instagram reels guide

Kuidas teha Instagrami reels'e

Meie juhend reels'i tegemiseks

Pole saladus, et Reels on vallutanud maailma ja videoinformatsioon on üks tõhusamaid viise tähelepanu tõmbamiseks sotsiaalmeedias. Seetõttu oleme nüüd koostanud juhendi, kuidas alustada reels'ide loomist Instagramis Famme ametnikuna.

Käivitamiseks on kõigepealt vajalik plaan, millest reele rääkida. Siin on mõned ideed meie poolt, mis sobivad hästi, kui soovite reklaamida Famme tooteid. 

  • Rännakule: Võta telefon või kaamera kaasa väljas olles Famme aktiivrõivastes ja näita üles oma lemmik jalgrattateed või kaunist loodust, mis asub teie ümbruses.
  • Treeningu-reels: Kui sulle meeldib treenida, pane selga Famme treeningriided ja filmi oma treening seanss või jaga mõnda oma lemmikharjutust või muid treeninguga seotud näpunäiteid. 
  • Riietus, mida ma kandnud tahaksin….: Koosta riietus koos oma lemmik Famme rõivastega erinevateks sündmusteks. Näiteks võiks see olla jooks, matk, treening, filmiõhtu, ostlemine jne.
  • Haul: Kas oled just saanud meilt suure tellimuse? Tee proovimise haul ja näita oma ostetud rõivaid! Ole aus oma arvamustes nende kohta ja aita vaatajatel valida õige suurus. 
  • Kolm erinevat viisi X stiilimiseks: Kui sul on riietusese, mis sulle tõeliselt meeldib, võib olla hea mõte leida erinevaid viise, kuidas seda stiilida ja näidata neid riidekombinatsioone. Kas võib-olla sobib su lühikesed püksid sama hästi nii treeninguks kui ka linnas jalutamiseks? Näita, kuidas sa kombineeriksid sama rõivast mitmeks erinevaks sündmuseks!

Kui oled otsustanud, millist reeli soovid luua, jääb vaid filmida, monteerida ja avaldada.

 

Filmimine

Sa saad kas filmida reels'e otse Instagrami rakenduses või oma telefoniga ja laadida klipid hiljem rakendusse üles. Kui sul on kaamera, saad seda samuti kasutada. Katseta ja leia oma jaoks sobiv meetod. Ära unusta, et filmides on hea kasutada kvaliteetset valgust, näiteks akna lähedal või väljas. 


Redigeerimine

Instagrami reels'i funktsiooni abil saad lõigata ja liita klippe ning lisada lihtsaid filtreid ja teksti. Kui soovid pisut keerukamat videoredigeerimise rakendust, saad alla laadida Filmm või InShot, mis on tasuta rakenduse poes.
Redigeerimisel võib olla kasulik jälgida, et lõikamine toimuks sujuvalt, et klippide vahel oleks pehme üleminek ja et video kulgeks kiiresti (pea meeles, et video ei tohi ületada 60 sekundi) ning et vaatleja saaks siiski aru, mis igas klipis toimub.

Nipid ja trikid

  • Loo kaasahaaravaid reels'e, veendu, et esimesed 5 sekundi oleksid piisavalt= tähelepanu haaravad ning keskendu sisule, mis kas inspireerib, lõbustab või pakub vaatajatele uut infot. See tõstab tõenäosust, et teised suhtlevad sinu sisuga! 
  • Kasuta populaarsed helisid ja laule, kui avaldad. Võta kindlasti paar minutit aega, et vaadata teiste reels'e ja salvestada neis kasutatud helisid, kes sulle meeldivad. Populaarsed helid suurendavad tõenäosust, et uued inimesed avastavad sinu video.
  • Kasuta hashtag'e. Hashtag'e reeglid reels'ide jaoks on samad, mis postituste puhul. Seega saad kasutada kuni 30 hashtag'i iga reels'i kohta, need peaksid olema seotud sinu postitatud sisuga. 
  • Kasuta teksti/helikommentaare. Teksti lisamine video peale aitab vaatajal mõista, mis toimub ning lisab rohkem teavet sisule. Veendu, et tekstid oleksid lühikesed, soovid, et need ei võtaks kogu tähelepanu videolt. Samuti veendu, et need oleksid nähtavad piisavalt kaua, et vaatajal oleks aega kogu tekst läbi lugeda, enne kui see kaob.
  • Naudi! Entusiasm ja energia on nakkavad, seega püüa edastada oma entusiasmi video kaudu, et kaasata oma vaatajaid. 
Tilbake til bloggen