Tre bilder av ulike influencere

Kuidas teha paremaid pilte Instagramile

Famme'i juhend sotsiaalmeedia fotograafiaks

Kuna influencer (eriti Instagramis) võivad postitatud pildid oluliselt mõjutada nii kasvu, kaasatust kui ka müüki sponsoreeritud postituste korral. Kui soovite näidata riietust, millesse olete väga kiindunud, on suur eelis, kui suudate postitada pilte, mis tõesti näitavad, kui ilus see reaalsuses on!

On lihtne tunda end ülekoormatuna, kui hakata oma fotograafiaoskusi parandama, kuna internetis on tohutult nii edasijõudnud kui ka põhilist teavet. Kuid ärge kartke, see ei pea olema nii keeruline ja saate kaugele jõuda, kui võtate omaks paar väikest näpunäidet ja proovite neid kodus! Siin on meie algajate juhend, kuidas parandada oma Instagrami pilte.


Kaamera varustus

Kui teil on professionaalne kaamera, on see kindlasti boonuseks, kuid tänapäevased nutitelefonid võimaldavad teil ka teha väga kvaliteetseid pilte. Nii Iphone'i, Samsungi kui ka Huawei mudelitel on väga head kaamerad nii videote kui ka piltide jaoks, seega ei pea te end sundima ostma DSLR-i, kui soovite hakata häid pilte tegema. Siiski võib olla huvitav investeerida sellesse aja jooksul, kui hakkate fotograafiaga raha teenima ja soovite astuda järgmise sammu, et veelgi paremaid pilte teha.

Võite kaaluda ka vajadust statiivi järele. Kui teete palju pilte üksi, võib olla kasulik omada stabiilset statiivi, kuhu kaamera või telefon asetada, nii et te ei pea võtma kõiki pilte peegli kaudu või ümber korraldama elutuba, et telefon õigesse kõrgusesse ja nurka paigutada. Statiive on saadaval nii telefonidele kui ka kaameratele, igasugustes kujundustes ja suurustes, seega leidke, mis sobib teie kasutuseks kõige paremini ja kaaluge, kas see on investeeringu väärt!


Valgustus

Mõned kõige olulisemad asjad, et teha häid pilte, on korraliku valgusallika tagamine. Piisavalt valgust on hädavajalik, et vältida liiga madala säriaja kasutamist, mis võib muuta pildi uduselt. Säriaeg on aeg, mil kaamera katik on avatud, kõrge säriaeg tähendab, et see sulgub kiiresti, madal säriaeg tähendab, et see sulgub aeglaselt, seega tuleb tagada, et hoiate kaamerat ja objekti väga paigal. Toa valgustus on harva täiesti neutraalne ja võib muuta keeruliseks õige valge tasakaalu saavutamise hilisemal töötlemisel. See võib muuta objekti, mille pildi teete, rohkem kollaseks või siniseks, kui see tegelikult on. Seega on parim võtta pilte päevavalguses, eelistatult suure akna ääres. Kui plaanite pilte õues teha, on parem vältida otsest päikesevalgust, kuna see võib anda teravaid kontraste ja tugevaid varje. Proovige pilte teha pilvise ilmaga või varakult hommikul/hilja õhtul, kui päike asub madalamal. Muul ajal võib olla mõistlik leida vari, kui päike on oma tugevamas faasis, kui hakkate pilte tegema.

Must kõrge talje leggings influencervillased aluskanded punane

Kompositsioon

Piltide kompositsioon võib olla suur ja keeruline teema, kuid siin on mõned lihtsad näpunäited, mida võite mõelda piltide tegemisel.

Kolmandiku reegel: Kui teil on taustal horisont, võib olla mõistlik mõelda kolmandiku reeglile. Kujutage ette, et jagate pildi 9 võrdseks ruuduks. Horisont peaks siis olema ülemise või alumise joonega. See loob rohkem sügavust kui objekti paigutamine keskele.

influencer yoga seamless treeningriided

    Sügavus esiplaani ja tausta abil: Pilte iseloomustavad kolm sügavustaset. Taust, esiplaan ja keskplaan. Tihti paigutate keskplaane objekti, mille pilti soovite teha, kuid sügavuse loomine võib olla hea, kui mõtlete elementidele, mida saate lisada tausta ja esiplaani. Kui teete pilte õues, võite näiteks paigutada oksa, k花 või aia nagu väikese osa esiplaaniks ning proovida leida kena vaate, mis sobib taustaks.
    Kasutage jooni: Diagonaalsed jooned piltides võivad suunata tähelepanu sinna, kuhu soovite, ning paralleelsete ja risti joonte kasutamine pildil võib luua pinget ja juhtida tähelepanu objektile.
    Kompimatiivsed värvid: Kasutage värviratast, et rõhutada värve, mida soovite pildil esile tuua. Kompimatiivsed värvid on värvid, mis asuvad värviratta vastasnurgas. Nende kasutamine loob harmooniat ja tõmbab tähelepanu pildile. Kui teil on roosa leggings, mida soovite esile tõsta, võite pildil kasutada palju rohelist, et komplimenteerida leggingsi värvi.
    Influencer-vortex-seamless-punane

    Vähem on rohkem: Hoidke asjad lihtsad ja veenduge, et ei taust, esiplaan ega muud elemendid tõmba enam tähelepanu kui objekt, mida proovite pildistada. Kui soovite esitleda oma uusi leggings'e Famme'ilt, on halb, kui teil on palju muid asju ümberringi, mis tähelepanu kõrvale suunavad! Pidage meeles, et tühjad ruumid ja puhtad pinnad on samuti oma koht ning võivad muuta pildid meeldivamaks vaadata.

    Influencer matka riided lühikesed püksid

        Piltide töötlemine

        On mitmeid asju, millest peaksite mõtlema, kui soovite redigeerida oma tehtud pilte. Kui postitate riietuse või midagi muud, kus värvid on eriti olulised, on kasulik veenduda, et te ei muuda värve liiga palju ja hoiate pildi võimalikult lähedal reaalsusele.

        Mõnikord on kasulik reguleerida piltide särat, kui need on eriti tumedad või heledad, et veenduda, et kõik pildil on hästi nähtav ja et see sobib ülejäänud piltidega teie feed'is. Samuti saate reguleerida kontrasti, varje ja heledust, et luua pildile natuke “sügavust”. Kui teie kaamera annab pildile veidi tuhmid värvid, on ka võimalus reguleerida värvide intensiivsust, et anda pildile veidi uut elu. Samuti võib olla hea mõte sirgendada pilti, kui see on kaldus, ja reguleerida kärpimist, et pildiformaat sobiks platvormiga, kuhu kavatsete selle postitada. Pildi kärpimine võimaldab teil ka välja lõigata võimalikke tarbetuid detaile pildi äärest. Programmide seas, mis sobivad selliseks töötlemiseks, on Snapseed, Lightroom ja VSCO. Lightroom on tasuta mobiilseadmetele ja võimaldab teil ka luua oma “presets”, mida saab kasutada filtri ja redigeerimisprotsessi lihtsustamiseks. Presets võivad samuti anda kõigile redigeeritud piltidele ühtse “ilme”, kuna saate kõiki pilte lihtsasti redigeerida sama seadmisega.

        Loodame, et need näpunäited on andnud teile uusi ideid, kuidas saate oma pilte parandada ja et tunnete end inspireerituna minna välja ja proovida natuke fotograafiat!

        Tilbake til bloggen