jooksujakkideks, aga seda saab kasutada ka talvel tuulekindla jakiga üle.

Tuulekindel jooksujakk

Pace Running Jacket sobib suurepäraselt treeninguks ja suve- ning sügisese kasutamise jaoks, kuna see on tuulekindel, kerge ja omab hingavat materjali. Seda saab kasutada ka talvel, kui kandad veidi paksemat kihistust, näiteks villase aluspesu või meie Wonder Stretch jakki. Jakk sisaldab praktilisi omadusi nagu peegeldus, eemaldatav kapuuts ja kaks taskut mobiili, võtmete ja rahakoti hoidmiseks.

Jooksujakk heade venitusomadustega

Fleek Stretch Jacket sobib neile, kes armastavad väljas viibimist - olgu see jooks metsas või jalutuskäik linnas. See on jooksujakk, millel on hea venitus ja hea kvaliteet, mis hoiab sind sooja. See pikakäiselne treeningjakki on loodud kahe tasku jaoks, mis on välitreeningu ajal praktilised. Jakk on loodud keskenduma sinu heaolule ja hoiab sind pikka aega soojas füüsilise aktiivsuse ajal jahedas ilmas. Külm ei ole enam takistus sinu treenimisrõõmule, motivatsioonile ja sooritusele.

Veekindel jooksujakk

Pace Rain Jacket on ideaalne alternatiiv matkamiseks, jalutamiseks või jooksuks. See on hea 2-kihiline veekindel treeningjakki koos hingava materjaliga. See on tehniline ja kerge, ning neile, kes lähevad välja, pakub see head mugavust, olenemata sellest, mida ilm kaasa toob. See ventilatsioon ja sobib hästi alusrõivastega - olgu selleks villased aluspesu või t-särk. Reguleeritav hook and loop süsteemiga, ning praktiliste taskutega. See on vihmajakki, mis talub enamikku.

Talve jooksujakk

Powerstretch Jacket on mitmekülgne jakk, mis sobib sama hästi treeninguks kui igapäevaseks kandmiseks. Kanga materjal on valmistatud eksklusiivsest tehnilisest materjalist, et tagada maksimaalne mugavus. Soe jooksujakk on mõeldud kõrge venivuse ning soojapidavuse tagamiseks, samal ajal omades suurepärast hingatavust. Jooksujakk on varustatud taskutega nii jakki sees kui ka väljas.

Tilbake til bloggen